Sziasztok,
érdekelne ki mit gondol VK3001H vs. VK3601H témában. 3001-et gyengének tartják, de nekem szimpatikus a dinamizmusa miatt. Várom a válaszokat.
Üdv.
Hello! Nem rossz a 3001h de a 3601h sokkal jobb
Jobb Löveg, páncélja sem az utolsó bár elég sok helyen be lehet lőni szemből és gyors is... én nagyon szerettem... szerintem jobb!!
Ne beszéljünk már hülyeségeket kérem szépen. Ugyanaz a löveg, és fene mód lassú, lomha lett a 3601. Mondjuk a 3001 meg maradt papír tanknak ami egy nehéz tanknál nem pont előny, és bónusznak mostmár lassú is.
Nagyon elcseszték a 3601-et, pedig az egyik legjobb farmolós tank volt! 
Gondolkodom az eladásán...
Sziasztok!
Kevés kellett, kihúztam és megvettem a VK 30.01 H -t. A + garázs miatt.
Aztán a VK 30.02 M -et el is adtam túl nagy célpont és túl kicsiket lő szerintem ahhoz, hogy jó legyen. De a legénysége ment a VK 30.01 H -ba.
Na arra rájöttem, hogy a Konisch ágyú nem talál be egykönnyen 80%os emberekkel de mostanra 35 csata után 100%-al már jó szépen oda visz ahova kell átütés meg ugye nem kérdés. 5-ös szinten ez éppen elég is a gyors töltése miatt. Én nem játszottam mediumként ezzel a tankal de most, hogy heavy... elémjött a T-34 és minden egyes lövése motor motor motor motor. Ja és a másik az ammo rack az csak minden második- harmadik találat után sárgul be.
Tropára lövik a motorját, nagyobb kaliberű tankok kigyújtják(ez is elég rendszeres), jó esetben csak besárgítják megjavítod és újból besárgítják ha tudják lőni a tanktestet nem valami vicces. Szal ez a része nekem teljesen elvette a kedvemet, mai napon megyek vele még pár (remélem jobb kört ) és eladom.
Egyébként pattintani képes de semmiképpen sem az elejével csakis az oldalával tehát sidescape '/

A VK 36.01 H nem tudom milyen, kívülről jónak tűnik. Lehet kipróbálom mert most nem tudok mit kezdeni a 30.01 H embereivel. Tigerbe meg nem rakom be 2-3 perk nélkül.
Ui.: Am legénységhúzó tanknak akartam de annyira katasztrófa, hogy csak agyhúzónak jó a 30.01 H, most a német tech treet nézem h a stugon kívül mivel lehetne még el trollkodni pár csatát 5ös vagy 6os szinten.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...