Sziasztok. Én tanácsot szeretnék kérni M4 Shermanomon most lett 100%-os a legénység és tanácsot szeretnék kérni hogy melyik a jó képesség összeállitás az M4-es harckocsihoz. a segitséget elöre is köszönöm .
Minden tankra igaz, hogy a BIA (elit alakulat) képesség 100%-ra húzása adja a legtöbbet, ez mindenre kihat, mozgás, lővés stb. A többi már tank és játékstílus függő képesség, egyedül a parancsnok 6. érzékét tartom még fontosnak.
Az M4-nél elérhető 105mm-es löveget nevezik trollgunnak?
Szerintetek ezzel tényleg csak a gyökerek mennek?
Bevallom őszintén nekem ez van rajta, azért, mert tier 5-ben nem egyszer fordul elő hogy tier 7-es tankokhoz rak be, és legalább ott is tudok érvényesülni. Továbbá oké hogy nagy átütés, nagy sebzés, viszont a drágaság nagyon lassú. kb. 8 másodperc amíg betölt. Valamit valamiért. A játékban benne van még a frissítés után is, nem vették ki mint pl. a SPershinget, gondolom ezt nem látták olyan nagy igazságtalanságnak mint azt hogy az artyk milyenek voltak.
Az M4-en jó trollgun, mert lehet vele trollkodni (arannyal pláne). Bár most a patch-nél változtattak rajta valamit (nerf)...
A gyökér az, aki mondjuk a KV-1S-re a 122 mm-es repeszágyút rakja.
mindig van tartalék 20 alanylőszer benne de azt nem szoktam használni annyira.
csak amikor bedob olyan meccsbe ahol toptier vagyok akkor megy az anyázás...
de nem értem mire
Sziasztok.
M4A3E2 Sherman Jumbo-ról mi a vélemény? Csak én voltam vele béna, vagy tényleg ennyire szar?
Mennyi csatád van vele? ÉS fullos -e a tank?
Én imádom ezt kis szörnyet. 2,78 as töltési idő viszonylag pontos cső sok lőszer tűrhető sebzés és átütés jó front páncél, viszonylag jó sebesség, jól fordul. Örök darab a garázsban és farmolni is lehet vele.
Megnézheted a winratem jobb az átlagnál vele.
Már eladtam. Kb. 40 csata után, az utolsó motor még nem volt meg. De gondolkozok rajta, hogy újra megveszem, a T29 miatt.
Töltés, célzásgyorsító és ventilátor. Meglepődnek amikor kopogsz befele nekik elég sűrűn. Lőszer van úgyhogy, dörögjön a cső.
Több mint 230 csatám van vele és elit . Én nagyon bírom.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...