9 éve 8 hónapja - 9 éve 8 hónapja#174056Írta: Jacktor
Megválaszolva: Jacktor
Van rang és rendfokozat. Utóbbi a fórum/cikk hozzászólások számával léptethető, előbbi viszont egyedi és csak én tudom külön létrehozni és kiosztani admin oldalon (pl. VIP, Moderátor, Elemzés értékelő, stb.)
A téma nyitási jogot kizárólag ranghoz lehet kötni
Van rang és rendfokozat. Utóbbi a fórum/cikk hozzászólások számával léptethető, előbbi viszont egyedi és csak én tudom külön létrehozni és kiosztani admin oldalon (pl. VIP, Moderátor, Elemzés értékelő, stb.)
A téma nyitási jogot kizárólag ranghoz lehet kötni
Gondolom azokra gondolt főként, akik beregisztrálnak, és nyitnak egy új topicot problémájuk leírására ahelyett, hogy az erre létrehozott topicokat használnák. Példa:
segítség??????
nem megy a wot segítsetek
Tudom mire gondolt, arra válaszoltam.
De amúgy elenyésző a tengő téma, mivel a moderátorok ahogy meglátják át is helyezik a meglévőbe, már ha indokolt.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tibi144
Gondolom azokra gondolt főként, akik beregisztrálnak, és nyitnak egy új topicot problémájuk leírására ahelyett, hogy az erre létrehozott topicokat használnák. Példa:
segítség??????
Az ilyen "csip-csup" létrehozott topicokat áthelyezzük!
DEZERTÁLÁS részt moderálni kellene. El szabadult a trágárság. Köszi.
Vagy torolni az egesz topikot, ahelyett hogy itt valaki reklamozna ez a baromsagot, hogy ok kilepegetnek a csatabol ha nem tetszik az MM leosztas vagy ugy itelik nincs ra eselyuk. Ideteved valami szerencsetlen kezdo es majd azt fogja hinni ez tok normalis dolog...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: SgtBradly, Hunyadi_Loveszdandar, Hunter9956, MPeter71, DarkRaven73, Mikszi67, Petike75, Ankhiszesz, sweet85, Lord_Loga
Ha a TOBORZÓ szövegek topicot megnyitom az utolsó oldalra dob be ami üres oldal.
aztán ha átlépek az elözö oldalra ahol a friss HSZ-ek vannak és elkezdek lefele görgetni azonnal összeomlik az oldal bár mit csinálok ha görgetek ha a görgő felületet használom a lap szélén egyböl összeomlik
segítség??????
Az ilyen "csip-csup" létrehozott topicokat áthelyezzük!
jaja ezt tudom, de ezzel is spórolnátok egy kicsit... egyszerűsödne a munkafolyamat:)
A tank elemzések oldalon a SU-85I elemzés linkjében a "wotinfo.hu"-t el kellene osztani "index.php"-vel, az "index.php"-t pedig elég egyszer osztani "item"-el (utóbbi nem gáz, de ha már matekoztok ... )
Csatlakoznék treffi-hez,nálam is u.e a problem.Plussz a "toborzóba"mindig üres oldalra dob.Az "ugrás a lap aljára" nyílra kattintva pedig rövid időre kifagy.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sveryxx
Battlefield 2D style