Jelenleg 93 vendég és 2 Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 41 perccel ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 2 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 2 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 15 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja

Brit harckocsik

11 éve 1 hónapja #60558 Írta: G0mb1
Megválaszolva: G0mb1
Sziasztok!

Pár napja durván belehúztam a szovjet heavy ágba, 3 nap alatt eljutottam az IS-8-ig és ekkora kezdtem el gondolkozni egy másik heavy ágon.

Vagy a brit vagy a német ágat kezdeném el csak nem tudom melyik legyen. A brit heavy ág igazából a 8-as Tiertől kezd el tetszeni papíron. A 10-es tankjuk hasonló ágyúval rendelkezik mint az IS-7 csak gyorsabban lő, mit javasoltok inkább? Brit vagy német?

A játékstílus: mindig keresem a balhét és a lehetőséget a közelharcra. :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: kharon00

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

11 éve 1 hónapja #60565 Írta: Camper03
Megválaszolva: Camper03

Sziasztok!

Pár napja durván belehúztam a szovjet heavy ágba, 3 nap alatt eljutottam az IS-8-ig és ekkora kezdtem el gondolkozni egy másik heavy ágon.

Vagy a brit vagy a német ágat kezdeném el csak nem tudom melyik legyen. A brit heavy ág igazából a 8-as Tiertől kezd el tetszeni papíron. A 10-es tankjuk hasonló ágyúval rendelkezik mint az IS-7 csak gyorsabban lő, mit javasoltok inkább? Brit vagy német?

A játékstílus: mindig keresem a balhét és a lehetőséget a közelharcra. :)

Ha a balhé kell, akkor németek, ez egyértelmű. E 100, ha jól használják, az egyik legbrutálisabb tízes tank, már csak a sebzése miatt is. A briteket annyira nem ismerem és nem tapasztaltam ki, de nem igazán valók közelharcra, az alváz nem igazán véd meg, ha tornyozol, azzal el lehet lenni. A tízes gép pedig, mivel hátsó tornyos, kötelező sidescraper.

Lényeg az: A balhét a németekkel keresd, ne a britekkel

11 éve 1 hónapja - 11 éve 1 hónapja #60576 Írta: Balista1
Megválaszolva: Balista1
Istenverte szar az egész brit nehéz ág, ameddig én tudom. Low tierben a Matilda ér valamit, de ez sem különös, és jó csapatban mire odaérsz, vége a csatának. Most a Black Princnél tartok, de azon vagyok, hogy eladom, és felhagyok az egésszel. Lassúak, nem sebeznek semmit, idétlen a formájuk. A sarkon már lövik az elejét, míg a tornyom még az utca közepén jár. Hogy feljebb mi van nem tudom, de már nem is érdekel. Viszont, ha balhét akarsz, csak ajánlani tudom őket - olyan ideges leszel, hogy mindenkivel összeveszel, és teleírod a dühöngőt.
Nézz körül a játékban - csak néhány mazochista hajtja őket. A német vonalon én a Tiger ágat húztam ki, a VK36,01H-tól mind kiválló jármű.

11 éve 1 hónapja #60577 Írta: Mir4g3
Megválaszolva: Mir4g3
Brit hevi T9-ig szívás, mindegyiket ha hason lövik ammorack is megy. T10 már elég jó, azt ha hason lövik kigyullad. Ez megelőző karbantartással és automata tűzoltóval teljesen meg lehet szüntetni. Az ágyú ami rajta van 1 állat. legnagyobb DPM a hevik között, pontos, korrekt átütés, 7.valamennyin tölt. Teste olyan amilyen (néha pattan) , a tornya viszont elég kemény.(most úgy tűnik a tetején a kupolát megerősítették, nem nagyon tudják átlőni)

A német a Tigristől már igen jó. Az E100 viszont arany lőszer nélkül inkább, ingyen sebzés mint veszélyes ellenfél.

11 éve 1 hónapja - 11 éve 1 hónapja #60578 Írta: Balista1
Megválaszolva: Balista1
Akkor már "csak" T9-ig kell eljutni valahogy.

11 éve 1 hónapja #60593 Írta: BAGETT
Megválaszolva: BAGETT
E-100 megvan egy ideje, más tízesem nem is volt eddig szóval volt időm kiismerni. Nem az a lényeg nála, hogy te mennyit lösz az ellenségbe, hanem hogy ő beléd mennyit nem. Jól lehet vele pattogtatni annyi szent. Az ágyú... hát a 128mm nekem annyira nem jött be, egyszerűen kevés. A 150mm normál lőszerrel tier8 ellen hatásos, esetleg tier9 ellen is ha az angol heavy. Gold elég drága, de beüt. Pedig nerfelték már. Mégis inkább a HE-t használom. Amolyan tesco gazdaságos gold lőszer. Nem sokat sebez (csak ha átüt), viszont mindent mindenhonnan sebez, még ha mellette robban is. Messzire is lehet eregetni, nem baj ha nem talál, olcsó. Ja a pontosságnál csak a lövedék repülési sebessége nevetségesebb. Ez egy középkori katapult. Ha az ember kizoomol sniperből teljesen és úgy céloz, simán ki lehet lőni a domb mögött lévőket a magas röppálya miatt.

Angol heavy ág... a 3 churchill klón nem lenne rossz, ha nem tenne a gold mindenkinél betárazva. Ja és lassúak, cserébe kitűnő artycélpontok. Tier8-tól kezd érdekes lenni... azt már arany nélkül is átlövik. A front pattogós meg néha a torony, de ezen kívül nincs páncél. Az oldalát egy loltraki kilyuggatná. Azt viszont nem mondanám, hogy ammorack veszélyes lenne. Az az oroszok problémája.

11 éve 1 hónapja #60652 Írta: RAZERXX
Megválaszolva: RAZERXX
HA prém lesz a FV4202 akkor mi lesz helyette ill. akinek megvan azzal mi lesz ? :unsure:

11 éve 1 hónapja #60657 Írta: Mir4g3
Megválaszolva: Mir4g3
Akinek meg van az most úgy néz ki meg kapja T8 prém tanknak (gondolnám nem azzal a csővel ami most van) és meg kapja az új medet is. Ez kb az év végére ígérték.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: RAZERXX

11 éve 1 hónapja #60663 Írta: RAZERXX
és mi lesz az új med lehet tudni ?

11 éve 1 hónapja #60674 Írta: kharon00
Megválaszolva: kharon00

és mi lesz az új med lehet tudni ?

Egyelőre csak egy típusnevet dobták be, ki tudja mi igaz belőle:

Vickers Mk. III.

Fura, néhány hírrel ezelött még tagadták, hogy prémként kapják meg az FV4202-t. Sajnos én nem szerzem meg addig. Még csak a Comet harmadánál tartok. :(

11 éve 1 hónapja #60676 Írta: RAZERXX
Év végéig nem lesz meg ?

11 éve 1 hónapja #60678 Írta: kharon00

Év végéig nem lesz meg ?

Nem szeretnék hülyeséget írni, ezért... Nem tudom. ;)

11 éve 1 hónapja #60740 Írta: kharon00
A X-es Fv215b-t lecserélni a Chieftain-re.

"The Chieftain FV4201 was the main battle tank of the United Kingdom during the 1960s, 1970s and 1980s. It was one of the most advanced tanks of its era, and at the time of its introduction in 1966 had the most powerful main gun and most effective armour of any tank in the world.[3] The Chieftain also introduced a supine (reclining backwards) driver position, enabling a heavily sloped hull with reduced height."

Remélem az ágyú kitűnő paraméterei megmaradnak egy középtornyos formában. Viszont érdekes az a "leghatékonyabb páncél a világon". Asztat hogyan fogják bebalanszolni a játékba? Hmmm...

11 éve 1 hónapja - 11 éve 1 hónapja #60745 Írta: OdinHUN
Megválaszolva: OdinHUN
Valószínűleg úgy oldják meg, hogy az egész tank rétegelt páncélnak fog számítani, magyarul két pofára eszi majd a HEAT-et.
Viszont maga a páncél nem túl vastag, de elég jól döntött, itt egy FTR-es cikk, ahol van pár "tervrajz".
ftr.wot-news.co...er-10/
Igazából egy lassú E-50M vagy T110E5 keveréknek képzelem el így a leírtak alapján.
Eddig elég vegyes érzelmeim vannak vele kapcsolatban, ugye a valódi Chiefteinben 650-700 LE körüli motor van, ami brutálisan fos. Eddig ott volt az FV, igaz nem volt egy kengyelfutó gyalogkakukk a maga 34km/h végsebességével, de annak ha odaléptél akkor az ment árkon, bokron, tökön, paszulyon keresztül azzal a sebességgel, ezzel szemben jön majd a Chieftain, hiába van 40km/h vége ezzel a motorral szenvedni fog.
Az az 50 mm-es oldalpáncél meg halál... hívhatnánk is innentől kezdve Mr. Sidescrapenak.
Eddig az volt, hogy hiába volt szívás a brit nehéz ág ott volt a végén az FV, ami totál megérte, de ugyanezt már nem merném feltétlenül állítani a Chieftainról is. Félek, hogy egy olyan kuriózum ág lesz, mint a 113/121, bár igazából sok minden nem változna ettől, mert eddig se játszott vele a kutya sem. :D

11 éve 1 hónapja #60747 Írta: VindiqueV
Megválaszolva: VindiqueV
Na itt most az a nagy kérdés számomra, hogy kezdjem-e el a brit heavy ágat?
Fél év alatt simán megvan a 3 képességes legénységgel együtt a X-es, kérdés hogy milyen jármű lesz belőle. Ha OP, akkor egy ideig - új tankként - úgysem fogják nerfelni.. :P

Mondjuk így is úgy is megkapjuk az fv125b-t VIII-as prémium tanknak... akkor már megéri nem? :)

Téma: OFF topik

• Sixtyfeetofbridge profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Ez inkább szomorkodó poszt,  mert nem olyan...
    • Írta: Sixtyfeetofbridge
    • 11 órája 56 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• perretz profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: perretz
    • 5 órája 6 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 15 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.