Nos!
Végigolvastam itt mindent (kicsit megpihentem a munkában

) és lehet, hogy most sokak idiótának fognak tartani, DE!
Meg kell hogy védjem az E100-at. Szerintem félelmetes dög, mondom ezt jópár kör után. Sokan szidják az ágyúját. Lehet benne valami. Azonban közel 10000 csatával a hátam mögött már minden tanknak ismerem a gyenge pontját, mindent be lehet lőni vele. Ha meg goldot töltesz, akkor meg még célozgatni sem kell annyira. Ami a hátránya az viszont az előnye is: igaz, hogy lassú, de ott van neked a játék 2. legnagyobb hp-ja. Nem rohangálós, ez egy kifejezetten védő tanknak szánt monstrum, ennek ellenére ott szoktam lenni vele a csatákban, nem kempelek. Beforgatva kevés minden viszi át. Az új angol X TD-től, illetve a Foch-tól félek vele, de csapatjátékosként tudom, hogy nem egyedül nekem kell elbánnom velük.
Igaz, hogy nagy célpont, de lehet vele bőven gyűjteni az acélfalakat. Tegnap például csak azzal mentem: 8 kör alatt megvolt vele az októberi küldetés (50000 dmg) és még csak meg sem erőltettem magam, egy csomó időt spóroltam.
Mondjuk jobban szeretem az IS-7-met. Azzal sokkal jobban kell "tudni". Mivel azonban az E100 volt az első tier X-m, ahhoz szoktam hozzá. Higyjétek el nekem, hogy ez csapatjáték. Tier X-ben már marha nehéz egyedül eldönteni egy meccset, tök mindegy melyikkel vagy. Biztos vannak statok, amelyek ellent mondanak nekem. (ez azonban egy fórum, ahol a saját véleményemet mondhatom el). Nem fogsz olyan tier X-et találni, ami prémium nélkül profitot fog hozni nagy átlagban. És valóban: akkor miből élnének a WG-s srácok?!
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...