Jelenleg 65 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 2 órával ezelőtt
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 4 órával ezelőtt
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 5 órával ezelőtt
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 15 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 16 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 23 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 2 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 3 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 3 napja

Német harckocsik

10 éve 7 hónapja #100881 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun

Szevasztok ! német td vel kapcsolatban kérdeznélek benneteket ha segítenétek.melyiket vegyem meg panther2.vagy Ferdit.azt tudom mi a különbség köztük arra kérnék tanácsot melyik a játszhatóbb.akiknek van velük tapasztalata kérném ossza meg velem,segítsen a döntésben ,köszönöm.

Én a Jagdp II-t választanám. Ágyú ugyan az, és a JagdP szuper struktúrája elég jó, viszont a Ferdi páncélja sem véd meg a gold lőszertől. Ezzel szemben:
- Jagdp mozgékonyabb, jobban fordul, nagyobb a camoja

Jobban illik a metagamebe, főleg így a felgyorsult játékmenet mellett.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: galyzuzo

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 7 hónapja #100884 Írta: Jackal_hun

az a baj h nem voltam indulatos a másik én nem említettem azt h op isten király játékos vagyok...
Amikor meg volt a panther 2 akk még játszottam az indiánnal is....
Amikor a unicum játékosok a csata kb 1 percében meghalnak amikor nem tudja a tankok gyenge pontját és csak golddal tud szét lőni én meg sima lövedékkel simán szét lövöm akkor az ilyen ne verje nekem a mellét h én ilyen olyan játékos vagyok. Ráadásul ha nem is az első accja hanem újra kezdet az üljön le és gondolkozzon el magán h ő ilyen fejjel h játszott én sokat tanultam a hibáimból és tudom miken kell javítanom és rajta vagyok.
DE TUDOM ITT NAGYON SOK ISTENI ÉS ÚGY SZÜLETETT JÁTÉKOS VAN AKI RÖGTÖN UNICUM JÁTÉKOS VOLT

Őszintén szólva nem igazán értem a stílust, amit a fórumon elővezetsz. Szerintem senki nem volt veled lekezelő vagy nagyképű. Pusztán véleménycsere folyik, én sokkal inkább úgy látom, hogy itt te vagy az aki kicsit el van szálva, az ilyen kijelentésekkel hogy: "kb 1 percében meghalnak amikor nem tudja a tankok gyenge pontját és csak golddal tud szét lőni én meg sima lövedékkel simán szét lövöm " biztos van ilyen unicum is, de hogy nagyon kevés arra mérget vehetsz.

Én gyakorlatilag csak olyan unicumokkal találkoztam, akik a fentieket mind tudták, tehát kicsit sarkos az a kijelentés, hogy 1 percben meghalnak, meg szórják a goldot nem?

Ami a Panther II vs. Indian vitát illeti szerintem itt az egyéni preferencia számít a legtöbbet, de mind a két tank a képzeletbeli T8 med lista aljára kerülne nálam. Kevés olyan tankot tudok mondani, amelyik rosszabb lenne náluk (Dodge kedvéért azért a Centurion az :D), szerintem leginkább azért lehet több Panther II-t látni, mert mindenki megy az E50M-re.

10 éve 7 hónapja #100887 Írta: pgergo77
Megválaszolva: pgergo77

Szevasztok ! német td vel kapcsolatban kérdeznélek benneteket ha segítenétek.melyiket vegyem meg panther2.vagy Ferdit.azt tudom mi a különbség köztük arra kérnék tanácsot melyik a játszhatóbb.akiknek van velük tapasztalata kérném ossza meg velem,segítsen a döntésben ,köszönöm.

Én a Jagdp II-t választanám. Ágyú ugyan az, és a JagdP szuper struktúrája elég jó, viszont a Ferdi páncélja sem véd meg a gold lőszertől. Ezzel szemben:

Nincs jeletősége, de a Ferdi camoja jobb. 10,89 vs 10.21

10 éve 7 hónapja #100888 Írta: Jackal_hun

Nincs jeletősége, de a Ferdi camoja jobb. 10,89 vs 10.21

Oh akkor tévedtem, mea culpa.

10 éve 7 hónapja - 10 éve 7 hónapja #100890 Írta: ssmaci
Megválaszolva: ssmaci

Aztak*rva... most láttam meg ssmaci kommentjében az IQ-s részt. Az eleje annyira kiverte a biztosítékot, hogy tovább sem olvastam, de most megtettem.
Valószínű olyan alacsony az IQ szintem, mint a nooboké, akik egy rohadt helyzetet nem látnak át. Te vagy az übermensch gondolom, valamint az óriási játéktudásodat is bizonyítja az 1100 körüli WN8 és 50 WR. Bölcsebb maradtál volna, ha csendben maradsz.

NEM VOLT SENKI LEKEZELŐ? érdekes....

10 éve 7 hónapja #100892 Írta: Hunyadi_Loveszdandar
Megválaszolva: Hunyadi_Loveszdandar

És lehet, hogy eretnekség amit írok, de a gundep/camo/fegyverkarakterisztika/Páncél/mozgékonyság tényezőket figyelembe véve nálam most az STA-1 a nyerő.

Régen mentem indiennel, de valahogy úgy éreztem, hogy soha nem akart beszűkülni. Most nem volt ilyen problémám a P2-vel, pedig papíron mindkettő ugyan annyi idő alatt szűkül.

Az álcája sztem közel azonos a kettőnek, ebben nem lehet egyértelműen
kijelenteni, melyik a jobb.

Ami nem tetszett nekem az indien esetében, hogy annyi kiálló biz-basz van a páncélon, hogy alig lehet felvenni olyan szöget, hogy azokat ne lehessen 90 fokban belőni. Persze tud pattintani, mert kisebb, jobbak a szögek. De nem hiszem, hogy hazudnék, ha a játékosok többsége csak konstatálja, hogy pattintott az indiennel, és nem tudatos beállásnak a következménye a pattintást.

A mozgékonyságra írtam, szerintem egyik sem húú de extra. Jól gyorsulnak, talán az indien kicsit jobban és jobban is fordul. De az alapvető feladatokat mindkettő tank megoldja. Cserébe a P2-vel lehet rammolni.

Ha közelharcra kerülne a sor, inkább P2-vel mennék bele. Az Inden meg inkább sniper. Bár nem tudom, hogy a pontosság nerf mennyire ront ezen.

Mindenki egyéni stílusa dönti el, hogy mi fekszik neki jobban. De szerintem annyira közel van egymáshoz a két tank képessége, hogy nem lehet azt egyértelműen kijelenteni, hogy az indien jobb, mint a P2.

10 éve 7 hónapja - 10 éve 7 hónapja #100895 Írta: ssmaci
Itt van össze hasonlítva a 2 tank adatok szerint
tank-compare.co...95I149

10 éve 7 hónapja #100896 Írta: Jackal_hun

Aztak*rva... most láttam meg ssmaci kommentjében az IQ-s részt. Az eleje annyira kiverte a biztosítékot, hogy tovább sem olvastam, de most megtettem.
Valószínű olyan alacsony az IQ szintem, mint a nooboké, akik egy rohadt helyzetet nem látnak át. Te vagy az übermensch gondolom, valamint az óriási játéktudásodat is bizonyítja az 1100 körüli WN8 és 50 WR. Bölcsebb maradtál volna, ha csendben maradsz.

Ó ezt nem olvastam, ezek szerint sikerült olyan ütemben frissíteni, hogy pont az oldalvégre kerüljön. Ez tényleg lekezelő, de akkor címezd neki:D

Addig izzítom a popcorn gyártó gépet:D

10 éve 7 hónapja #100899 Írta: ssmaci
nem neked szántam

10 éve 7 hónapja #100904 Írta: eldegor
Megválaszolva: eldegor

... már jó ideje csak úgy járok fel az oldalra, hogy előtte elkészítem magamnak a rágcsálnivalót... :evil: :lol:

10 éve 7 hónapja #100905 Írta: Jackal_hun

... már jó ideje csak úgy járok fel az oldalra, hogy előtte elkészítem magamnak a rágcsálnivalót... :evil: :lol:

Jah hát Dodzs mostanában sokkal jobban trollkodik mint én, de szeretek fórumot spotolni is, nem mindig kell damagelni a népeket :P

10 éve 7 hónapja #100909 Írta: doom13
Megválaszolva: doom13
A JP2 vs Ferdi kérdésre:
A JP2 csakugyan mobilisab és én is azt választottam volna, ha nem vettem volna figyelembe egy dolgot, a JP2-nek egyel kevesebb legényre van szüksége, viszont a JT-nek akkor is eggyel több kell, ha a JP-t veszem meg, tehát azért lett Ferdi, mert így egy szinttel előbb megkezdődött a legény képzése. A Ferdi számomra addig volt nagy kínlódás, míg meg nem szereztem a jobb felfüggesztést és a legjobb motort, ezek nélkül a gép tetülassú, viszont, ha ezek megvannak, plusz a 12.8-as csúzli, varázslatos TD válik belőle, én nagyon szeretem, még akkor is pontos, ha nem szűkült be és fordulás közben is jónak mondható, nem beszélve az átütés-sebzés-töltésidő triumvirátusról, de mivel ugyanez az ágyú figyel a JP2-n is, nem hinném, hogy az sokban különbözne. A ferdi páncélja egyébként meglepően használható, alacsonyabb szintek szinte soha, T8-ak kb 50%-ban, T9-ek kb 70%-ban ütik be, a T10 szinte mindig, persze nem mindegy mi lő és mivel. Azt tapasztalom, hogy nem igazán goldoznak ellene, nem jellemző, vagy csak én vagyok olyan szerencsés, hogy elkerült eddig a gold.

10 éve 7 hónapja #100910 Írta: Jackal_hun
Figyelem: Spoiler!

Szerintem jól leírtad a lényeget, de szerintem ezek a közepes szintű (T5-T8) germán tankok eléggé retkek, szerintem T9-T10-ben kezdenek jók lenni, addig olyan 12 egy tucat érzés mindegyik, legalább is ellenfélként. Egyszer sem emlékszem, hogy megjegyeztem volna magamnak hogy huh, ez de durva volt, alig lehetett agyon verni. Ellenben mikor a T69 sunyiban hátulról széttáraz, vagy a magic Object 416 sunyiban belő 1 perc alatt 2-3K dmgt láthatatlanul, vagy mikor a Pershing a 3. lövést fejeli ki a tornyával, na azok inkább.

10 éve 7 hónapja #100920 Írta: dozer00
Megválaszolva: dozer00
Mondjuk az sta1 nem jutott eszembe. Most artizok és mindig kedvelt célpont amiatt, hogy bármiylen találat rajta full sebzést visz be. Olyan mint a waffentragerek.

De attól még lehet h a többi értéke ok. De gondolom rajta is csak egy habszivacs "armor" van.

Én e100 felé baktatok, szép nyugalomban , mondja meg valaki nekem, e75.... ugye az már jó lesz... valaki valami biztatót! kérem! :D

Armor van rajta... de úgy egyben , rohanni kell felé, vagy szééééÉÉééééép komótosan ?

10 éve 7 hónapja - 10 éve 7 hónapja #100921 Írta: Dodge94HUN
Megválaszolva: Dodge94HUN

Most idézzelek én téged? Oké:

IMÁDOM a kék és a fölötti játékosokat mivel általában az ő IQ szintjük hasonlóan alacsony mint a atom piros embereké

Ki is kezdte a lekezelősdit?
Itt van az a pont, ahol még kiszállhatsz, mielőtt jobban megalázod magad. Hülye voltál, fogadd el. Legközelebb talán csendben maradsz.

Dozer, ideálisabb helyzetet nem is tudsz elképzelni, mint hogy a noob a Pantherben oldalt áll a KV-1-ed ellen, ugye? Én pedig ki tudok nyírni egy Maust Bulldoggal, csak az kell, hogy ne figyeljen rám, mindig merőlegesen álljon a lövésemre és ne lőjjön vissza. Érted, hogy mi a problémám a gondolatmeneteddel?
A játékban ez a harc úgy nézne ki, hogy a P2/Indien kb 400 méterről felspotol, elkezd lőni téged, te meg bepisálsz a gyönyörtől, hogy megint valami cheater láthatatlan noob lő ki.
Ha nem állítottál volna valótlanságot (de nyugodtan nevezhetjük hülyeségnek), akkor most ezt a totálisan felesleges beszélgetést sem kellene lefolytatnunk. Ha csak azt írtad volna, hogy egyetértesz azzal, aki szerint vannak jobb medek, akkor csendben maradok.
A T-44 175 mm átütésével pedig biztos vagyok benne, hogy sokat fogsz sniperkedni :D

Jackal, jó hogy "trollkodok", nem bírom szó nélkül hagyni a sok hülyeséget egyszerűen.

E75-ről nekem is kellene bíztató, mert a Tiger2 nagyon nem gyere be.

Téma: OFF topik

• máté.tóth profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Az mm pedig érzésre jobb lett, leosztások...
    • Írta: máté.tóth
    • 10 órája 22 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 11 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 3 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.