Üdv,
vettem egy Jagdtigert, és nem tudom mi legyen rajta a 3. felszerelés. Töltésgyorsítót és repeszpáncélt biztosan teszek rá, a maradék helyre a ventilátor és a periszkóp közt vacillálok. Ha esetleg tudnátok tapasztalatokat mondani, annak örülnék.
Továbbá, eddig álca skillek voltak a legénységen, de gondolom az innentől nem sokat ér, szóval gyanítom hogy azt érdemes lesz javításra cserélni.
Szerintem az alábbi megoldás lehet a leghatékonyabb:
Töltésgyorsító alap, második a ventillátor, ez ugyanis minden képességen javít egy kicsit (látótáv, töltés, célzás, forgás, pontosság).
Harmadik a repeszpáncél, mivel első számú arty célpont leszel a hatalmas méretből és a mozgékonyságból adódóan. Periszkópot maximum addig, amíg ezt nem tudod megvenni és feltenni, mivel többnyire nem Te spotolsz saját magadnak. Ha mész nem működik, ha forogsz nem működik, egyedül csak akkor aktív, ha beálltál egy adott lővonalat védeni, de itt is valószínűleg az ellenfél vesz észre előbb a méretből adódóan (hétvégén a szülinapi akciót érdemes lehet megvárni)
Skillek (véleményem szerint):
Első körben hatodik érzék, mindenki másnak javítás.
Második körben pk-javítás, lövész-mesterlövész, vezető-kuplungégető, rádiós-helyzetfelismerés, töltők-biztonságos elhelyezés, illetve adrenalin roham
Harmadik körben BIA mindenkire
Negyedik körben is maradnak olyan skillek amik még mindig hasznosabbak mint az álca: PK-felderítő, lövész-kapáslövés, vezető-off road és maximum a maradék 3 helyre lehet érdemes az álcát feltenni.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."