Tigershark, én az e75-tel elért 900-as átlagsebzése után ítélkezem.

Győzelem? De milyen áron? Kb. végignézte míg levadásszák az összes csapattársát, ahelyett, hogy oroszlánrészt vállalt volna a csatából, ami a feladata lett volna top tier heavyként. Jó döntés/Nem jó döntés teljesen szubjektív. Ha versenyen lenne, ahol számítana a győzelem, akkor egy szót sem szólok (mondjuk akkor is néztem volna egy nagyot).
Tudod győzelmek között is van különbség. Minél több csapattársadon segítesz, minél több él, annál nagyobb az esélyed a túlélésre, győzelemre. Ha másért nem is legalább pajzsként, spotnak használhatod őket.
Tigershark, majd ha egyedül maradsz több tank ellen, és lesz egy top tier a csapatodban, aki össze-vissza kolbászol, ahelyett, hogy kicsit is segítene (mert együtt esélyes, hogy nyernétek), vagy akár csak védené a hátsód, akkor jusson eszedbe, hogy mi is a játék értelme, és milyen típusú győzelem a lényeg.
Filler1, E75-tel úgy végigmenni a pályán, hogy nem találkozol senkivel?

Hm... nehezen tudom elképzelni. Csak akkor ha szándékosan elkerülöd azokat a helyeket, ahova menned kellene, és csak akkor indulsz el ha már az ellenségnél cca 5 játékos maradt.
Battlefield 2D style