9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja#196969Írta: Jacktor
Megválaszolva: Jacktor
Néhány hónapja a skin váltó komponens összeomlasztotta az egész rendszer, majd egy egész napba telt míg sikerült újra életet lehelnem bele, akkor töröltem is az opciót és nem is tervezem visszarakni egy ideig. Ergo vagy fehér lesz teljesen (kétlem, mert a látogatók tetemes többsége a feketét szeretné) vagy sötétítek picit a fehér betűkön hogy nem folyjon ki a szemetek tőle, így jobb?
Megvan a megoldás az oldal nagyítására Chrome alatt legalábbis mobil eszközön. Jobb oldalt három pont felül ott beállítások, aztán kisegítő lehetőségek és ott pipa a nagyítás kicsinyítés kényszerített engedélyezésére. Nálam korrektül működik. Véletlenül találtam rá.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Jacktor
Az oldal frissítésekor annak idején felvetődött problémaként többünknél, gondoltam megosztom, hátha valakinek jól jön az infő. Akkor Jacktor még nem tudta a megoldást.
Főnök az én topik-jaimhoz nem lehet meg oldani a szerkesztést,legalább a link cserét,mint látod bug-ok mindig jönnek elő,ha javítom mindig zaklatlak a cserével,gondolom most már tudod nem rakok ki hülyeséget...csak kérdés volt lehetséges e amolyan topik gazdai jogot kapni hozzá?
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja#213122Írta: Thothem
Megválaszolva: Thothem
Csak egy két gyors kérdés.
Az egy hozzászólásban lévő linkek számát visszavetted? Mert próbáltam szerkeszteni a saját mod packos topikban a kezdő hozzászólásomat és visszadobta azzal, hogy túl sok a hivatkozás benne.
Régebben volt a fórumban hozzászólás jelentése gombocska, az végleg eltűnt vagy csak időszakos?
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...