Adminok, komolyan nincs "Német harckocsik" fórum ??
Minden más nemzet tankjainak van (már még a svéd tankoknak is, sőt a játékban csak érintőlegesen létező magyar harckocsiknak is ) - egyedül a németeknek NINCS.
Vagy én vagyok a vak, vagy valaki ennyire rasszista és utálja őket?!
Adminok, komolyan nincs "Német harckocsik" fórum ??
Minden más nemzet tankjainak van (már még a svéd tankoknak is, sőt a játékban csak érintőlegesen létező magyar harckocsiknak is ) - egyedül a németeknek NINCS.
Vagy én vagyok a vak, vagy valaki ennyire rasszista és utálja őket?!
Igazságod van.. ottan kéklik. ( De hogy az isten csudájába kerül az oda?? ) ... én jóval lentebb-hátrébb kerestem, hisz jobboldalt látszik (meg fejből is tudom) hogy igen rég nem volt hozzászólva... Eh.
Thnx a segítséget, meg gondolom megreszelitek hogy a helyire kerüljön.
Tudok róla, sajnos meg van kötve a kezem (ilyenkor elfogy a hely a szerveren, én meg törlök pár dolgot). A megoldás napokon belül megérkezik (kértem egy 2x ekkora tárhelyet), de ehhez Th3r3v kell hogy megoldja technikailag (átmásolás, stb).
Akkor ennek köszönhető, hogy nem tudok képet berakni? Vagy ez valami más probléma lesz?
A prémtankosban valaki kissé felbosszantott és írtam neki egy elég morcos hozzászólást.. én úgy érzem nem léptem át az illdomosság kereteit - ha valaki sértegetős párbajra hív én ott leszek... és viszem magammal pár évtizednyi flame-warozás során felgyűlt csekélyke tapasztalatomat
Morcos? Potrien Őrmester Úr morcos, főleg ha legszebb álmából fölkeltik, h. jönnek a beduinok, a részeg káplár meg még mindig nem tette vissza a lőrést, ami a fejére esett, amikor a falba meg berúgott...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, dobilaci, bodzy, MPeter71, DarkRaven73
A prémtankosban valaki kissé felbosszantott és írtam neki egy elég morcos hozzászólást.. én úgy érzem nem léptem át az illdomosság kereteit - ha valaki sértegetős párbajra hív én ott leszek... és viszem magammal pár évtizednyi flame-warozás során felgyűlt csekélyke tapasztalatomat
Sics, (akihez nem szólhatok hozzá)
Ekkorát visszatámadni teljesen fölösleges volt szerintem. Mivel utólag néztem meg, hogy nem csak aimbot van a menüpont alatt, át is húztam a hsz.-t. Részemről ennyi, de hogy ennyire kiakadni egy kérdésen....
szerk.: Azt meg hogy kit nézek hülyének majd én eldöntöm, nem kell hozzá segítség...
szerk2.:Bárhogy is olvasom nem találom mivel sértegettelek...
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."