Üdv Urak!A VK 45 02B-ről mintha egyszer azt olvastam volna hogy prémium lesz.Van erről valamilyen információ?Mikor lesz?Akinek akkor a garázsában lesz,az automatikusan meg kapja prémként?És gondolom hogy akkor hülyére fogják nerfelni,mert most brutális ellenfél.A válaszokat előre is köszönöm.
Tényleg vannak ilyen infók, de ezek egyelőre csak a távoli jövőre vonatkoznak. A német heavy tankokat mostanában nem fogják megbolygatni, mert ha "történelmi hűségre" hivatkozva nerfelnék/cserélnék a VK 45.02B-t, akkor ezt a logikát követve cserélni kellene a szintén túlbuffolt E-75-öt, Tigris II-t, Maus-t, stb. Nem fogják szerintem annyira macerálni mostanában ezt a kérdést.
A legutóbbi FTR-es infó az volt, hogy majd egyszer lecserélik egy Maus prototípusra. De én ezen még nem aggódnék annyira, úgyis hónapokkal előre értesülünk majd ha konkrétan érkezik a csere. Egyelőre az FV4202 cseréje van napirenden.
Filler1 amivel a medek dpm-je nagyobb annyival több hp-ja is van a böhöm heavyknek.
Aki már ebből nem szűri le a kezdetekkor h nem véletlenül van 3000 élete egy Mausnak azon nem lehet segíteni :d
Az meg egy nagyon jó kompenzáció medeknél h magas dpm, kevés hp-val mert a noobok legalább nem tudják kihasználni....
Meg van ott a balance valahol, csak az agyasok nem hajlandóak a járművet az adottságainak megfelelően használni.. Maus hegymenet... med camp. Ha a heavy tudna lőni (mármint az a noob aki mindig velünk van heavyvel) akkor a med folyton mozogna a light meg sebezve spotolna, az arty nem rángatná az egeret jobbra balra, mert 2 secre tűnik fel egy célpont stb...
Sokat elárul a tank HP-ja h mennyire kellett kiegyensúlyozni a HP-val a tank amúgy gyenge paramétereit... LÁSD TOG...t6ba 1400 hp se elég neki h aktív résztvevője lehessen a csatának...
WT auf Pz IV-re érdemes feltenni a 15 cm es Packot? Nagyobb sebzés, de kisebb átütés. Olyannak tünik, mint a Borsigon a vastagabb kályhacső. Fun, de ott sok értelme nincs.
WT auf Pz IV-re érdemes feltenni a 15 cm es Packot? Nagyobb sebzés, de kisebb átütés. Olyannak tünik, mint a Borsigon a vastagabb kályhacső. Fun, de ott sok értelme nincs.
Jól látod, én nem raktam fel, de így sem panaszkodom elég jól sebez..
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Balista1
Hali.
Szerintem nem szabad rátenni.Én a hosszú csővel toltam végig.Szerintem a legjobb puska az egész játékban.Töltés gyorsítót szinte kéri és 10mp alatt újra tölt és lehet máris gyilkolni.....
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Jacktor, Balista1
Sziasztok!
VK30.01H-n a legénység maxos, és képességeik is 50% körüliek most már. Szeretném megvenni a 36.01H-t. Ha a legénységet áttenném, és átképezném arra a tankra, mennyire esnének vissza %-ban? Vagy ez, hogy működik a játékban?
-10%-ot esik (mivel mindkettő nehéz tank, ha más típus lenne, akkor -20). Ha van kis aranyad, akkor javaslom hogy minimum a parancsnokot fejleszd 100-ra (+5%-ot ad mindenkinek).
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: 93DavidOFFF
-10%-ot esik (mivel mindkettő nehéz tank, ha más típus lenne, akkor -20). Ha van kis aranyad, akkor javaslom hogy minimum a parancsnokot fejleszd 100-ra (+5%-ot ad mindenkinek).
Én vettem, aztán amikor áttettem a csapatot egy másik tankba, ott megint 80% körül kezdett, hát azt hittem, hogy amit aranyért vesz az ember az legalább megmarad. De így nem érdemes venni, felesleges pénz pocsékolás.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."