Sziasztok!
Visszaolvasgattam kicsit, de konkrét választ nem találtam, így kérdezek: milyen játékstílust ajánlotok a Pantherhez? Érdekel mind akkor, ha top tier és akkor is, ha 8-9-esek között kell szenvedni.
Az ágat az E50 miatt kezdtem el, feladni nem szokásom, így ha nem is megszeretni, de megszokni szeretném a Panthert is, mert úgy 100k XP erejéig még egymást boldogítjuk. Ha jól olvastam, akkor a 2-estől se várjak sokat, de talán addigra megszokom az életérzést 
Várom a tippeket, tanácsokat, tapasztalatokat.
Előre is kösz!
Ritkán lesz top tier...
Ez egy támógató/sniper tank. Gyenge páncélzat, nagy test, rossz álcával. Ergó a távolság a barátod! Soha ne akarj vele 1 vs 1 szemből keményebb célpontnak nekimenni. Használd ki, hogy jó tűzgyorsasága van és jó pontossága + a top ágyú átütése már egész jól használható a tierben.
Viszont az alfa nagyon kicsi.
Ezért ami javasolt helyzettől függően:
1. vagy messziről - mint egy tornyos TD - sniperkedsz (más spotol neked)
2. vagy a nehéz tankokat kísérve, azok mellől/mögül szurkálsz oda az ellenfélnek, miután ellőtte magát a társadra és a töltés alatt rá tudsz lőni 2x-3x is. (ha tudod persze flankelheted is az ellenfelet)
DE!
A top motorral már egész jól mozog, nem egy villám tank. Arra elég, hogy időben jól pozícionáld magad vagy ha szükséges visszavonulj jobb pozícióba. De ezzel a tankkal nem tudsz túl sok tankot megforgatni...
Továbbá naaaaagy teste és semmi páncélja révén, könnyű célpont. Még ha jó a HP-ja is, azt könnyel leszedik róla.
Ésszel, türelemmel és kellő higgadtsággal lehet menni vele szép köröket. De messze nem a legjobb közepes tank.
Battlefield 2D style