szasztok
Szenvedek a TigerII-vel,miért van ez? (valszeg láma vagyok)
A TigerI és a TigerP mind a kettő nagyon bejött szerettem velük csapatni,de ez a TigerII ez nagyon gyengusz egy vas....
Akár hogy forgatom mindíg szarrá lőnek szemből.....
A nagyobb toronnyal milyen?
A legnagyobb puska megéri a pénzét?
Szia!
Ha megveszel rá mindent és jól forgatod kedvenc 8-as nehéz tankod lesz,8-as
nehéz tankok közül szerintem a legjobb!!
Német precizitás,tudja a lényeget: pontos lövés,gyors célzássebesség,erős
páncél,ne add fel!! Az E-75 még brutálisabb lesz ha megveszel rá mindent
szasztok
A TigerI és a TigerP mind a kettő nagyon bejött szerettem velük csapatni,de ez a TigerII ez nagyon gyengusz egy vas....
Szia!
Ha megveszel rá mindent és jól forgatod kedvenc 8-as nehéz tankod lesz,8-as
nehéz tankok közül szerintem a legjobb!!
Német precizitás,tudja a lényeget: pontos lövés,gyors célzássebesség,erős
páncél,ne add fel!! Az E-75 még brutálisabb lesz ha megveszel rá mindent
Teljesen ìgy van de stocként is ha sidescrapben hasznàlod nagyon ott van, az e75 meg kiràly remélem nem nerfelik.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2
szasztok
Nekem Kőnig a kedvenc nehezem és pont az általad említett kistigrisekkel voltam úgy, hogy mehetnek a levesbe. Tény, hogy a par. kupola mindig lövedék-mágnes lesz, de szerintem állati jó kis gép és most már E75-nek is olyan a marketingje ezen a portálon, hogy kezdenek meggyőzni - lehet tényleg érdemes lesz rámennem.
szasztok
Nekem Kőnig a kedvenc nehezem és pont az általad említett kistigrisekkel voltam úgy, hogy mehetnek a levesbe. Tény, hogy a par. kupola mindig lövedék-mágnes lesz, de szerintem állati jó kis gép és most már E75-nek is olyan a marketingje ezen a portálon, hogy kezdenek meggyőzni - lehet tényleg érdemes lesz rámennem.
Ez nem marketing az E75 nagyon , jó gép bár az ágyúját szint kötelező gyenge pontokra használni és sajnos erőteljes goldmágnes, de összeségében erős agilis , no nem egy versenygép, de nem campelésre való az biztos.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, resek
szasztok.
A TigerII-őn a nagy moci a nagyobb lánctalp és az L/52-es puska van rajta.Most megyek az L/68-as csuzliért utána a nagyobb torony majd következik az E75 154000tp.Pikk-pakk meg lesz....
Pont jól jönne a dupla minden nyertesért csak sajna nincs
szasztok.
A TigerII-őn a nagy moci a nagyobb lánctalp és az L/52-es puska van rajta.Most megyek az L/68-as csuzliért utána a nagyobb torony majd következik az E75 154000tp.Pikk-pakk meg lesz....
Pont jól jönne a dupla minden nyertesért csak sajna nincs
Rakd vissza az L/71-es löveget, avval simán játszható a tank, az L/52-es löveget hanyagolni kell, nem jó az semmire, de ezután a nagyobb tornyot rakd fel, az nélkül nem használható a tank rendesen, és legvégül az L/68-at, az már csak a ráadás. Hidd el, így sokkal jobban jársz.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, bela455
Hello. Nagyon erdekel a tema en is nagyon szenvedek a TigrisII-vel,a nagy loveg nincs meg meg es az 52-el nagyon szenvedek.Rendre 10-esekell dob ossze. Vissza tettem 71-es loveget es lass csodat, jobban menek a dolgok.Pontosabb es a toltes ido jobb,nem beszelve a lovedek arrol. Nagyon kosz. a tanacsot.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2
Hello. Nagyon erdekel a tema en is nagyon szenvedek a TigrisII-vel,a nagy loveg nincs meg meg es az 52-el nagyon szenvedek.Rendre 10-esekell dob ossze. Vissza tettem 71-es loveget es lass csodat, jobban menek a dolgok.Pontosabb es a toltes ido jobb,nem beszelve a lovedek arrol. Nagyon kosz. a tanacsot.
Bélám türelem, nagy löveggel jó a Tigrincs2 , csak addig bírd ki, igen a középső puskát hagyd a fal mellet a kicsi használhatóbb , én is azzal húztam fel, sokszor magamat is, azóta már az e100 is csak kreditre vár.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, bela455
Panther 2-ről,akinek megvan / megvolt ,ha lenne szíves a tapasztalatait megosztani,azt megköszönném!Esetleg némi hasznos tanácsot is elfogadnék,ami a tank játékmodorát illeti!
Nincs meg még rajta a top gun,szóval a pici 100-135 ös sebzésektől tier 8-ban kicsit égnek áll a hajam,habár a gyórs reload idő valamrnnyire kompenzálja...
Érdekelne a legénységi skill,hogy miket érdemes elsőként alkalmazni?!
Előre is köszi!
Üdv!
Panther 2-ről,akinek megvan / megvolt ,ha lenne szíves a tapasztalatait megosztani,azt megköszönném!Esetleg némi hasznos tanácsot is elfogadnék,ami a tank játékmodorát illeti!
Nincs meg még rajta a top gun,szóval a pici 100-135 ös sebzésektől tier 8-ban kicsit égnek áll a hajam,habár a gyórs reload idő valamrnnyire kompenzálja...
Előre is köszi!
Üdv!
Jagdpanther2-re gondolsz? Az egyik legjobb tank a játékban.
Előre is köszi!
Üdv!
Jagdpanther2-re gondolsz? Az egyik legjobb tank a játékban.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."