Több helyen olvastam, hogy a nagy löveget nem is szabad rá fel tenni. Lassú és kicsi az átütése. Nekem még ugyan nincs kifejlesztve, de igaz, még 100 csatát sem mentem vele.
Nagyjából Én is ezt hallottam róla, pont ezért próbáltam ki. És működik.
Még egy egyébként nagylegény T34 is elgondolkodik, hogy jöjjön-e tovább, amikor a fél élete elpárolog róla, aztán meg a tier 6 td-ket, medeket nem csak megsebzi, hanem meg is ÖLI egyből általában, nem jut semmi a fragtolvajoknak... A Tier 6 heavykben esetleg marad valami mimális HP, ha épp nem robban fel, vagy nem gyullad ki.
A kicsi átütés relatív, mert a sima lőszer szinte mindig elég tier 8-ig, talán a KV-4 az egyetlen amivel cumi van (vagy csak béna vagyok és rosszul lövöm)
Tier 9, 10 ellen meg simán megy bele a gold. Így már 334mm. Mivel van E-100, és azt is nagy löveggel használom, ez egy másodpercig nem okoz semmiféle lelki problémát nálam, mivel nyerni akarok.
Egy jó sebzés simán behozza a 6.000 kredites lőszer árat is.
Igazából a HE lőszer az, amivel még nincs elég tapasztalatom, pedig a papírsárkányok ellen akár 950-et is sebezhet.
Ami viszont nagyon kell, az a BIA és a töltésgyorsító, mert még így is 16,88 sec az újratöltési idő.
Írom mindezeket csak azért, mert néha a próba jobban megéri, mint hallgatni olyan emberekre akik soha egyetlen csatát sem mentek vele, viszont megmondják a tutit. (közben meg csak hallották valakitől, vagy olvasták valahol...) És ez NEM azt jelenti, hogy a nagy ágyú JOBB, mostantól mindenki használja azt. De Én kipróbáltam, sok csatát mentem vele, nekem bejött, és sosem fogom visszacserélni a kicsire. Ennyi.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."