Aztak*rva... most láttam meg ssmaci kommentjében az IQ-s részt. Az eleje annyira kiverte a biztosítékot, hogy tovább sem olvastam, de most megtettem.
Valószínű olyan alacsony az IQ szintem, mint a nooboké, akik egy rohadt helyzetet nem látnak át. Te vagy az übermensch gondolom, valamint az óriási játéktudásodat is bizonyítja az 1100 körüli WN8 és 50 WR. Bölcsebb maradtál volna, ha csendben maradsz.
NEM VOLT SENKI LEKEZELŐ? érdekes....
Most idézzelek én téged? Oké:
IMÁDOM a kék és a fölötti játékosokat mivel általában az ő IQ szintjük hasonlóan alacsony mint a atom piros embereké
Ki is kezdte a lekezelősdit?
Itt van az a pont, ahol még kiszállhatsz, mielőtt jobban megalázod magad. Hülye voltál, fogadd el. Legközelebb talán csendben maradsz.
Dozer, ideálisabb helyzetet nem is tudsz elképzelni, mint hogy a noob a Pantherben oldalt áll a KV-1-ed ellen, ugye? Én pedig ki tudok nyírni egy Maust Bulldoggal, csak az kell, hogy ne figyeljen rám, mindig merőlegesen álljon a lövésemre és ne lőjjön vissza. Érted, hogy mi a problémám a gondolatmeneteddel?
A játékban ez a harc úgy nézne ki, hogy a P2/Indien kb 400 méterről felspotol, elkezd lőni téged, te meg bepisálsz a gyönyörtől, hogy megint valami cheater láthatatlan noob lő ki.
Ha nem állítottál volna valótlanságot (de nyugodtan nevezhetjük hülyeségnek), akkor most ezt a totálisan felesleges beszélgetést sem kellene lefolytatnunk. Ha csak azt írtad volna, hogy egyetértesz azzal, aki szerint vannak jobb medek, akkor csendben maradok.
A T-44 175 mm átütésével pedig biztos vagyok benne, hogy sokat fogsz sniperkedni
Jackal, jó hogy "trollkodok", nem bírom szó nélkül hagyni a sok hülyeséget egyszerűen.
E75-ről nekem is kellene bíztató, mert a Tiger2 nagyon nem gyere be.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."