Jelenleg

22
látogatónk van

2023. február 28. 13:43

Battle Pass X. szezon (03.01-05.31)

Írta:
(41 szavazat)
34 hozzászólás

A Battle Pass X. szezonja egy kiemelkedő játékbeli esemény idén tavasszal, amely 2023. március 1. 07:30-tól 2023. május 31-ig tart. A tavasz a megújulást és a növekedést hirdeti, és ebbe beleillik a X. szezon is: új alapjárművek és progresszív stílusok, egy sivatagi küldetést teljesítő új hőscsapat, több megszerezhető token, további választható ritka jutalomjárművek és új felszerelések várnak rád.

Esemény időtartama: 2023. március 1. 07:30 és 2023. május 31. között

Új jutalmak és lehetőségek a X. szezonban

 • A X. szezon alapjárművei: X-es Rinoceronte, X-es a Maus és X-es UDES 15/16. A hozzájuk megszerezhető progresszív stílusok mind sivatagi tematikájúak.
 • Ez a vadonatúj hősies harckocsitrió egy sivatagos terület felé tart, hogy részt vegyenek egy páncélos kincsvadászatban, és leküzdjék az eléjük kerülő akadályokat.
 • A hőstetteik története a X. szezon egyes szakaszainak és fejezeteinek jutalomleírásaiban bontakozik ki. A stílusok, matricák, medálok és maga a legénység is egy Gyűjtemény része (a szezon későbbi szakaszában bevezetésre kerülő új funkció). Az összegyűjtött Gyűjteményelemek („történetelemek“) számától függően, akár három további tokent is szerezhetsz a X. szezon folyamán.
 • Egy új felszerelés – a Jutalomedzés – is megjelenik az előrehaladás- és tokenjutalmak között.
 • A IX-es szintű jutalomlista két vadonatúj járművel bővül: a KPz 3 Projekt 07 HK-val és a BZ-58-2-vel.
 • A szokásos kínálaton felül mostantól a VII. és IX. szezonból származó stílusok és legénységi tagok is elérhetőek lesznek a játékbeli bolt Jutalom szekciójában.

Ha új vagy a Battle Passban, tekintsd meg részletes útmutatónkat, amelyben az összes szabályt és részletet megtalálod.

TELJES ÚTMUTATÓ

Élvezd ki az alap és a megnövelt jutalmakat

Alap jutalmak

Megnövelt jutalmak

Progresszív stílusok az új alapjárművekhez

Íme a X. szezon három sivatagi tematikájú progresszív stílusa:

 • Nyx a X-es Rinoceronte-hoz
 • Wüstenschiff a X-es Maushoz
 • Svadilfari a X-es UDES 15/16-hoz

Új Battle Pass-hősök

Fogadd szeretettel az új karaktereket, akiket a fejezeteik teljesítése után toborozhatsz majd:

 • A merész és ismerős megjelenésű Sandro Mancini Olaszországból
 • Az introvertált és pedáns Emil Kittel Németországból
 • A rejtélyes és zárkózott Rebecca Holmberg Svédországból

Jutalomedzés és egyéb jutalmak

A X. szezon jutalomlistája meglehetősen hosszú, és olyan elemekből áll, mint a WoT prémium fiók napok, kötvények, kredit, garázsférőhelyek, személyes tartalékok, felszerelések és még sok más. Az egyik jutalom külön említést érdemel: a Jutalomedzés. Ez a felszerelés jelentősen megnövelheti a járműved túlélőképességét.

2D-stílusok, matricák és egy egyedi medál

Az X. szezon jutalmai között sok felejthetetlen tárgy található, amelyek megérnek egy közelebbi pillantást. Nézd meg őket:

Három 2D-stílus (fejezetenként egy), amelyek mindegyikét a X. szezon központi eleme, a sivatagi kaland ihlette, és mindegyik a történet egy szeletét meséli el.

Három matrica (minden fejezethez egy), amelyeken a hőseink úti céljaként kitűzött térség állatai jelennek meg. Leopárd, Zebra, Antilop:

Egyedi medál a X. szezon 150 előrehaladási szakaszának teljesítéséért:

Jutalmak a pontokért

Amint teljesítetted a X. szezon mindhárom fő fejezetét, hozzáférhetsz a játékon belüli bolt Jutalom részlegéhez. Itt elköltheted a szezon során szerzett Battle Pass-pontjaidat kötvényekre, valamint a következő jutalmakra:

Progresszív stílusok a Battle Pass korábbi szezonjainak alapjárműveihez (kivéve a VIII. szezon)

Korábbi szezonok egyedi legénységi tagjai (kivéve a VIII. szezon)

A játékbeli bolt Jutalom szekciója a következő időpontig lesz elérhető: 2023. május 31. 02:30 CEST (UTC+2). A Battle Pass-pontok gyűjtése és felhalmozása a X. szezon összes előrehaladási szakaszának a teljesítése után is folytatódik.

Ne felejtsd el felhasználni a pontjaidat a szezon vége előtt, hogy jutalmakat szerezz. Ellenkező esetben az összes fel nem használt Battle Pass-pontod eltűnik!

Jutalmak Battle Pass-tokenekért

A X. szezon előrehaladásából legfeljebb 21 Battle Pass-tokent szerezhetsz (12-t az alapjutalmakból és 9-et a megnövelt jutalmakból), valamint további 3 tokent a gyűjteményelemek összegyűjtéséért. (A gyűjtemények 2023-ban minden szezonban jelen lesznek).

A tokenjeidet a játékbeli bolt Tárgyak tokenekért részlegében költheted el, vagy félreteheted őket, hogy később a 2023-as Battle Pass-szezonokban használd fel őket. A tokeneket egész évben gyűjtheted.

A tokenekért kapható ritka IX-es szintű járművek listája ismét bővült – immár kilenc járműből áll. Az új sztár a KPz 3 Projekt 07 HK és a BZ-58-2. Mindkettő normál nagy méretű szerszámkészlettel (a „korlátlan“ fajtával) van felszerelve.

A KPz 3 Projekt 07 HK egy német mesterlövész páncélvadász. Az ostrom módját manuálisan aktiválhatod, akár csak a magasabb szintű svéd páncélvadászokon, -12 fokra növelve a lövegsüllyedést. Az alap KPCT lövedéke nagyon gyorsan repül, a speciális kumulatív lőszere a IX-es szintű járművekhez képest jó páncélátütéssel rendelkezik, az R.RO lőszere pedig – ehhez a lőszertípushoz képest – kiemelkedően magas átütéssel büszkélkedhet. A jármű alacsony, és az ostrom módban elérhető mozgékonyságának köszönhetően egy sikeres lövés után könnyedén visszagurulhat a fedezékbe anélkül, hogy utazó módba kellene váltania.

bp19.jpg
bp20.jpg
bp21.jpg
bp22.jpg
bp23.jpg
bp24.jpg
bp25.jpg
bp26.jpg
previous arrow
next arrow
Exit full screenEnter Full screen
bp19.jpg
bp20.jpg
bp21.jpg
bp22.jpg
bp23.jpg
bp24.jpg
bp25.jpg
bp26.jpg
previous arrow
next arrow

A BZ-58-2 (24 tokenbe kerül) egy kicsit eltér a tipikus kínai áttörő nehéz tankoktól. Nagyot tud ütni, kemény a tornya és egy kicsit lassan céloz. Azonban lövege meglehetősen pontos (egy nehéz tankhoz képest) és -8 fokos lövegsüllyedéssel rendelkezik, ami a kemény felső homlokpáncélzat kombinációjával alkalmassá teszi ezt a harckocsit a terepalapú játékmódra.

bp28.jpg
bp29.jpg
bp30.jpg
bp31.jpg
bp32.jpg
bp33.jpg
bp34.jpg
bp35.jpg
bp36.jpg
bp37.jpg
previous arrow
next arrow
Exit full screenEnter Full screen
bp28.jpg
bp29.jpg
bp30.jpg
bp31.jpg
bp32.jpg
bp33.jpg
bp34.jpg
bp35.jpg
bp36.jpg
bp37.jpg
previous arrow
next arrow

Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy a KPz 3 Projekt 07 HK 27 tokenbe kerül. Figyelembe véve, hogy a gyűjtemény összegyűjtéséért 3 tokent kaphatsz a 21-en felül (az előrehaladás jutalmaként), nagyon közel kerülhetsz a jármű megvásárlásához a X. szezonban. Ha megtartod a tokenjeidet, akkor a következő szezon kezdete után nem sokkal a tiéd lehet ez a páncélvadász. Az alábbiakban láthatod az egyes token-jutalomjárművek és egyéb tárgyak árát, hogy előre megtervezhesd, mire költesz a X. szezonban.

Gyűjtemény

Hogy segítsünk összerakni az X. szezon történetét, úgy döntöttünk, hogy egyes jutalmakat (alap és megnövelt jutalmakat egyaránt) egy Gyűjteményben egyesítünk, ahol minden egyes elem egy részletet fed fel a cselekményről és a hőseinkről. A Gyűjtemények mostantól a Battle Pass egyik alapelemei lesznek. A X. szezon gyűjteményelemei a progresszív és 2D-stílusok, a matricák, egy medál és a legénységi tagok, amelyeket a Battle Pass-előrehaladás jutalmaként kaphatsz meg a megszokott módon. Bizonyos számú elem összegyűjtése után további tokeneket (összesen legfeljebb hármat), valamint egy jármű-testreszabási elemet kapsz. Tekintsd meg a ponthatárokat, tervezd meg az előrehaladásodat, és szerezz extra tokeneket, mielőtt a X. szezon véget ér!

A gyűjtemény elemeinek összegyűjtéséért járó tokeneket azután írjuk jóvá, miután a gyűjtemény áprilisban elérhetővé válik a Battle Pass képernyőjén.

Előrehaladás

Egy nagy kaland vár rád. Szerezd meg a kincseket, parancsnok!

Utoljára frissítve: 2023. március 13. 06:46

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Gsus49
  • Tankos
  · 24 napja
  Nem úgy volt, hogy a Battle Pass során lehet már szerezni kísérleti felszerelésekhez komponenseket?
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Usul
  • Tankos
  · 26 napja
  Sziasztok!Valahol volt olyan számítás, hogy naponta mennyi szakaszt kellene teljesíteni, hogy végigérjen az ember... 3 vagy 3,5? nem emlékeztek?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Gsus49
   • Tankos
   · 24 napja
   Én csináltam egy táblázatot, csak véletlen másik cikk alá raktam be, de itt pótolom nektek.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   jános.csavaros
   • Tankos
   · 25 napja
   Napi 2 szint 75 nap alatt kész nálam ez a terv.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Heiner
   • Tankos
   · 25 napja
   Olyan nehéz? Túl lusta vagy? Túl egyszerű! Nagyon egyszerű! 150 szint oszd el 91 nappal! Ennyi kis ésszel is megoldhattad volna!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   perretz
   • Tankos
   · 26 napja
   150 szint 91 nap alatt.
   Ha követni akarod az előrehaladásod, használhatod ezt a táblázatot (ne engedélyt kérj, nem adok, hanem az első menüben használd a [Make a copy] menüpontot, hogy saját példányod legyen). Csak az elért szintet kell beírni a sárga mezőbe.

   https://docs.google.com/spreadsheets/d/1brz4IvVZISMZxc44ZSWB7uq-4FAyHI1W4uIL_Ho-hEA/edit?usp=sharing
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    subijoe
    • Tankos
    · 17 napja
    Köszi a kalkulátort! Spóroltál nekem egy kis időt! :-)
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Titi70
  • Tankos
  · 26 napja
  Most nézem, megint egy rakat garázshely(ha jól látom 3x5db.). Akinek szüksége van rá az oké, de nekem rengeteg van, mivel fizetek a fejlesztett előrehaladásért, tehát nem csak úgy hozzámvágja a wg, örülnék neki ha be lehetne váltani valami használhatóra.Számomra ez a nesze semmi, fogd meg jól kategória, még az érzése sincs meg, hogy kaptam egy pár plusz pixelt a játékban.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   perretz
   • Tankos
   · 26 napja
   Az évek alatt sok felesleges dolog felgyűlik egy WOT fiókban. Garázshely, festések, matricák, sőt egy idő után legénységi tagok, blueprintek. Utoljára amikor ránéztem 300 körüli szabad garázshelyem volt.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    jános.csavaros
    • Tankos
    · 25 napja
    Nekem is most ment el 45 nap prém, mert egyszerűen nem volt kedvem játszani.Most is csak a Batle miatt tértem vissza utána megint szünet, és el kezdem kis accokon a toborzó programokat annyi játék bőven elég lesz.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     perretz
     • Tankos
     · 25 napja
     Január, február lejárt, decemberben nem lesz BP. 3 lesz az idén, mindenik nagyjából három hónap. Számold ki, hogy mikor lesz így idő a toborzóra.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      jános.csavaros
      • Tankos
      · 25 napja
      Kényelmesen meg lesz, tegnap is 3 csatából meg lett a napi 100 pont limit.A batléból is két szakaszt megcsináltam + 25 pont van a harmadik szakaszból.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  21Megahertz
  • Tankos
  · 27 napja
  új kód: HOTFORTOG
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   Vintage
   • Tankos
   · 27 napja
   Mivel úgyis megkérdezik:
   BEVÁLTOTT TARTALOM:
   4х Access to a Mission
   2x Token Store tokens received
   .
   Köszi.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  baloghadam02
  • Tankos
  · 1 hónapja
  Melyik gépet érdemes kivenni? Első bp szezon lesz.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   perretz
   • Tankos
   · 28 napja
   Messze magasan az AE Phase I és a Char Futur 4 a legjobb a felhozatalban (nem számolok az új tankokkal, de mivel azok nagyon sok pontba kerülnek, akármilyen jók legyenek is, nem ajánlom), de a Char nehezebben játszható, így egyértelműen a AE Phase-t ajánlom első választásnak, majd utána a Char-t.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   beles.tsabi
   • Tankos
   · 1 hónapja
   AE Phase kiváló tornyozós tank, Char future kiváló táras közepes, K-91 nem egy rossz választás, bár annyira nem érzem különlegesnek. A cobrára ha össze tudod szedni, akkor elképesztően durván jó. Kunze egy túlbonyolított leo pta, ráadásul rosszabb is, Lorraine nem valami jó, közelében sincs a tech tree verziónak. Az object ipari hulladék. Maradék 2 új tankról nem tudok mit mondani.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    baloghadam02
    • Tankos
    · 1 hónapja
    Köszi az infókat!
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   vasasocsi
   • Tankos
   · 1 hónapja
   A 9 tokenesek közül mind a három jó,alsó sor. Ha gyüjtögetsz a kunce panzer,mégtovább gyűjtesz akkor azokhoz nem tudok hozzászólni,azok nincsenek meg. stílus függő idén bepróbálom az új td-t. ahhoz szerintem arany kell majd,hogy ebben az évben meglegyen.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Mikroby
  • Tankos
  · 1 hónapja
  Valaki tudja, hogy ebben az évben hány BP -lesz?
  Csak azért kérdezem mert szeretnék arannyal - tokennel tervezni.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   perretz
   • Tankos
   · 28 napja
   Epizódonként 7 pont, alap-szezonban így 21. Várható szezononként egy kisebb event, amiben 3 token szerezhető, így 24 token/szezon. Az egész évben így maximum 72 token. Ha csak a free2play részt nézzük, a 36 pont tűnik biztosnak, az eventes 9-ről majd kiderül, hogy improved-hez kötött-e.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   PZoli
   • VIP
   · 1 hónapja
   A decemberi elköltési határidő és az első szezon 3 hónapos ideje alapján ugyanaz várható, mint tavaly, azaz vélhetően 3 szezon lesz most is.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Romio28
  • Tankos
  · 1 hónapja
  ami az elöző BPböl volt token azt vissza kapjuk majd vagy el veszett?
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   tmate_HUN
   • Tankos
   · 1 hónapja
   Elveszett. Új év, új tokenek.
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    VaFec
    • Tankos
    · 27 napja
    Dehogy veszett el, akinek maradt, kapott érte kötvény kompenzációt.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     tmate_HUN
     • Tankos
     · 27 napja
     A kérdés tárgya a token maga, elveszett, már felhasználhatatlan. A cserébe kapott 100-100 darab kötvény végül is nevezhető kompenzációnak, egy 9-es tank helyett viszont azért tart a nullához. A token ilyen, a szezon előtt el kell költeni, különben gyakorlatilag semmit nem kapsz érte.
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      VaFec
      • Tankos
      · 26 napja
      Valóban elvesztette azt a funkcióját, hogy esetlegesen egy tankra beváltsd, viszont akkor sem veszett el, hanem átalakult kövénnyé.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  kertes.tamás
  • Tankos
  · 1 hónapja
  Hát,tök szuper (de tényleg,amúgy örülök) hogy kerültek be új tokenekért kapható tankok...A meglévők és az újak közül egyetlen egy érdekelne,az a német TD ...(persze ami eddig érdekelt már kivettem)...hát természetes hogy az 27 token lesz. Így marad a másfél szezonon át való gyűjtögetés....a korábbiak közt is szívesen láttam volna több TD-t,de az nem nagyon divat...
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   perretz
   • Tankos
   · 1 hónapja
   9 tank, 5 tankosztály. Ha átlagot kellene számítani, az szinte két tank, így a TD pont hogy egyensúlyban van. Nehézből 4, könnyűből 3 van, arty, light semmi. És ez szerintem így van jól.
 • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
  Lucky man
  • Tankos
  · 1 hónapja
  Jó sok tankot nyomnak ki mostanában. Van már 600 féle összesen?Lassan már lexikon kell hogy mi micsoda.(Persze ez nem panasz.)
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
   perretz
   • Tankos
   · 1 hónapja
   Van. https://tanks.gg/list
   • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    454AutomaticDave
    • Kiképző
    • Tank elemző
    · 26 napja
    Kíváncsivá is tett a felvetés, ezért autista módon összeszámoltam:
    Mivel talán teljsesen nem vagyok autista, ezért +- 2-3 tankkal elszámolhattam magam, és a skinezett, illetve klón tankokat is beleszámoltam a listába (pl Progetto46 - Mars; T-44-100(B); T-44-100(K); stb...)
    Összesen I-X tierig: 871 db tankot számoltam

    Tierekre lebontva:
    I.: 22
    II.: 54
    III::59
    IV.: 59
    V.: 78
    VI.: 88
    VII.: 86
    VIII.: 219 (!) ebből 156 db prémium
    IX.: 95
    X.: 111
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
     Tankpeti
     • Tankos
     · 26 napja
     Most ebben beleszámoltad a speciális játékmódok tankjait (régi eventek; Steel Hunter, exklúzív ST, stb...), és egyes tech tree tankok minden alverzióját, melyekkel nem lehet játszani (Obj. 140 CL). A lista ennél jócskán rövidebb.
     UI.: Nem, nem fogom megszámolni, csak gondoltam kiemelem, hogy van hiba a számolásban bőséggel
     • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      454AutomaticDave
      • Kiképző
      • Tank elemző
      · 26 napja
      Szia! itt szereplő összes tankot beleszámoltam: https://tanks.gg/listEnnél több időt nem kívánok rá szánni. Ahogy írtam is az összes klón tankot, meg mindent, ami a listában van számba vettem.
© 2023 WOTINFO. Minden jog fenntartva.