Valami tipp, főleg nagyobb tierben érdekelne, h h kéne használni? Illetve megérte/éri nekem szenvedni ezzel a 3 tankkal, hogy eljussak a T10-eshez? Van az elég jó ahhoz, hogy megérje az idegbaj?
Először is, sajnos nem tudod megspórolni vele, hogy megtanuld a sidescrape-t. Ezen az sem változtat nagyon, ha egyébként a Churchill ágat sutba dobod. A sidescrape-t muszáj megtanulni.
Ebben a videóban nagyjából 12 perc körültől mutatja be Jingles, , hogy mi az ideális szög, amiben használnod kell:
Természetesen mindez akkor ér valamit, ha fedezékből ebből a szögben kihátrálva használod, úgy hogy a fedezéked a manöver közben továbbra is takarja az ellenfél nézőpontjából a gyenge front testpáncélt.
Az ágyu egyébként teljesen rendben van. Elég pontos, az ellenfél gyenge pontjainak lövésére is alkalmas: ha nem mennek a gyenge pontok, ez az a szint, ahol ezeket is muszáj elkezdeni megtanulni. Ha valamit nem tudsz átütni a normál lőszerrel, akkor szépen meg kell nyitni egy alkalmazást, amiben meg tudod nézni annak a tanknak a páncélmodeljét, amivel nem boldogultál, és meg kell nézni, hol a leggyengébb a páncélja. Egy párszor ezt biztos ismételni kell, de ahogy a játékban sikerélményed lesz és átütöd, úgy ez egyre inkább be fog rögzülni.
Ha minden kötél szakad, még mindig ott a prém lőszer, aminek erre a szintre tökéletesen elegendő az átütése (összevetésképpen a Tigrisnek sem több). De persze azzal sem lövöldözhet az ember meggondolatlanul, mert az esztelen lövöldözésnek is lepattanók a következményei, a számla meg csak dagad.
Szerintem egyelőre ne kacsingass a T10-re, tanuld a nehéz tankozást 5-6-7 szintű tankokkal. Ha nem mennek az alapok, ne hidd, hogy egy egyébként kezelhető tízes tankkal menni fog. Ellenkezőleg, bődületes csalódás lesz.
Ha kezdő vagy, ezzel együtt én az amerikai nehéz ágat javasolnám neked. Minden szinten bolond biztosabb tankokat találsz azon az ágon, mint az angoloknál.
Tudom, hogy a sidescrap fontos technika - és nem csak ennéla tanknál - szóval igyekszem megtanulni, pár eddig nem nagyon volt olyan tankom, ami ezt igényelte - még a két Churchillel is elboldogultam nélküle - viszont azért próbáltam olyan videőkat találni, amik jól elmagyarázzák/megmutatják, hogy hogyan lehet jól csinálni, de nem nagyon találtam olyat, amit meg is értettem. Munkahelyen vagyok, köszönöm a videot, otthon meg fogom nézni, hátha javít valamit.
A T10-es tankokat csak azért néztem meg, már rögtön az elején, hogy egyáltalán melyik ágon induljak el. Elég szar lett volna elindulni teszem azt, brit tornyos TD vonalon, aztán T10-be rájönni h ez egy szar - alapból nem szeretem a tornyos TD-ket. Weakpontos oldalt meg ezt találtam, nem tudom ez mennyire használható:
www.targetdamag...ons-1/ Ha van ennél jobb, azt is szívesen veszem, bár nem tagadom, picit lusta vagyok ezeket kikutatni, meg memorizálni, mert kevés időm van játszani, és azt az időt inkább arra szánom. De nyilván, tudom h h ez az én érdekem, elvégre szeretnék nem "citrom" maradni, vmi "alma", "szilva" stat már jó lenne :D
Az amerikai heavy-t párhuzamosan viszem a brittel, a T29-nél járok, és hát azt imádom, az a torony... Sztem nincs tank a játékban ami belövi, egyszerűen imádom mutogatni még bottom tierként is a tornyom, hogy lőjetek b** meg!!!

Persze, ha nincs arty. Például azzal is meg vagyok weakpont ismeret nélkül, bár ezzel már pont tanulgatom, mert - mivel hogy a tornyomat szinte folyamatosan kint tarthatom - van időm bőven, hogy próbálgassam, ha itt nem ment át, akkor itt próbálom meg, ha itt se, akkor ott, és így tovább. Az első 15-20 csatás szoktatás után, már a T29-cel nem is nagyon sebzek 1000 alatt, sőt, bőven felette. Kivéve ha rossz napom van, de akkor is azért 6-700 simán.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...