Elnézést kérek mindenkitől, mert konteónak számító kijelentést tettem, miszerint nem fog semmi változni a programban!
Hiszen már nincs annyi ágyú. (hova lettek?)
Nem változott a dolog, miszerint nagyon gyenge játékos vagy. Ugyanúgy impact nélküli tankokkal játszol Tier10-ben, de legalább azt is rettenetesen gyenge teljesítménnyel. Mitől is reméltél változást vajon? Azt gondoltad, ha a játék verziószáma 2-essel fog kezdődni majd hirtelen legalább megütöd az átlagos szintet valami csoda folytán?
Ok karni, na és kiknek a nevében írtál?
Éreztél változást valahol?
Ez pl.: bobitusz:
Ti, ugye a kb. 4-5 %-ot képviselitek, mégis a hangerőtök , mintha a 90% körül zengne.
Akkor kié is ez a játék?
Elnézést kérek mindenkitől, mert konteónak számító kijelentést tettem, miszerint nem fog semmi változni a programban!
Hiszen már nincs annyi ágyú. (hova lettek?)
Nem változott a dolog, miszerint nagyon gyenge játékos vagy. Ugyanúgy impact nélküli tankokkal játszol Tier10-ben, de legalább azt is rettenetesen gyenge teljesítménnyel. Mitől is reméltél változást vajon? Azt gondoltad, ha a játék verziószáma 2-essel fog kezdődni majd hirtelen legalább megütöd az átlagos szintet valami csoda folytán?
Ok karni, na és kiknek a nevében írtál?
Éreztél változást valahol?
Ez pl.: bobitusz:
Ti, ugye a kb. 4-5 %-ot képviselitek, mégis a hangerőtök , mintha a 90% körül zengne.
Akkor kié is ez a játék?
A te indokolatlan sírásodra reflektáltam, nem is értem a kinek a nevében kérdést. De megint sikerült megragadnod a lényeget...
Nos. Meg van mi volt a hiba forrása a gépemen, de az inteligens hozzászólásaitoknak köszönhetően az én titkom marad. Küldetésből 8 fejezet letudva. Majd jelentkezem ha meg van a tank.
Nos. Meg van mi volt a hiba forrása a gépemen, de az inteligens hozzászólásaitoknak köszönhetően az én titkom marad. Küldetésből 8 fejezet letudva. Majd jelentkezem ha meg van a tank.
Mekkora duma. GG! Szóval végre rájöttél, hogy a hiba a felfogásodban volt. Szívesen!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: fabyzol3
Nem tudom ti hogy vagytok ezzel, de amióta 2.0 bejött könnyű tankokkal nem kaptam se Prokhorovkát se Malinovkát. Nehéztankkal dobott többször is, de volt mikor csak könnyűtankkal játszottam és az istenért se akart bedobni..
Malinovka: 0 csata
Murovanka: 1 csata
Prokhorowka: 1 csata (7.7k spot, pedig nagyon nem vagyok light player)
...
Empire's Border, Mines: 4 csata
A legtöbb a 4 csata egy pályán, de abból is csak kettő van, néhány hármas, és a legtöbb 0 vagy 1. A nullásból is sok van, tehát nem olyan ritka, hogy kimaradjon egy-egy map, akkor is, ha azt szeretnénk leginkább.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...