Nekem is a garázsban van, kifullozva, aránylag jó legényekkel. Nagyon mozgékony, oldalba támadós taktikát alkalmazok vele, vagy távolról a testet elrejtve támogatónak is tökéletes. Sidescrape aránylag jól működik. Erősebb T8 ellent (IS-3,KV-4,KT) nem szabad közel engedni, a viszonylag jó töltésidőt kihasználva ki kell véreztetni mire a közeledbe férkőzik. (IS-3-ak már többször felsültek mikor messzebbről le akartak rohanni, túl sokáig céloz, mire lőtt már bekapta a sebzést én meg fedezékban voltam
Nekem nagyon bejön, várom a B verziót, bár a KT top ágyú hiánya ott kicsit szenvedős lesz...
én úgy tapasztalom, hogy amilyen sok fájdalmas XP-be kerülne kifejleszteni a VK 4502(B)re a KT top csövét (46k) annyival nem leszel elörébb azok ellen akiket rád dob az MM. S ha belegondolsz, kb 24k a lánctalp, kb 20k a torony: inkább ebbe invesztálj. Az a 25mm többlet pen amit a KT top csöve ad, nem húz ki a bajból... (egy szinttel lejjebb okés lenne, világos)
Legalábbis én így gondolom.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: FrankeeHUN
Ez igaz eddig az új TD ágban csak a pzsfl-IV tetszett(ami a legrondább tank). De ennek a legjobb a győzelmi aránya 67%...sajnos utána a többi tankkal mintha csak bénákkal dobálnának össze 47-50%.
Köszönöm a tanácsot, részben egyetértek. Az a gond, hogy eleve bitang lassú lesz a tank, face-to face esélytelen lesz eredményesen harcolni, marad a 2. vonal, onnan kell majd szemezgetni vele. Fel kell készülnöm a "camper heavy" és hasonló oltásokra Szerintem az lesz a megoldás, hogy el kell kezdeni gyűjtögetni a szabad TP-t, aztán minnél hamarabb kihúzni a top csövet...
Helló
Tapasztalatokra lennék kíváncsi, a Ferdinánd és a Jagdpanther II között nem tudok dönteni.
A ferdi van olyan páncélozott, hogy ellensúlyozza a lassúságát? Csak mert elég meredeknek tűnik a teteje, míg a párducnak jóval döntöttebb, úgyhogy nem igazán tudom, hogy megéri-e vele ilyen lassúnak lenni.
Előre is köszönöm.
Helló
Tapasztalatokra lennék kíváncsi, a Ferdinánd és a Jagdpanther II között nem tudok dönteni.
A ferdi van olyan páncélozott, hogy ellensúlyozza a lassúságát? Csak mert elég meredeknek tűnik a teteje, míg a párducnak jóval döntöttebb, úgyhogy nem igazán tudom, hogy megéri-e vele ilyen lassúnak lenni.
Előre is köszönöm.
Nekem nem volt kérdéses, hogy Ferdi...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Oddball321
Szia Oddball
Előre leszögezem, hogy elfogultan nyilatkozom, valamint csak a JagdPantherII-vel van tapasztalatom. Nagyon jól mozog, ezért lehet úgy használni, mint egy medet. Ha meglepsz valakit a sarkon megkínálod 500-zal és simán visszatolatsz, mire rádfordul. Lehet menni vele tűzoltani, akár a pálya másik végére is, pillanatok alatt. Páncélja nálam forgatva meglepően gyakran pattint, főleg közeli lövéseket. Tegnap ökölharc volt egy WT E100-zal, míg töltött rámentem. Toltam a tankot, úgy lőttem, de betöltött mielőtt kilőttem volna és egyszer megkínált közvetlen közelről. Meglepő módon pattant, szóval nem írnám le annyira a páncélját sem. Nálam örök kenyeret kapott, de nem ismerem a játékstílusod, hallgass meg másokat is!
Hátránya, hogy a JT-be való plusz töltőt nem tudod rajt kiképezni, a Ferdin viszont igen.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Oddball321
Helló
Előre is köszönöm.
Kifejlesztettem a Fredit is, meg a JphII is, de csak a Fredit vettem meg.
Ennél a TD-nél jöttem rá, hogy a páncél nem minden. Annyira lassú, annyira rossz a forgási sebessége, hogy volt olyan csata, hogy mire odaértem, ahol az események zajlanak, már vége volt a csatának.
Közelharcban bárki kicsinálja.
El is adtam.
Látatlanba is a JphII-t választanám, mert mindkettőt úgyis 9. 10. tierbe teszi, és a Fredi páncélvédettsége ott már úgysem érvényesül.
Kifejlesztettem a Fredit is, meg a JphII is, de csak a Fredit vettem meg.
Ennél a TD-nél jöttem rá, hogy a páncél nem minden. Annyira lassú, annyira rossz a forgási sebessége, hogy volt olyan csata, hogy mire odaértem, ahol az események zajlanak, már vége volt a csatának.
Közelharcban bárki kicsinálja.
El is adtam.
Látatlanba is a JphII-t választanám, mert mindkettőt úgyis 9. 10. tierbe teszi, és a Fredi páncélvédettsége ott már úgysem érvényesül.
Ferdi lassú?
Akkor nem volt még angol TD-d, T95, T28 vagy T28 Prototype vagy FCM PAk
Szerintem Tier 10 csatában a nagy löveggel a Ferdi jobban megállja a helyét, ezen a szinten a TD meg nem rohangálós, ha nem francia - és pontos, viszonylag erős.
Kuplungégetős a sofőröm, lehet hogy ezért, de annyira nem fordul lassan.
Nem túl régen volt egy hasonló eszmefuttatás itt a topikban a Tigris I ajánlott moduljai kapcsán és felmerült a vertikális stabilizátor (ami sajnos csak tier 8-tól elérhető), mint ideális kiegészítő az alapnak tekinthető töltő+venti kombó mellé. Azonban amiket azóta a Tiger II kapcsán olvastam, inkább sniper tanknak tűnik és volt olyan is aki repeszpáncélt ajánlott harmadik modulnak.
Elméletben tetszik a vertikális stabilizátor, de idáig még nem volt alkalmam kipróbálni (első T8-as tankom ) és nem szívesen dobnék ki 600K-t az ablakon, ezért érdekelne a véleményetek/tapasztalataitok Tiger II ügyben! Szerintetek milyen stílusú játékra alkalmas, milyen modul kombók ajánlhatók hozzá?
Nem túl régen volt egy hasonló eszmefuttatás itt a topikban a Tigris I ajánlott moduljai kapcsán és felmerült a vertikális stabilizátor (ami sajnos csak tier 8-tól elérhető), mint ideális kiegészítő az alapnak tekinthető töltő+venti kombó mellé. Azonban amiket azóta a Tiger II kapcsán olvastam, inkább sniper tanknak tűnik és volt olyan is aki repeszpáncélt ajánlott harmadik modulnak.
Elméletben tetszik a vertikális stabilizátor, de idáig még nem volt alkalmam kipróbálni (első T8-as tankom ) és nem szívesen dobnék ki 600K-t az ablakon, ezért érdekelne a véleményetek/tapasztalataitok Tiger II ügyben! Szerintetek milyen stílusú játékra alkalmas, milyen modul kombók ajánlhatók hozzá?
Előre is köszi a segítséget!
Nekem vert+stab. van rajta.
két esetben nagyon hasznos:
1/ Mozgó tank pontosabban lő (magas tier med. ilyen)
2/ 20%-ról kisebb a kör, ami el kezd szűkülni célzáskor.
Szia gaborn108! Én tegnap vettem meg a vertikális stabot 361 csata után.Eddig célzás és töltésgyorsító mellé szerszámos ládát használtam mivel elég sokszor lelövik a láncomat.A legénység már 4 skilles ezért nem gyulladok ki.Repeszpáncélt én csak akkor használnék ha sokat ácsorogsz egy helyben.(Az artyk miatt)Úgy veszem észre,hogy van haszna a Stabilizátornak.mennyi? Ezt még nem tudom. 20 csatát mentem vele és 80k-t buktam.Hétközben keresni szoktam vele.De a ´9-10 esek között nem tudok sok fájdalmat okozni még prém lőszerrel sem. Hét közben jobb a helyzet
Előre is köszi a segítséget!
Én megvárnám míg akciós lesz. Jönnek az ünnepek, gondolom erre is lesz.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."