Ahogy azt írták már előttem is, a saját szakálladra is utána nézhettél volna a modoknak, hogy mit szabad és mit nem.
De ha már itt tartunk, feltételezem hogy tesztelted a saját pakkodat és ezek szerint még játék közben sem esett le neked, hogy olyan dolgokat használsz, amik tiltottak. Komolyan azt akarod nekem/nekünk előadni, hogy soha, de soha fel sem merült benned az, hogy amit használsz, amit LÁTSZ játék közben, az tiltott? Programozó létedre?
Kezdeményeztem, de ez itt együttműködés hiányában kudarcba fulladt.
Nagyon úgy tűnik nekem, hogy mosod a kezeid azzal a felkiáltással, hogy
jaj, egyedül nem tudom, mi csalás és mi nem. 16 ezer csata után? Parancsnokhelyettesként egy klánban?
Meg amúgy is, mi a francnak kell neked ennyire ez a nagy EGYÜTTMŰKÖDÉS? Te szerkeszted azt a modpakkot nem? Akkor járj utána és csináld is meg magad, ne várd már el Tőlünk, hogy nagy ölelkezve mi járjunk utána olyan dolgoknak, amit más mod készítők maguktól is meg tudnak tenni. Vagy tedd elé mindenkinek a nevét ne csak a sajátodat....
Megjegyzem, hogy nem kellett hozzá 10 másodperc, hogy találjak egy olyan oldalt, ahol megtalálhatom a forbidden modokat, onnan simán lehet látni, hogy mit kéne kivenned.
A saját oldalamon indítok saját fórumot, azoknak akik akár ezt akár azt a csomagot használják avagy használni szeretnék.
Ezzel végleg elvágtad magad nálam. Világosan, több embertől is megkaptad, hogy az elsőnek felrakott pakkodban csalások vannak. Erre most meg kijelented, hogy aki akarja, az nyugodtan használja a csítekkel megpakolt pakkot is, ami elérhető az oldaladon. Gratulálok. Igazi puhatestű megoldás megosztani a csaló pakkot. Innentől, minden egyes leírt szavad csak hazugság.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...