Szia!
A 150 mm-es löveget kifejleszted szabadból, vagy a lassabbik úton haladsz? Mert ha nem ugrod át, akkor lesz alkalmad kipróbálni és esetleg ráérezni, miképp muzsikál...Ha rögtön kifejleszted akkor meg...Például a játékosok jelentős része a 150-est használja, de persze nem muszáj követni az ő példájukat.
Volt alkalmam kipróbálni az E100-ast, mentem a 128-as és 150-es löveggel is.
Felszerelésként töltésgyorsító, ventilátor és stabilizátor volt rajta, így volt 11,22 és 16,88 az újratöltése. A 128-as érzésre (és papíron is) pontosabb, jobban szűkül, viszont a dpm közel megegyező. Az alaplőszer átütése is egyforma. Igazából nekem mindkettő löveg bejött, az az 5mp-es újratöltés szerintem nem vészes. Számomra mindkettő löveg életképes.
E100-al érdemes keresni azokat a helyeket, ahol el tudod rejteni a hasát. Boldog-boldogtalan belövi. Ha nincs rá mód, akkor gyémánt alakzat, plusz a löveget is mindig elforgatni az ellenség elől, így is elősegítve az effektív páncélzat növekedését. Mindig mozogj legalább 2-3 csapattársaddal. Lassú, nagy célpont, egyedül nagyon gyorsan szétkapják. Kell mellé egy-két gyorsabb tüzelésű ágyú (ha 150-es löveggel játszol akkor meg kimondottan). Sarokharchoz ideális, csak érdemes ilyenkor is elforgatott toronnyal kinézni... Így minimalizálni annak az esélyét, hogy könnyedén átüssék a toronyfrontot. Természetesen alapvetően alaplőszerrel nehéz beütni, főleg a legtöbb nehéz tanknak...Viszont a nagy átütésű tankvadászok viszont már képesek rá.
Hozzátenném, gyakran tapasztalom, hogy 10-es szinten nagyon gyakori a prémium lőszer használat, szóval érdemes nagyon odafigyelni.
Nem árt ismerni az arty ellen védett helyeket is, mivel nagy és böhöm nagy tank, artymágnes...
Városi pályákon lehet tolni a többi nehézzel, pofozkodni sebzést levenni, plusz kihasználni a környezet adta lehetőségeket.
Nyílt pályákon meg a Jó Isten óvjon

Remélem tudtam segíteni!
Sok szerencsét
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...