Jelenleg 73 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Neked köszönhetem, mivel magamtól elfelejtettem volna ránézni. Köszi!
Tas_Lee 7 órával ezelőtt
Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 12 órával ezelőtt
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 13 órával ezelőtt
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 15 órával ezelőtt
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 1 napja
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 1 napja
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 1 napja
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 2 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 2 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 3 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 3 napja

Adminok figyelmébe

9 éve 4 hónapja - 9 éve 4 hónapja #189427 Írta: Jacktor
Megválaszolva: Jacktor
Nem, először emailben keresett meg hogy átküldené a maketteket - mivel Ő nem tud velük foglalkozni - és sorsoljam ki őket, de írtam neki hogy inkább a fórumban intézze a dolgot.
Tudom hogy manapság fura az ilyesmi, de léteznek még ilyen emberek :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Feri38_HUN, Celebúr
Téma zárolva.
9 éve 4 hónapja #189461 Írta: csak_1_kacsa
Megválaszolva: csak_1_kacsa
Au nem megy a kicsinyités
Téma zárolva.
9 éve 4 hónapja #189919 Írta: Jacktor
Az interjús cikknél a kommenteket elrejtettem, csak így tudom letiltani a további kommentelés lehetőségét.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Deadman78
Téma zárolva.
9 éve 4 hónapja #189962 Írta: pitzen
Megválaszolva: pitzen

Az interjús cikknél a kommenteket elrejtettem, csak így tudom letiltani a további kommentelés lehetőségét.

Pedig érdekelt volna a shitstorm... :trollol: Az utóbbi időben csak ritkán jártam erre, de látom semmi nem változott... "élettelen kockák és IRL bajnokok csatája nonstop"... :( de legalább nem unatkoztok, Adminok! :beer2:
Téma zárolva.
9 éve 4 hónapja - 9 éve 4 hónapja #190268 Írta: Celebúr
Megválaszolva: Celebúr

Most olvastam Hunti és Audi_megcsap vitáját. Hát, mit ne mondjak, az utóbbi, nevezzük úriembernek, képes volt azt úgy, idevésni? Lehetne jelzőket mondani rá, hogy siralmas, szánalmas, nevetséges, beteges, irigy, hülye, rettenetes baromság stb..., de inkább nem teszem. :trollol: Azé' jól jellemzi az írót az alkotása. Kár hogy az ilyen középszar Dredd bírókból egyre több van :izmena:

Örömködőből idéztem. Nem válaszoltam rá, mert nem éri meg, de azért ez a sok pozitív, szalonképes jelző esetleg nem-e súrolja már alulról azt a bizonyos mércét, amit egy ilyen oldal megengedhet magának?
Az illetőt (BI armand) meg nemes egyszerűséggel GYÖKÉRNEK tartom, mert hozzá se szóltam, és olyan szintű lenézést, gyűlöletet okádott rám, ami egy ellenségtől is sok, pláne ami egy elvileg "normális" fórumozók közöti kommunikációban megengedhető lenne. Egyébként meg az ottani utolsó hozzászólásomban világosan leírtam, hogy a vitát lezártnak tekintem, semmi értelme egymás további anyázásának, ezt Hunti szerintem meg is értette, de ez az újabb kedves kolléga a fröcsögésével ráöntötte az olajat arra a bizonyos tűzre. Az ember - ha kommunikál - próbálja meg moderálni magát és legalább alapvető tiszteletet mutasson a másik irányába. Ha mindez nem sikerül neki, akkor másszon vissza a fára, ott jobb helye lesz. A trollt - ami a jelek szerint szép, nagy, barlangi példány - meg nem szeretném tovább hízlalni. Köszönöm.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: ga5udeHUN, Szete58, okuma
Téma zárolva.
9 éve 4 hónapja #190438 Írta: Thothem
Megválaszolva: Thothem
Érdeklődni szeretnék, hogy az egy hozzászólásba hány linket lehet belerakni?
A modpack frissítéseknél eddig nem volt gondom, ma visszadobta a postot, hogy túl sok link van benne. :)
Téma zárolva.
9 éve 4 hónapja #190469 Írta: Toydolls2
Megválaszolva: Toydolls2

Érdeklődni szeretnék, hogy az egy hozzászólásba hány linket lehet belerakni?
A modpack frissítéseknél eddig nem volt gondom, ma visszadobta a postot, hogy túl sok link van benne. :)

Elvileg hármat, de lehet, méretfüggő az is.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Thothem
Téma zárolva.
9 éve 4 hónapja #191208 Írta: Thothem
55 perce jött ki:

Toydolls: köszi, YT linkből bemegy a 4 :D
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2
Téma zárolva.
9 éve 4 hónapja #191278 Írta: Thothem
Megint én vagyok :-)

A Segítség topikban el van csúszva az oldal számozása, az utolsón nincs hozzászólás.

A gugli reklámok kb fele szlovák ez miattam van, vagy a gugli dobja a látogatók helyiségei miatt?
Téma zárolva.
9 éve 4 hónapja #191280 Írta: Toydolls2
Megválaszolva: Toydolls2

Megint én vagyok :-)

A Segítség topikban el van csúszva az oldal számozása, az utolsón nincs hozzászólás.

A gugli reklámok kb fele szlovák ez miattam van, vagy a gugli dobja a látogatók helyiségei miatt?

Egyelőre én nem tapasztalok csúszást, de majd Jacktor is megnézi, Ő biztosan tud segíteni.
A szlovák reklámok meg Miattad vannak, túl sok szlovák oldalt nézegetsz. :trollol:
Téma zárolva.
9 éve 4 hónapja #191281 Írta: Jacktor
Nyomtam egy globális újraszámítást, elvileg most már jó lesz.
Téma zárolva.
9 éve 4 hónapja #191286 Írta: okuma
Megválaszolva: okuma

Most olvastam Hunti és Audi_megcsap vitáját. Hát, mit ne mondjak, az utóbbi, nevezzük úriembernek, képes volt azt úgy, idevésni? Lehetne jelzőket mondani rá, hogy siralmas, szánalmas, nevetséges, beteges, irigy, hülye, rettenetes baromság stb..., de inkább nem teszem. :trollol: Azé' jól jellemzi az írót az alkotása. Kár hogy az ilyen középszar Dredd bírókból egyre több van :izmena:

Örömködőből idéztem. Nem válaszoltam rá, mert nem éri meg, de azért ez a sok pozitív, szalonképes jelző esetleg nem-e súrolja már alulról azt a bizonyos mércét, amit egy ilyen oldal megengedhet magának?
Az illetőt (BI armand) meg nemes egyszerűséggel GYÖKÉRNEK tartom, mert hozzá se szóltam, és olyan szintű lenézést, gyűlöletet okádott rám, ami egy ellenségtől is sok, pláne ami egy elvileg "normális" fórumozók közöti kommunikációban megengedhető lenne. Egyébként meg az ottani utolsó hozzászólásomban világosan leírtam, hogy a vitát lezártnak tekintem, semmi értelme egymás további anyázásának, ezt Hunti szerintem meg is értette, de ez az újabb kedves kolléga a fröcsögésével ráöntötte az olajat arra a bizonyos tűzre. Az ember - ha kommunikál - próbálja meg moderálni magát és legalább alapvető tiszteletet mutasson a másik irányába. Ha mindez nem sikerül neki, akkor másszon vissza a fára, ott jobb helye lesz. A trollt - ami a jelek szerint szép, nagy, barlangi példány - meg nem szeretném tovább hízlalni. Köszönöm.

Öntsünk tiszta vizet a pohárba. Az illető növény már több embert megtalált a személyeskedéseivel, olyan témákban amikhez köze nem volt, voltak olyan régi tagok akik miatta töröltették az accjukat a forumról (tudom mert egyikük a rokonom,). De soha még csak egy ejnye bejnyét nem kapott a _szazados_ úr.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Celebúr
Téma zárolva.
9 éve 4 hónapja #191317 Írta: Black_Sheep_01
Megválaszolva: Black_Sheep_01

Öntsünk tiszta vizet a pohárba. Az illető növény már több embert megtalált a személyeskedéseivel, olyan témákban amikhez köze nem volt, voltak olyan régi tagok akik miatta töröltették az accjukat a forumról (tudom mert egyikük a rokonom,). De soha még csak egy ejnye bejnyét nem kapott a _szazados_ úr.

[sarcasm] Igazad van, rúgják ki a fórumról. De nem csak őt, hanem ezt a Hunti gyereket is, ugyanúgy beszól a szegény, szerencsétlen, ok nélkül üldözött team killereknek. De Dobilaci sem bír néha magával, olyanokat ír, ami sokak számára értelmezhetetlen. Repüljön továbbá Morphelo is, mert sokszor nem ért egyet a többséggel! Silean-nak sincs itt keresnivalója! Black_Sheep pedig egy birka, mégsem béget veletek együtt, le vele, távolítsátok el! [/sarcasm]

Javasolnék egy megoldást a problémádra: vedd fel a kesztyűt, győzd meg, hogy nincs igaza. Vezesd rá észérvekkel, hogy butaságot beszél. Próbáld meg. Ha nem sikerül, akkor gondolkodj el rajta, hogy nincs-e igaza.
Ha neked nem tetszik a stílusa, ne olvasd el, amit ír. De én eddig azt tapasztaltam, hogy normális hangvételre normális választ kapok. Ha konteókat terjesztenék, megölném a nálam jobb csapattársaimat, baromságokat állítanék be tényként, akkor engem is kiosztanának; teljesen jogosan.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Lord_Loga, Diarmand
Téma zárolva.
9 éve 4 hónapja #191319 Írta: okuma
Megválaszolva: okuma

[sarcasm] Igazad van, rúgják ki a fórumról. De nem csak őt, hanem ezt a Hunti gyereket is, ugyanúgy beszól a szegény, szerencsétlen, ok nélkül üldözött team killereknek. De Dobilaci sem bír néha magával, olyanokat ír, ami sokak számára értelmezhetetlen. Repüljön továbbá Morphelo is, mert sokszor nem ért egyet a többséggel! Silean-nak sincs itt keresnivalója! Black_Sheep pedig egy birka, mégsem béget veletek együtt, le vele, távolítsátok el! [/sarcasm]

Javasolnék egy megoldást a problémádra: vedd fel a kesztyűt, győzd meg, hogy nincs igaza. Vezesd rá észérvekkel, hogy butaságot beszél. Próbáld meg. Ha nem sikerül, akkor gondolkodj el rajta, hogy nincs-e igaza.
Ha neked nem tetszik a stílusa, ne olvasd el, amit ír. De én eddig azt tapasztaltam, hogy normális hangvételre normális választ kapok. Ha konteókat terjesztenék, megölném a nálam jobb csapattársaimat, baromságokat állítanék be tényként, akkor engem is kiosztanának; teljesen jogosan.

A stílusról kérdezd meg példáil singest - ha tudod.
Téma zárolva.
9 éve 4 hónapja #191320 Írta: Jacktor
Kitiltottakról vagy jót vagy semmit.
Téma zárolva.

Téma: OFF topik

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 20 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 13 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.