Jelenleg 117 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 9 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 10 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 17 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 23 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 3 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 3 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 3 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja

Német harckocsik

11 éve 11 hónapja - 11 éve 11 hónapja #21794 Írta: Hunyadi_Loveszdandar
Megválaszolva: Hunyadi_Loveszdandar

A Hellcat se jobban páncélozott, mégis jó.

azért van egy-két "apró" különbség.
A hellcat:
- gyors
- tier6-os és ehhez tartozó +/- MM-mel rendelkezik
- jó a camoja, pici

Ez a "szörny" nagy odafigyelést igényel, hogy használható legyen. Biztos lesz aki "beleszalad" egy sorozatba és kilövik, de pl.: a Foch 155 inkább, mint ez. Ha van eszed és okosan játszol, akkor ennek a tanknak nem lesz esélye rádlőni a tárát...

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

11 éve 11 hónapja #21796 Írta: Axekiller01
Megválaszolva: Axekiller01
A foch155 sem élvonali td hanem általában hátul vagy középen supportol ez a wt100-ra is teljesen igaz spot nélkül 1 td sem ér sokat.

11 éve 11 hónapja #21800 Írta: Hunyadi_Loveszdandar
Megválaszolva: Hunyadi_Loveszdandar
spot nélkül semmi sem ér semmit... B)

A Foch legalább gyors - nagyon gyors - és oda tud érni, értsd: ha elkezd valahol, de pálya másik részén kell support, oda tud menni segíteni.
Az új német erre nem lesz alkalmas. Beáll valahova - hátra vagy egy szűk helyre - és várja az áldozatait/csipeget hátulról. Szerintem nagyon csapat és társ függő lesz a tank. De kíváncsi vagyok élesben mire lesz képes ez a TD.

11 éve 11 hónapja #21868 Írta: imruszka1
Megválaszolva: imruszka1
sziasztok!

Véleményeket szeretnék kérni VK 30.01 P német médium tankhoz. Milyen játék stílust igényel, milyen felszereléseket érdemes rakni, milyen képességeket a legényeknek és hogy milyen az álcája érdemes e kihúzni az álca skillt. ja és a legfontosabb milyen maga a tank:)

köszi

imruszka1
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: marseille984

11 éve 11 hónapja #21870 Írta: Oberjunker
Megválaszolva: Oberjunker

sziasztok!

Véleményeket szeretnék kérni VK 30.01 P német médium tankhoz. Milyen játék stílust igényel, milyen felszereléseket érdemes rakni, milyen képességeket a legényeknek és hogy milyen az álcája érdemes e kihúzni az álca skillt. ja és a legfontosabb milyen maga a tank:)

köszi

imruszka1

HI!

Jó kis gép, mind a 75mm mind a 85mm löveggel faja, érdemes vele inkább támogató stílust játszani, szal az álca fontos. Viszonylag gyors, elég jó az MM-je. Ventilátor, töltésgyorsító, álcaháló/célzásgyorsító/távcső, ahogy érzed. BIA, hatodik érzék ajánlott, és ha ezek megvannak, simán megy minden. :) Kategóriájában elég jó a páncélja, de azért ne szembe állj az ellennel. Én szerettem, gondolkodtam, hogy a VK3601 helyett megtartom med tankomnak, de a 3002 mellett voksoltam, az embereket meg vittem a Tiger P-re. Nem bántam meg, P nagyon jó tank, bírom, megkockáztatom jobb mint a sima.
Jó játékot.

11 éve 11 hónapja #21872 Írta: BAGETT
Megválaszolva: BAGETT

A Hellcat se jobban páncélozott, mégis jó.

azért van egy-két "apró" különbség.
A hellcat:
- gyors
- tier6-os és ehhez tartozó +/- MM-mel rendelkezik
- jó a camoja, pici

Ez a "szörny" nagy odafigyelést igényel, hogy használható legyen. Biztos lesz aki "beleszalad" egy sorozatba és kilövik, de pl.: a Foch 155 inkább, mint ez. Ha van eszed és okosan játszol, akkor ennek a tanknak nem lesz esélye rádlőni a tárát...

Az angol TD se sokkal jobban páncélozott. Az meg egyben kiosztja a mikuláscsomagot és fél percig védtelen is. Igazából ennyi TD-vel a pályán, mint mostanában, majdnem mindegy milyen a páncélod. Ha csak nem 300+. Nem mondom jót tenne neki, ha leszednék azt a röhejes lövegpajzsot róla. Melyik TD-ről lehet elmondani, hogy nem feltétlenül halott ha egy batchat hátba támadja?

11 éve 11 hónapja #21874 Írta: marseille984
Megválaszolva: marseille984
Üdv Imruszka,
Nekem a 3001d megjelenéséig a 3001P volt a favorit farmtankom, nagyon sokat mentem vele. Én a 88-ast preferáltam, mert a kisebb átütés ellenére nagyobbat csap, van megállító ereje. Gyenge pontokat lőve t6-7ben szemből is lehet sebezni vele, viszont akkor a leghatékonyabb, ha oldalról operálsz. Gyors, nagyon jó mozgása van, ezt kell kihasználni. Ha campelni akarod használni, rakd rá a 75-öst, de akkor már inkább a TD vonalat húzd.Felszereléseket az előttem szóló szerint pakolgasd.

11 éve 11 hónapja #21875 Írta: marseille984
Megválaszolva: marseille984
Még annyit, hogy az álca szerintem felesleges rá. Egyrészről, ha továbbviszed a legénységet, akkor ott már haszontalan, másrészt parancsnoknak hasznosabb a 6.érzék, sofőrnek a megelőző, a töltőnek meg a biztonságos elhelyezés. Másodiknak javítást javaslom. Álcát majd 4.-5. helyre.

11 éve 11 hónapja #21876 Írta: BAGETT
Tök mindegy marseille984, úgyis érdemes újraosztani a skilleket a 2. választható után 30-40% -al, hogy mindenkinek egyből ott legyen az elit alakulat.

11 éve 11 hónapja #22057 Írta: Oddball321
Megválaszolva: Oddball321
Hali!
Tigrishez célzás- és töltésgyorsító mellé a ventilátort vagy a távcsövet ajánljátok?
Előre is köszi.

11 éve 10 hónapja #22089 Írta: Emerich37
Megválaszolva: Emerich37
A Tiger2 re most veszem meg a top löveget nagyon nehéz plusszba hozni vele a csatàt màrmint kreditben? Ugyanis most néztem mekkora a különbség lőszeràrban. :ohmy:

11 éve 10 hónapja #22090 Írta: CrossMetal1
Megválaszolva: CrossMetal1

Hali!
Tigrishez célzás- és töltésgyorsító mellé a ventilátort vagy a távcsövet ajánljátok?
Előre is köszi.

üdv!Én szerszámosládát használok a célzás és töltésgyorsító mellé.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Oddball321

11 éve 10 hónapja #22093 Írta: CrossMetal1
Megválaszolva: CrossMetal1

A Tiger2 re most veszem meg a top löveget nagyon nehéz plusszba hozni vele a csatàt màrmint kreditben? Ugyanis most néztem mekkora a különbség lőszeràrban. :ohmy:

Üdv!mivel én rossz játékosnak számítok csak prémmel tudom szinten tartani a 300csatás tiger2-t 1200csatás legénységgel 4-4 skillel.Ha 10-ekkel rak össze az MM akkor prémium lőszer használata elengedhetetlen.van úgy, hogy az sem üt át.

11 éve 10 hónapja #22098 Írta: BAGETT
Tiger2 nem egyhamar fogja kitermelni az E-75 árát, még ha nem is mész mínuszba vele. Tier8-ban már érdemes keresni egy tier5-6 -os farmtankot (nálam T-34-85 és Hellcat), ami hozza a kreditet és a free XP-t. Az E-100 már szerintem deficites marad átlagban, még ha meg is tanulom használni.
Másik lehetőség, hogy veszel prémgépet/fiókot és akkor kb fizetsz hogy ne kelljen farmolnod.

11 éve 10 hónapja #22224 Írta: rmbuburm
Megválaszolva: rmbuburm
Nos!
Végigolvastam itt mindent (kicsit megpihentem a munkában :silly: ) és lehet, hogy most sokak idiótának fognak tartani, DE!

Meg kell hogy védjem az E100-at. Szerintem félelmetes dög, mondom ezt jópár kör után. Sokan szidják az ágyúját. Lehet benne valami. Azonban közel 10000 csatával a hátam mögött már minden tanknak ismerem a gyenge pontját, mindent be lehet lőni vele. Ha meg goldot töltesz, akkor meg még célozgatni sem kell annyira. Ami a hátránya az viszont az előnye is: igaz, hogy lassú, de ott van neked a játék 2. legnagyobb hp-ja. Nem rohangálós, ez egy kifejezetten védő tanknak szánt monstrum, ennek ellenére ott szoktam lenni vele a csatákban, nem kempelek. Beforgatva kevés minden viszi át. Az új angol X TD-től, illetve a Foch-tól félek vele, de csapatjátékosként tudom, hogy nem egyedül nekem kell elbánnom velük.

Igaz, hogy nagy célpont, de lehet vele bőven gyűjteni az acélfalakat. Tegnap például csak azzal mentem: 8 kör alatt megvolt vele az októberi küldetés (50000 dmg) és még csak meg sem erőltettem magam, egy csomó időt spóroltam.

Mondjuk jobban szeretem az IS-7-met. Azzal sokkal jobban kell "tudni". Mivel azonban az E100 volt az első tier X-m, ahhoz szoktam hozzá. Higyjétek el nekem, hogy ez csapatjáték. Tier X-ben már marha nehéz egyedül eldönteni egy meccset, tök mindegy melyikkel vagy. Biztos vannak statok, amelyek ellent mondanak nekem. (ez azonban egy fórum, ahol a saját véleményemet mondhatom el). Nem fogsz olyan tier X-et találni, ami prémium nélkül profitot fog hozni nagy átlagban. És valóban: akkor miből élnének a WG-s srácok?!

Téma: OFF topik

• máté.tóth profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Az mm pedig érzésre jobb lett, leosztások...
    • Írta: máté.tóth
    • 3 órája 59 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 4 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 20 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.