Jelenleg 87 vendég és 4 Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 6 perccel ezelőtt
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 1 órával ezelőtt
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 3 órával ezelőtt
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 12 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 14 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 20 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 2 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 3 napja

Német harckocsik

11 éve 10 hónapja #25740 Írta: gaborn108
Megválaszolva: gaborn108
Sziasztok!

Tudjátok esetleg, hogy mikor volt utoljára / várható-e mostanában akció Tiger II-re? Visszavittem az üres lőszer hüvelyeket, így végre összejött rá a "pénz", de jó lenne lehetőség szerint jóárasítva megvenni, mert a különbözetből már akár 1-2 modult is tudnék rá rakni egyből.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

11 éve 10 hónapja #25747 Írta: blackwharg
Megválaszolva: blackwharg
Nem mostanában volt rá akció...szerintem nem is lesz egy darabig. Én is minden modult 100%-os áron vettem meg:/

11 éve 10 hónapja #26049 Írta: tibi144
Megválaszolva: tibi144
Helló!
Most vettem a Tigris P után a VK 45.02.Még alap csak a löveg hetes szintű.
Akineg van ilyen tankja ìrhatna pár hasznos infót.

11 éve 10 hónapja - 11 éve 10 hónapja #26090 Írta: HUNGabesz24
Megválaszolva: HUNGabesz24

Helló!

Szia!
Nekem van, hát nem vagyok hasra esve tőle... a frontpáncél kb. T7-esek ellen ér valamit(néha nagyobbat is pattint), én nem szeretek rá építeni, bár az oldala elég vastag a side screep-hez (remélem jól írtam :cheer: ). Az ágyúba minden "egész jó" kivéve az átütés. E-75-öt szemből hason se lövöd át(alap lőszerrel)... Töltésidőt nem tudom fejből pontosan, de az viszonylag jó. Talán az IS-8-hoz hasonló taktikát kíván, lehetőleg oldalról közelíteni az ellent, főleg a nagyobbakat (T9-T10). T8-ban azért élvezetes csatákat lehet menni, mivel elég mozgékony. Összességében én nem tartom nagyon rossznak de nem marad mókázni a következő vk kifejlesztése után.
Remélem segítettem :lol:
Üdv, Gabesz
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tibi144

11 éve 10 hónapja #26093 Írta: tibi144
Megválaszolva: tibi144
Köszi!
Hát én sem vagyok hasraesve tőle kifejlesztem fullosra aztán meglátjuk,de az biztos,hogy itt megállok tovább nem megyek ezen az ágon.

11 éve 10 hónapja #26095 Írta: Andzsi072
Megválaszolva: Andzsi072

Köszi!
Hát én sem vagyok hasraesve tőle kifejlesztem fullosra aztán meglátjuk,de az biztos,hogy itt megállok tovább nem megyek ezen az ágon.

Szerintem jól játszható, viszonylag olcsó kifejleszteni. Saját vagy +1 tierben jól kijön a mozgékonysága. T10-ben már problémás kicsit, de supportnak ott is jó. A KwK45 L/52-esnek az átütése 200 mm. Erre a szintre jónak mondható, igaz a KT 225-ös lövegétől elmarad. Cserében gyorsabban tölt :)
Töltésgyorsítóval, célzásgyorsítóval és ventivel használom.
Speciel én jobban szeretem, mint a KT-t.

11 éve 10 hónapja #26099 Írta: keepernext
Megválaszolva: keepernext
Én kifejlesztettem,de szerintem pocsék tank..meg is álltam.
Gyenge, nem pattog, rossz löveg.

11 éve 10 hónapja #26101 Írta: FrankeeHUN
Megválaszolva: FrankeeHUN
Üdv!

Nekem is a garázsban van, kifullozva, aránylag jó legényekkel. Nagyon mozgékony, oldalba támadós taktikát alkalmazok vele, vagy távolról a testet elrejtve támogatónak is tökéletes. Sidescrape aránylag jól működik. Erősebb T8 ellent (IS-3,KV-4,KT) nem szabad közel engedni, a viszonylag jó töltésidőt kihasználva ki kell véreztetni mire a közeledbe férkőzik. (IS-3-ak már többször felsültek mikor messzebbről le akartak rohanni, túl sokáig céloz, mire lőtt már bekapta a sebzést én meg fedezékban voltam :)

Nekem nagyon bejön, várom a B verziót, bár a KT top ágyú hiánya ott kicsit szenvedős lesz...

11 éve 10 hónapja #26102 Írta: Tiger205_Bp
Megválaszolva: Tiger205_Bp

Helló!

Ó, a kacsaseggü... Eleinte nagyon szerettem, mert fürge, szinte med....de bele untam, Tiger II és is3 annyival jobb (110 és amx 50-100 is) hogy amikor meglett az E75 - ezt eladtam, és a fiúk at ültek a Tiger II- be, amit meg akarok tartani forever.

Quickybaby tv- n van jó elemzés vk A-róla, javasolom nézzed meg. Szakaszban amúgy nem egy rossz tank.

11 éve 10 hónapja #26103 Írta: harassin
Megválaszolva: harassin
Akkor lesz VK 45.02.A-m ha már minden mást kipróbáltam amit akartam és végleg szétunom az agyam. A hátsótornyos a sok hibája ellenére tetszene de amint mondtam, majd egyszer. Amugy a Tiger P tényleg epic fun volt de már abból is kivettem az embereket.

11 éve 9 hónapja #26176 Írta: Jacktor
Megválaszolva: Jacktor
Az új német TD ágról írt pointer4 egy rövidke összefoglalót nálunk, berakom ide is, hátha valaki gondolkodik az ágon:

német TDből csak tier7től tudok nyilatkozni, az lassú, fasza maus ágyúval, én élveztem, nagy hegymászól, a jó ágyú kitéríthetőség miatt, jó dombokon sniperelni vele, de lassú, és papír. Jól kell vele helyezkedni a pályán, hogy sokáig tudj sorozni, messzi ellenfeleket.

tier8nak űber brutál a camója, a forgó torony miatt kiváló sniper, bár nem a 150-es csővel, azzal olyan, mintha counter-strikeba gránátot dobnál :D Bár én avval használtam végig, a nagy alfa miatt, jó vele városban médiumot játszani. wotreplays.com/...tr_ger És azért avval a csővel is meg lehet tanulni messzi ellenfélre lőni, de azért aranyat kell tankolni.
CW-n, nálunk csak sniperelésre használják, és csakis a 128mmes ágyúval.
Nagyon papír, és ha trackelik, akkor szinte mindig megy a motor is, úgyhogy nagy javító csomag jacasolt, és nagy tűzoltó. Artyt nem nagyon csípi (se KV2 tarack), de ezt kb egyik sem ezen az ágon :D 35-el megy ha kell sík terepen.

a kilences, egy mega brutál predátor. Iszonyat jó camo, a 128mmes top ágyú egy isten, (jagdtiger ágyú, de újra ki kell fejleszteni), forog a torony ugyan, de csak oldalra tudja igazán leengedni a csövét rendesen, de felfele amúgy addig felemeli, mint egy arty (kivéve hátra, nem tudja vízszintesig felemelni!?!?!?), pz4 testén, 40kmh tempóval, egy 1390 camójával, a jagdtiger ágyú... 9 másodpercenként lő 650-et, olyan mint az E25, ha nem látod meg amikor meglőtt, már nem nagyon mész onnan el. A 150-mmes ágyút nem érdemes kihúzni rajta, az majd ráér a tierXen.

tierX, WTFE100, rosszabb a camója, mint a MAUSnak, azt 418méterről venni észre, egy jó batchattel, ezt 422méterről. Ha van rajta camo festés, és fullos legyénység álca, akkor 412 méterről, camo hálóval 370 méter....
Tehát a sűrű erdő sem igazán a barátunk, minden a fedezékeken, és az xvmes minmapon múlik, hogy kit tudunk úgy lőni, hogy a 450méteres körön és az 500-707 méteres látótávon belül legyen, vagy ház mögött mi :D
55sec alatt betölti a 6 jagdtiger skúlót, eddig 3630 sebzés volt a rekord, amit kihoztam egy tárból, de 3200 kb mindig meg szokott lenni, ha fullos tankokat lövök. Iszonyat pontos, és egész jól fordul körbe a torony, viszont az a nagy pléh doboz a 10mm-es páncéljával, egy igazi lövedék csalogató. A britt TD célzás nélkül szedi le az 1900 hp-t hesh lőszerrel. Az amx12t-is szétszed amíg töltünk. Hacsak el nem tapossuk, mert az 1200 lovas motor 40el repít minket, sosel áttam még az E100 testét így haladni, a három E100 vázas tesóját legyorsulja ha kell könnyedén.
60 lőszer fér bele, egyszer sikerülne ellőni az összeset ellenfelekbe :D

11 éve 9 hónapja - 11 éve 9 hónapja #26181 Írta: Mir4g3
Megválaszolva: Mir4g3
Az azért erős túlzás, hogy a kilencesnek iszonyat jó a camoja.

11 éve 9 hónapja #26217 Írta: Tiger205_Bp
Azt is megjegyezném, hogy a Sturer Emil - amellett, hogy a mozgása az ezen az ágon megszokotthoz képest igen rossz (sebesség, fordulás, és löveg vízszintes kitéríthetőség) 15 db (tizenöt!!!!) lőszert képes magával vinni, szóval igen megfontoltan, és pontosan kell lőni vele (viszont ha betalál,a z tényleg MAUS feelnig )

11 éve 9 hónapja #26223 Írta: balioking
Megválaszolva: balioking
Az a baj, hogy hiába jó maga a td ág, ha nerfelve vagy akkor biza a legpontosabb cső is lő ám össze-vissza... Nálam is megvan már s VII-es szintig az új td-ág, de sajnos élvezhetetlenül pontatlan volt eddig mind. Illetve egy nap volt az V-ös szintűvel, amikor jól működött, akkor 90% körüli találati arányt lehetett elérni...Azóta csak két két meccset mentem velük, de mind a VI-os, mind a VII-es iszonyatosan pontatlan volt és nagyon pattogott. Igaz JPII-es és JGtiger is pattogott nekem azon a napon. Hellcat oldaláról 3X egymás után, potenciális sebzés kb 1500 lehetett volna, abba akárhogy is számolom, legalább kétszer bele kellett volna halnia. Néha az egyébként sebészi pontosságú JPII ágyúm is elkezd iszonyatosan szórni, olyankor azon a napon nem szabad többet használni... Leszokhatnának már erről a balancolásról, vagy miről, mert nagyon idegesítő tud lenni. Oroszokkal játszottam eddig inkább, ott nem lehetett ennyire észrevenni, mert amúgy is pontatlanok, és pattognak, főleg a 122-es csövek, de a németeknél nagyon észre lehet venni a páncélátütés és pontosság nerfet.

11 éve 9 hónapja - 11 éve 9 hónapja #26225 Írta: Tiger205_Bp

Azóta csak két két meccset mentem velük, de mind a VI-os, mind a VII-es iszonyatosan pontatlan volt és nagyon pattogott. Igaz JPII-es és JGtiger is pattogott nekem azon a napon. Hellcat oldaláról 3X egymás után, potenciális sebzés kb 1500 lehetett volna, abba akárhogy is számolom, legalább kétszer bele kellett volna halnia.

Tegnap nekem is, JT 8,8 ás Panther/M10 is iszonyú pontatlan volt, pedig
ezeknek ez az egyetlen esélyük: a sok kicsi, de pontos lövés...
Mindkettővel rontottam is a stat-omat, rendesen.. :unsure:

Téma: OFF topik

• máté.tóth profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Az mm pedig érzésre jobb lett, leosztások...
    • Írta: máté.tóth
    • 7 órája 44 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 8 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 44 perce ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.