Magam sem írhattam volna jobban - pontosan ez a helyzet. Rühelltem hogy "rohannom" kellett a sebzésérr, sokszor lemaradtam a csatáról, valamint nagyon tierben körberöhögik toronypáncélostul, mindenestül...
Nem véletlenül írtam, hogy tartok a T5-T8 - ig lévőektől. Akárhogy nézegetem őket, minden szemszögből ipari hulladéknak tűnnek. Pl a Black Prince a 140 - es alfájával...T7 heavyként Azon még a dpm se segít. Kb a napiszar kategória. Na meg a hülye felépítésük... De sebaj, egy próbát lehet megér. Legalábbis a T9-10 miatt.(A végén még pozitív csalódások lesznek )
Hali!
Szerintem a Black Prince nem sorolandó az ipari hulladék kategóriába. Igaz, hogy tetűlassú és szar az alfa, azonban a tier-jében brutális toronypáncélra lehet építeni. Illetve arra, hogy ritka tank ezért lebecsülik, nem ismerik.
Mivel én nem szeretem a rohangálós stílust, nagyon kedveltem a BP-t és nem volt kínlódás a grind.
De ez csak egy noob vélemény.
Az a baj vele, hogy nincs alfa, de legalább lassú, így nem tudsz mit tenni ha HP-t akarnak tradelni. Ha gyors lenne, akkor oké, mert odamész és ráerőlteted a sok kis sebzést, de így használhatatlan. Emellé átütése sincs, ha 9-esek ellen rak be, akkor goldozni kell, de az a meggymagköpködőknél nagyon drága.
Magam sem írhattam volna jobban - pontosan ez a helyzet. Rühelltem hogy "rohannom" kellett a sebzésérr, sokszor lemaradtam a csatáról, valamint nagyon tierben körberöhögik toronypáncélostul, mindenestül...
Igazából az ilyen tankokat a jó játékosok szétszívatják, a gyengéket tudja csesztetni az ilyen, de ebben a tierben már kevesebb a noob.
9 éve 10 hónapja - 9 éve 10 hónapja#157898Írta: kharon00
Megválaszolva: kharon00
Egy vélemény volt (ráadásul noob) az enyém a sok közül. Bár én perverz vagyok...a Sturer Emilt és a Cent I-et is imádom.
Tier9-ben melyik tier7-es heavy-t nem röhögik körbe? A KV-3 a 0,43-as pontosságával és 175-ös átütésével vagy a Tiger I legendás armorjával reggelizik ST-1-et?
Egy vélemény volt (ráadásul noob) az enyém a sok közül. Bár én perverz vagyok...a Sturer Emilt és a Cent I-et is imádom.
Tier9-ben melyik tier7-es heavy-t nem röhögik körbe? A KV-3 a 0,43-as pontosságával és 175-ös átütésével vagy a Tiger I legendás armorjával reggelizik ST-1-et?
A Tiger I ágyúja működik tier X-ben is. Páncélja egyiknek se.
2-vel feljebb mindennel szívsz, az artykat és lightokat leszámítva, esetleg néhány td-t aminek jó a tűzereje és az álcája is (pl. ISU, T25AT). Heavykkel főleg szopás, mivel se mozogni, se rejtőzni, se pattintani nem tudsz. Nagy kedvencem a Tiger I, örökös a garázsban, de az elmúlt pár napban rendszeresen (kb. 80%-ban) tier 9-be dobált, és vissza is esett az átlagsebzésem rendesen, hiába a jó ágyú. Messziről weakspotra az is kevés a nagyok ellen.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: kharon00
Elég sok T9-es meccset hoztam el a T29-cel. Gold nélkül is.
Tegnap néztem Quickybaby nov. 3. délutáni videóját és ott tolta a black prince-szel. Hát... nem egy jó tank Ha az ellenfélnek van egy kis esze, simen szétszedi.
Tényleg remek ágyú van a Tigrisen, azonban a mozgékonyság és a páncélvédettség még a tier-jében is gyenge. Szerintem.
Illetve mindig a jó játékosokból indultok ki. Pontos számot nem ismerek, de wot közösség nagyon nagy része gyengébb képességű nálatok. Ebből kifolyólag tier IX-es med-ek és heavy-k simán rálőnek a torony frontra, hogy "úgyis átlövöm" mint a többi hetest. Kivétel ugye a T29, de az sokkal népszerűbb, sokkal több van játékban és még a pirosak se lövik szemből a tornyát.
A Black Prince egy lomha dög, kis sebzéssel. Van akik szerint hulladék (nem próbáltátok még a Challenger-t), szerintem nem. Sok - 1 oda.
Kharon, nem válaszottál jó tankokat ellenpéldának. Mindkettő jól megállja a helyét T9-ben csak aranyat kell bele tölteni. KV3-at már eladtam régen, de a Tigris a mai napig megvan, abban húzom a német legénységet ha éppen kell valamibe - talán már a negyediket jelenleg. T9-ben is jó sebzést tudsz leadni vele, nincs mér messze a 3.csík rá
A Tigris ágyúja nagyon OP - igaz sok aranyat lövök vele, de simán lehet vel terrorizálni a T9-es böszme tankokat is - páncélja meg egyébként sincs, még T7-be se, hát nem szímts rá T9 se Egy a fő szabály - a távolság jól áll neki
Tényleg remek ágyú van a Tigrisen, azonban a mozgékonyság és a páncélvédettség még a tier-jében is gyenge. Szerintem.
Illetve mindig a jó játékosokból indultok ki. Pontos számot nem ismerek, de wot közösség nagyon nagy része gyengébb képességű nálatok. Ebből kifolyólag tier IX-es med-ek és heavy-k simán rálőnek a torony frontra, hogy "úgyis átlövöm" mint a többi hetest. Kivétel ugye a T29, de az sokkal népszerűbb, sokkal több van játékban és még a pirosak se lövik szemből a tornyát.
A Black Prince egy lomha dög, kis sebzéssel. Van akik szerint hulladék (nem próbáltátok még a Challenger-t), szerintem nem. Sok - 1 oda.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...