Jelenleg 123 vendég és 2 Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 43 perccel ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 2 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 2 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 15 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja

Német harckocsik

12 éve 5 hónapja #2132 Írta: BAGETT
Megválaszolva: BAGETT
Annyiban egyetértek dozer00, hogy nem árt ha van nálad gold. Erre a tankra hajtok én is és szóltak többen előre, hogy kössem fel a gatyám. Elemzést persze én se találtam róla, pedig jó lenne.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: KirtapF

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

12 éve 5 hónapja #2150 Írta: Zsoké75
Megválaszolva: Zsoké75
Üdv.

van egy Sturmpanzer II -em,de nem nagyon vágom az önjáró löveg gépeket..
(tudom most az jön gondolatba akkor hogyan jutottam a 3. szintre :cheer: )
Kérdésem az lenne,hogy hogyan lehet vele normálisan célozni távolba?
+ program,vagy..?

előre is köszönöm

12 éve 5 hónapja #2151 Írta: elbal
Megválaszolva: elbal

Üdv.

van egy Sturmpanzer II -em,de nem nagyon vágom az önjáró löveg gépeket..
(tudom most az jön gondolatba akkor hogyan jutottam a 3. szintre :cheer: )
Kérdésem az lenne,hogy hogyan lehet vele normálisan célozni távolba?
+ program,vagy..?

előre is köszönöm

Shift gomb ;). Én a német önjárók (és az összes ;) ) közül csak a 2est használom, de ezzel lehet hogy egyedül vagyok :D .
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Zsoké75

12 éve 5 hónapja #2152 Írta: dozer00
Megválaszolva: dozer00
Füles :p lehet hogy így íráson keresztül úgy tűnik, hogy trollkodok. De én evvel is segíteni akartam . Nem hülyeségeket próbálok írni. 234 ees PEN /jól emlékszek remélem/ az semmi. NEm fogsz átütni semmit. Azt meg ugye végkép felejtsük el hogy tigris után minden tank, háttérben mozgó tank ...Meg hátulról támogató.... Az e100 nak randomban ott kell lenni a fronton és küldeni a baromi nagy pofonokat. De 234-el :S ha valaki forog, oldalba lövöd, ok. De mikor jön egy Fotch? vagy egy maus? akkor inkább ott hagyod? sajnos nem. Különben hamar ellensége leszel a társaidnak. :P
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Peter83

12 éve 5 hónapja #2154 Írta: BAGETT
Weakspots és csapatmunka dozer00 őrmester. Ha úgy lenne ahogy írtad, nem lenne a global winrate E-100 -nál 51.53% (Maus:51.05 %, AMX-50 Foch:54.83%). Nincs olyan ágyú, ami mindent mindenhol átüt. Ami közel van hozzá, az máshol van nerfelve.
Ne értsd félre, még csak Tigris2-nél tartok, ennél a vacaknál talán még fontosabb. Az E-100 legalább átviszi a Maust a hasa alján és az ágyú mellett. Ha csúnya gonosz TD-vel futok össze (TD=tank destroyer -> te vagy a tank), helyzettől függően váltok goldra, az oldalába kerülök vagy legalább megvakarom HE-vel. Aztán, főleg ha végre lent van a lánctalp, bőszen mutogatom artynak és a többieknek. Leláncolt Td halott TD. Többet szemből egy-egy ellen csak másik TD-vel lenne érdemes megpróbálni.

U.i.: troll vagy én meg camper. Nélkülünk unalmasabb lenne.

12 éve 5 hónapja #2155 Írta: glockoi20
Megválaszolva: glockoi20
Szerény véleményem, hogy igazi troll aki megvárja, hogy a többiek leharcolják 10HP-ra az ellent, azután lelopja,camper meg aki nem megy sehova, nem lő csak lapul tier VI-os túlnyomó csatában egyetlen VIII-asként, és retteg. Aki harcol, lopakszik, sniperkedik, lő, és főleg talál az nem troll, nem camper. Ha meg valakinek szerencséje van és a városban, manőverezés közben belebotlik egy leharcolt rejtőzködőbe és 10HP-vel leírja, hát egészségére, minden pirosat ki kell lőni!

12 éve 5 hónapja #2156 Írta: BAGETT
Te a fragtolvajokra gondolsz, a troll csak szereti oltogatni a népet. Tudod az a fajta amelyik lenooboz mikor hátramenetben támadsz. A camper meg nagyon jól elvan a kis bokrában amíg a rambók és a kamikázék nekirohannak az ellenségnek és többnyire nem zavarja, ha a trollok lecamperezik.

12 éve 5 hónapja #2157 Írta: dozer00
Trollkodáson arra gondoltam hogy itt mindig meg akarom mondani a dolgokat, de az mind csak saját vélemény. De általában bejön. Aki megfogadja segít rajta biztosan egy bizonyos határig.

12 éve 5 hónapja #2158 Írta: Wrathe
Megválaszolva: Wrathe
És az minek számít ha egy Tiger P folyamatosan úgy mozgott, hogy nem tudtam a gyengepontjait lőni, majd mikor már csak 10 Hp maradt a kis Hellcatemen padlógázzal a tetejére ugrattam, én azonnal felrobbantam, ő meg kicsit később max hpról, ahogy a roncs agyonnyomta? :lol:

12 éve 5 hónapja - 12 éve 5 hónapja #2159 Írta: BAGETT
Szerintem nagyon leértékelted az E-100 -at. Néztem már róla pár videót és azért tud az ha jó kezekbe kerül.
Amúgy a 235 vagy 246 pen tényleg kevés, kb 260-270 kellene. A videók és az 51.53% szerint valahogy mégiscsak lehet így is sebezni vele.

Szerintem Wrathe a saját sérülésed valahogy a saját géped is számolja. Hasonló esetem már nekem is volt pár, bár csak sima ütközésnél. Ha mindkettőt csak a szerver számolná akkor ilyesmi nem lehetne.

12 éve 5 hónapja #2160 Írta: dozer00
Wrathe IDE avval a replayyel :D kérlek :D

12 éve 5 hónapja #2161 Írta: Lailo
Megválaszolva: Lailo

Szerintem nagyon leértékelted az E-100 -at. Néztem már róla pár videót és azért tud az ha jó kezekbe kerül.

Múltkor teszteltük klánon belül az e100-at mert van akinek az az isten tank ,de igazából nem találtunk olyan 10es tankot amit meg tudott volna verni 1v1-be.

Az meg hogy szakértő kezekbe nagyon jó tank akkora közhely hogy csak na. Minden tank ilyen.A másik ilyen hogy:" az a tank a másod vonalból tud jól harcolni" mert ezek szerint itt egy tank se jó az első vonalas harcra.

Tanuljon meg mindenki lőni és kész. Sebezz annyit legalább amennyi hp-d van (kivéve persze artik).10esek 9esek között kb 2000hp az amit stabilan el kell érni.

12 éve 5 hónapja - 12 éve 5 hónapja #2162 Írta: BAGETT
Itt egy ellenvélemény a szomszédból:

SamRE 2013-04-06 18:44 "0.8.4 -> 0.8.5 - Release note - Mi változik?"
A legszebb, hogy E100-al elg sokszor lehet IS7-et ammorackelni szemből elsőre, fordítva ez sosem sikerült. :)
Kétszer akkorát meg közel sem sebzenek.

12 éve 5 hónapja - 12 éve 5 hónapja #2163 Írta: dozer00
Lailobá kommentjét folytatva Jókezekben e100 nagyon szír., De ugyan az a jóember beleül egy másik 10esbe és fényévekkel jobban játszik. Az arányokat kell itt megérteni. x ember beleül tud e100 -al egy 1000 eff-et, beleül egy E5-be ott meg 1300-1400+ . Mert az e100 "szar" KÉsz. Keressen mindenki me egy rettenet jó jatekost, akinek sok 10-ese van sok csataszámmal. én őt ajánlom : SgtBradly . Nézd meg mivel jó. Összehasonlítható minden tank. Amivel ő tud avval másnak se fog olyan rosszul menni. Amivel még ő sem tudott játszani az ócska tank. Nála e100 nyerő. fej-fej mellett e5-el. De nem hiszem hogy sima lőszerrel tolta... E100 biztos jó poén tank. De nem mozog, nem gyors, nem mobilis, adott idő alatt kevesebbet sebez, mint mondjuk egy amerikai tank. A brit meg még többet. Az a tank marad életben itt, amelyik mozog, forog, gyors a dps-e, van átütés,a front jó, de nincs rajta fölösleges páncél pl az oldalain meg a hátulján....amitől ugye lassúvá válna. Pontos, gyorsan szűkül a célkereszt, ezáltal 4-500 méterre is lesz találatod. Nem esik a lőszer métereket lefele nagy távolságon mint a német meg orosz tankoknál. Németnél még lassú is a lőszer, szemmel végig lehet követni a lövedéket olyan kis erővel lövik el. Ezt nem tudom nevén nevezni, kezdő sebessége a lőszernek? fog. sincs. E100 ha a lába között jobb lenne az armor, akkor is millió helyen meglőhető. Sajnos ilyen ez..... Is ágyúja szar azért nálunk mindenki aztmondja ha cw-n avval kell menni , hogy ne má...... E50m szar med,amerikai med, meg nem elég gyors. Nálunk így vannak vele kb a többség. Randomba minden más. Avval játszol amivel akarsz, ott ezek is király tankok lehetnek. Is7 4-5 sec-et állsz egy helyben míg összeszűkül a célkereszt.... az halál.... e100 meg társai meg akkorák hogy az arti csukott szemmel lövi :D Nincs előnyük, nem tudsz olyan előnyt mondani e100ra amiért azt választaná élőben valaki hogy már pedig én ezekkel az értékekkel evvel ki mernék menni a harctérre :D Csak a 2500 élete...ami ugye +1 lövés.
Szólj WG-nek állítsák be olyanra amilyen volt, papíron akkor érne valamit.

12 éve 5 hónapja #2165 Írta: fules66
Megválaszolva: fules66
dozer00. ha már itt tartunk igazán jellemezhetnéd a kisegeret is. csak hogy letudjuk ;)

Téma: OFF topik

• Sixtyfeetofbridge profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Ez inkább szomorkodó poszt,  mert nem olyan...
    • Írta: Sixtyfeetofbridge
    • 11 órája 58 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• perretz profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: perretz
    • 5 órája 8 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 15 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.