Én álmodnék egy 200-as sebzésű 7.5 cm-es Kwk 42-es L/70-et,232mm átütéssel a PANTHER-hez..továbbítsa már valaki a Wg-nek...
Ez a Tigrishez viszonyítva reális teljesítmény lenne !
Pont a 2. világégés legjobb páncéltörő ágyúja nincs hogy szokták mondani ?? Balanszírozva ! ..
ň
ott a pont! a panther volt akkori idok legjobb tankja! sokkal eredmenyeseb volt mint a tigris
12 éve 1 hónapja - 12 éve 1 hónapja#14267Írta: gigamma01
Megválaszolva: gigamma01
Helló még a panther család fáról szeretném kérdezni hogy az E-50M-el ugyanúgy játszak mint a panther-el (még nincs E-50m-em csak érdeklődök ) mert elég pontos lövöge van.
Helló még a panther család fáról szeretném kérdezni hogy az E-50M-el ugyanúgy játszak mint a panther-el (még nincs E-50m-em csak érdeklődök ) mert elég pontos lövöge van.
Én a panthert jó snipernak ismerem - lentebb írta valaki, hogy akár HT-vel is lehet menni vele, persze, ha top tier vagy és tier5-6 ellen kell menni... De azért többször fogsz a lista közepén/alján lenni, mint a tetején a csatákban vele.
Az E-50M viszont már kicsit más. Nem egy tipikus med, mert lassú. Legalábbis T-62 és BC-kel összehasonlítva és hidd el T10-ben sok van belőlük...
Inkább MT/HT keverék. Az eleje jól forgatva sokat tud pattintani. Az ágyúja meg nagyon pontos. Valahol a sniperek és az elöl támadó tankok között a helye. Támogatva egy nagyobb-erősebb tankot, attól nem messze.
De mindenképpen bátrabb lehetsz vele, mint egy pantherral tier7-ben, saját tierjében is. Ha meg top tier, akkor aggresszíven is tolhatod!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: gigamma01
Köszönöm Hunyadi_loveszdandar hogy újra segítettél a párduc család fával kapcsolatban! Már biztos hogy 0.8.8-ban elindulok!(még mielött bármit is mondasz már a 0.8.7-ben alakartam indulni de az Is és a 0.8.8-as német fejlesztések bele kavartak a terveimbe )És mégegyszer köszi!
Csak egy kérdés. Nem vagyok egy nagy játékos, akkor játszom amikor kedvem van. Elszenvedtem magam a Tiger-ig. Vk után egy szenvedés. Ez a t7 es ágyú egy rakás...Alig sebez, alig van átütése. A másik 8,8 as ágyú valamivel játszhatóbbá teszi? Szinte mindenki kapásból kilő. eléggé el vagyok keseredve..
Ne aggódj, jó gép lesz az. VK után nem könnyű ráérezni, de ha fullos lesz és (igen a 8,8 as ágyú megéri) összerázódtok hálás kis szörnyeteg lesz. Nézz videókat róla. Amíg ezt nem éri el csak maradj a második sorban. A hasát meg a kupakját persze később is át fogják lőni, ezeket rejtegetni kell.
12 éve 4 hete - 12 éve 4 hete#14429Írta: bandras32
Megválaszolva: bandras32
Ne keseregj a tigris fullosan nagyon jó lesz. A top ágyú penge, pontos, átütés is nagyon jó, és elég gyors, a 8.8-ban a töltésidő még jobb lesz. Második vonalas tank szerintem még fullosan is, mert top tierben elég ritkán van. Igaz hogy könnyen átlövik de ha jól beforgatod, azért pattint elég szépen.
Az lenne a kérdésem, hogy a vk 30.01 H-t érdemes-e megvenni még frissítés előtt?
Ha leviszik 5-ös szintre akkor megkapjuk az új 6-os medet vagy nem?
Én megveszem (vagy is vissza veszem), mert az
itt
azt írták ha a grázsodban a frissitéskor, akkor meg kapod a helyére kerülő tankot egy garázs helyel és 100%-os legénységgel. Aztán persze eladom mind a kettőt a fenébe
Szoval ha most veszek egy vk3001h,akkor frissiteskor kapok egy hatos med tankot + garzs helyet?Mert akkor nem rossz biznis.
Én megveszem (vagy is vissza veszem), mert az
itt
azt írták ha a grázsodban a frissitéskor, akkor meg kapod a helyére kerülő tankot egy garázs helyel és 100%-os legénységgel. Aztán persze eladom mind a kettőt a fenébe [/quote]
E-75 tulajokat kérdezném, hogy milyen tank? Még messze van, tigrisnél tartok, de a tigrist nagyon bírom.
Röviden? : JÓ...de alapként elég idegesítő tud lenni..tartalékolj rá free xp-t..
Jó páncélzat,jó ágyú,közepes mozgékonyság...
Kicsit lassú a célra állás,szűkülési idő,de jó az átütés,sebzés..pattogós tank lehet vele élvezkedni...szépen lehet vele osztani a maflásokat..ha a Tigert szeretted akkor ő sem fog semmi csalódást okozni..bár az e75 már front tank..kicsit más mint a Tiger vagy Tiger 2
A Tigrist meg el ne add ! XD
Last edit: 12 éve 4 hete by chevyv8.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bandras32
E75: hát, olyan mint egy nagy királytigris. jó páncélja van, sokszor 10-eseket is pattint. A királytigrissel ellentétben ennek az oldala is kemény. Azt hinné az ember, hogy mióta nincs arty, jó vele menni, de a nagy td-k keményen oda tudnak neki csapni, és azokból mostanában több van, mint artyból volt annó. Szóval visszás kicsit. Majdnem mindig 10-esek között megy. Mindenki a kupolát lövi, amit nem is olyan nahéz eltalálni. A nagy ágyúval jó lassan tölt. Amúgy nem lenne rossz gép. Ha saját tierbe tesz, akkor igen durva tud lenni. Mondom ezt kemény 40 csata után. De már csak lánc kell, és fullos lesz Bizom benne, hogy kicsit jobb lesz 8.8 után annak ellenére, hogy kiveszik az 1200 lovas motorját. Jó sok hp-ja van. Menni kell, és tolni vele a frontot.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bandras32
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...