indien PZ ???? omfg ha neked az a legjobb T8 med akkor el vagy rontva 
Semmi baj, mondj jobbat!
T44??? 175 pen.. hagyjuk. Pershing?? lassú, szintén 170 körüli pen. Kinai? jó ágyú, lassan tölt, nulla löveg negativ tartomány. Panther2: bottal sem piszkálnám, panther 1-et is utáltam. Angol? na azt nem ismerem, de nekem lassunak tűnik. Uj ruszki? !!!!hátso tornyos rettenet!!! nyema páncél, legjobb ágyú, 0 löveg negativ tartomány. T69: van vele 9 killes ace tanker, kobolanov köröm, de még mindig azt mondom, hogy nem jó tank.
Mondj jobbat, és indokold is!
A páncél témához csak annyi: Mindig vannak, akik tudják, hogy mit kell hol, és/vagy golddal lőni. Nincs akkora nagy jelentősége. HA át akarnak lőni, úgyis át fognak mindent, mindenhonnan, kevés kivételtől eltekintve. Talán 300 milis td páncélokat nem annyira egyszerű átlőni. A mozgékonyság, az álca, a pontosság, és a gyors célzás sokkal fontosabb, mint a páncél. Én már nem is nagyon tervezek a lepattanó lövedékekre. Probálok úgy helyezkedni, mozogni, lőni, bujkálni, hogy ne legyek célpont. Ha az vagyok, akkor vagy rohadt lassú tankom van, vagy elrontottam valamit. Vagy meghalt a csapat. Vagy e75-el vagyok tier 9-ben
Devil olvasd el mégegyszer amit írtam lehet kimaradt egy vessző de szerintem érthető.8.7 előtt soha nem gyulladt ki utána többet erre írtam a gyulladást.
Igen, begyullad, ha egy hajóágyúval felszerelt td belelő. Más ettől meg felrobban. Eddig is3-al kb annyit robbantam, mint amennyit e75-el gyulladtam. Kategóriájába tartozó tankok ellen hacolva nem gyulladtam még ki az e75-el. Oldalról meg mindent be lehet gyújtani ugyanúgy.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...