Néhány hete sikerült megvennem az E50M-et, Tigershark kitartás, az kárpótolni fog mindenért. Én E50-en a szívószálat kihagytam (8,8L100) ,nem láttam értelmét és gyúrtam a nagy csőre. Addig kicsivel gyakrabban használtam aranyat, ha a helyzet megkívánta, de úgy sem volt kifejezetten deficites. Amennyiből megvettem volna, inkább ellőttem goldal.
Nekem jobban bejön az E50M mint a Leopard1 ,de ízlések és pofonok. Közelharcban nagyon jó, pláne ha 50 feletti tempóval érkezem, akkor egy Bc-nek esélye sincs Viszont, ha hasba akasztják akkor vége. Tegnapelőtt két belövés egymás után felgyújtott. Az elsőt még megoldotta az automata tűzoltó, a másodikra leégtem. Természetesen megelőző sofőrnél 100%-on.
De megértem, az MM haragszik, mert halomra lövöm a jól fizető piroskáit.
Az E50M-nél ez a szemből kigyújtás hogy van? Mert elvileg ennek már nincs elöl a váltója és csak 12% a tűz esélye is.
Az már jövőre marad. Idén úgy nézem sikerül megszereznem a JgPz E-100 után a Maust és az E-100-at is. És talán még az Rh-B WT is belefér. SPG ágon még 220k a GW E-100, a medeket (E50, PTA) meg most csinosítom. Ennyi fért bele az első évbe.
Érdekes, h az E-50 tényleg működik ezzel az L71 löveggel is. Sőt a PTA is elmuzsikál az indien ágyúval. Nem tesz vele csodát az ember, de ezért kár a szabad TP szerintem...
11 éve 9 hónapja - 11 éve 9 hónapja#28480Írta: marseille984
Megválaszolva: marseille984
Csodálkoztam rajt én is, ennek ellenére mondhatni gyakran gyullad. Nem minden meccsen, de még szerencse (mint írtam megelőző+automata fent van). Viszont nem is Td-k lőttek hasba, hanem ha jól emlékszem két meddel fogócskáztam.
Ez nem változtat a tényen, hogy szerintem ez a gép a tűzerő, a páncélozottság és a mozgékonyság optimális kombinációja.
Az E-50 esen milyen cuccokat illetve skilleket használtál?
Nekem most Töltésgyorsító+venti van fenn, illetve fel-le a periszkóp (de itt gondolkodok a vertikális stabilizátoron)
Legénység: BIA megvan, most hatodik érzék, sima utazás, a többiek javítás. De ez még nincs teljesen kihúzva.
Én felraktam rá a vertikálist is, közelharcban hasznos. Nem mondom, hogy a periszkóp nem jó, de szerintem ritkábban veszed hasznát, míg a vertikális folyamatosan dolgozik. Sniperkedni, meg csak oldalról jó a 8,8L71, az meg kevésszer adatik meg.
Skillek ha jól emlékszem: első körben 6.érzék, megelőző, biztonságos elhelyezés, lövésznek biztos kéz. Másodiknak javítás mindenkinek. Elég gyakran láncoltak ezért nem is osztottam újra, hanem a BIA-t csak 3.-nak vettem fel. Úgy vettem észere, hogy ammoracket ritkán lövik be E50-en és az M-en is, de a biztonságos elhelyezés ártani nem tud.
Nem úgy mint a Leopardon, komolyan gondolkodom a vizes lőszerrekeszen, mert nem vicces, hogy jön szembe egy MT25 lő, sebez vagy 100hpt, de viszi a racket is.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tigershark71
Háj van.
Most reggeltem erre az oldalra.
Lenne egy kérdésem..
Megtudná mondani valaki,hogy érdemes-e felpattintani az RHM-B-re a 15-ös puskát?töltési idő hosszabb és kisebb az átütése.
Háj van.
Most reggeltem erre az oldalra.
Lenne egy kérdésem..
Megtudná mondani valaki,hogy érdemes-e felpattintani az RHM-B-re a 15-ös puskát?töltési idő hosszabb és kisebb az átütése.
Szia! A nálam sokkal tapasztaltabb TD-ző társaim közül 10-ból 9 a kis ágyúval játszik és csak 1 mondja, hogy a nagyobb ágyú lenne a jobb rá.
Üdv mindenkinek!
Most vettem meg végre a Tiger I.-t érdeklődnék, hogy milyen felszerelést ajánlanátok hozzá és a legénységi skillek is érdekelnének annak tekintetében, hogy végső cél az E-100 harckocsi lesz.
A válaszaitokat előre is köszönöm.
A kedvenc harckocsim a TIGRIS 1. Most is áll a garázsomba egy. Szép lassan fejleszd ki minden alkatrészét. Amikor kifejleszteted és megtanulsz vele játszani, hogy is használd. Akkor imádni fogod. Hozávalok Álcaháló, töltésgyorsító, szellőzés.
Jó szorakozást hozzá. És ne feledd hamarossan jönek a történelmi csaták!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Damarus911
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."