Jelenleg 124 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 9 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 10 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 17 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 3 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 3 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 3 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja

Német harckocsik

10 éve 5 hónapja #113377 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun

...
De nekem azért volt szar mert 15.000 meccsel ezelőtt játszottam vele:D

Mentem 10 kört és 400-ról 800-ra a WN8 600-ról 1900-ra javult, igaz nyerni nem tudok vele:D

na nyerni azt én se nagyon szoktam vele de a sebzés kárpótol még a ha bukó is a csata :lol: :lol:

akkor csak én vagyok ilyen szerencsés vele? 71% winrate :lol:

Jó, hát még 30 csatát se mentem vele, de most rámegyek a feljavításra mint állat:D

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 5 hónapja #113378 Írta: Jackal_hun

Így van, a kollégának aki szidta nem tudom milyen legénységet tarthat benne. Nekem a 3. skill 80% körül van, tipikus medes skillek...
Az átütés szerintem kívánni valót nem hagy maga után, a dmg igaz kicsi, de az újratöltést le lehet vinni 3,6 s körülire. Brutális.

A panther egy fos, csak hosszú lenne megírni, miért:D

Gyakorlatilag egyetlen előnye sincsen a többi T7-es meddel szemben, az átütés pedig különösen nem az (csak látszólag), de kíváncsi vagyok, ki mondjak meg először, miért.

10 éve 5 hónapja #113380 Írta: Morphelo
Megválaszolva: Morphelo

Így van, a kollégának aki szidta nem tudom milyen legénységet tarthat benne. Nekem a 3. skill 80% körül van, tipikus medes skillek...
Az átütés szerintem kívánni valót nem hagy maga után, a dmg igaz kicsi, de az újratöltést le lehet vinni 3,6 s körülire. Brutális.

Gyakorlatilag egyetlen előnye sincsen a többi T7-es meddel szemben, az átütés pedig különösen nem az (csak látszólag), de kíváncsi vagyok, ki mondjak meg először, miért.

Mondjam, vagy hagyjak időt? ;)

10 éve 5 hónapja #113381 Írta: Hunyadi_Loveszdandar
Megválaszolva: Hunyadi_Loveszdandar

A panther egy fos, az átütés pedig különösen, de kíváncsi vagyok, ki mondjak meg először, miért.

Ne HE-vel lövöldözz! :silly: :P :woohoo: B)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: 99lufi, FrankeeHUN, TivadarToth, singes

10 éve 5 hónapja #113382 Írta: Jackal_hun

Mindenki mondhatja:D Ez egy fajta kvíz:D

10 éve 5 hónapja #113385 Írta: Krisoberst
Megválaszolva: Krisoberst
Figyelem: Spoiler!

A kis kaliber és a Panther egyetlen értelmesen használható játékstílusa (távolról sniperkodás) kombinációja miatt. Ha valaki nem tudná a megadott átütés érték 100 méteres távolságon értendő. Nagyobb távolságon természetesen minden kinetikus energiát használó lőszer (AP, APCR) veszít az átütéséből. Kisebb kaliberű lövedék, illetve az APCR, többet veszít az átütéséből, mint a nagyobb kaliberek. Ezért a Panthernek a tipikus harchelyzetben - 300-400 méteres távolságból lövöldözve - már közel sem olyan jó az átütése.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Morphelo

10 éve 5 hónapja - 10 éve 5 hónapja #113387 Írta: Zemann
Megválaszolva: Zemann

Mindenki mondhatja:D Ez egy fajta kvíz:D

Majd én megmondom a tutit!!

Noob vagy! :woohoo:

10 éve 5 hónapja #113389 Írta: Morphelo
Bizony, az a fránya kaliber :)

10 éve 5 hónapja - 10 éve 5 hónapja #113405 Írta: Zemann
Megválaszolva: Zemann

Figyelem: Spoiler!

A kis kaliber és a Panther egyetlen értelmesen használható játékstílusa (távolról sniperkodás) kombinációja miatt. Ha valaki nem tudná a megadott átütés érték 100 méteres távolságon értendő. Nagyobb távolságon természetesen minden kinetikus energiát használó lőszer (AP, APCR) veszít az átütéséből. Kisebb kaliberű lövedék, illetve az APCR, többet veszít az átütéséből, mint a nagyobb kaliberek. Ezért a Panthernek a tipikus harchelyzetben - 300-400 méteres távolságból lövöldözve - már közel sem olyan jó az átütése.

De,ha ezen a vonalon megyünk tovább,akkor kijelenthetjük,hogy a Panther átütése,arányosítva a a hasonló osztályba tartozó társaihoz,jó,esetleg kiemelkedőnek is nevezhető. Tehát távolabbi célt nagyobb biztonsággal üt át,mint egy LOW pennes mittoménmi.

10 éve 5 hónapja #113406 Írta: Jackal_hun
Van még egy dolog, a flank. A Panther nem tud flankelni, mert szar a camoja és lassú, vagyis kénytelen szemből lődözni az ellenfeleket, aminél baromi jónak tűnik a 198-as pen, csak éppen ez ugyan úgy nem viszi át a T29,T32, KV4, P Tiger stb. frontját vagyis céloznod kell vele, tehát kapáslövésre nem jó.

Ha meg át kell lőni mindenképpen valamit, a többi tank betölti az aranyat és pontosan ugyan úgy lövik át az ellenfeleket, ahogy a panter a saját aranyával.

Ehhez képest viszont rengeteg hátránya van a panthernek:
- szar camo
- lassú
- kicsit sebez
- átlagos rof
- nem félnek tőle
- nem tud kivégezni ellenfeleket

stb stb stb. ugyan az vele a baj, mint a Cent 1-el.

10 éve 5 hónapja #113413 Írta: singes
Megválaszolva: singes

Van még egy dolog, a flank. A Panther nem tud flankelni, mert szar a camoja és lassú, vagyis kénytelen szemből lődözni az ellenfeleket, aminél baromi jónak tűnik a 198-as pen, csak éppen ez ugyan úgy nem viszi át a T29,T32, KV4, P Tiger stb. frontját vagyis céloznod kell vele, tehát kapáslövésre nem jó.

Ha meg át kell lőni mindenképpen valamit, a többi tank betölti az aranyat és pontosan ugyan úgy lövik át az ellenfeleket, ahogy a panter a saját aranyával.

- szar camo
- lassú
- kicsit sebez
- átlagos rof
- nem félnek tőle

Ha kapáslövés kell, akkor közel értek, és már régen rossz.
másrészt a keményfejű amcsik esetében nem nagyon kell kapáslövést alkalmazni, mert ha kint vannak célozva, nem kell kimenni eléjük, ha meg nem, akkor meg nyugodtan lehet célzott lövést leadni, és erre jó a párduc. :)

Fejleszd ki, és próbáld használni td-ként. :)

10 éve 5 hónapja #113420 Írta: Jackal_hun

- szar camo
- lassú
- kicsit sebez
- átlagos rof
- nem félnek tőle

Ha kapáslövés kell, akkor közel értek, és már régen rossz.
másrészt a keményfejű amcsik esetében nem nagyon kell kapáslövést alkalmazni, mert ha kint vannak célozva, nem kell kimenni eléjük, ha meg nem, akkor meg nyugodtan lehet célzott lövést leadni, és erre jó a párduc. :)

Fejleszd ki, és próbáld használni td-ként. :)

De minek használnék valamit TD-ként, mikor olyanok vannak közöttük, mint a SU???

Semmi értelme.

10 éve 5 hónapja #113421 Írta: Morphelo
Singes, látszik, hogy szereted. Ezzel nincs is baj. Csak ez a tank alkalmatlan arra, amire valójában használni kéne. Nem ellened vagyunk, de azt el kell ismerni, hogy a többi t7 med jobb, mint ez. Még a chi-ri is.

10 éve 5 hónapja #113426 Írta: singes
Megválaszolva: singes

Singes, látszik, hogy szereted. Ezzel nincs is baj. Csak ez a tank alkalmatlan arra, amire valójában használni kéne. Nem ellened vagyunk, de azt el kell ismerni, hogy a többi t7 med jobb, mint ez. Még a chi-ri is.

Lehet, bennem van a hiba, de én minden tanknak úgy megyek neki, hogy szeretni fogom, és csak a végére szoktam megunni. Már kezdem a párduckát is unni, ha rászánnám az időt, 1-2 nap alatt végeznék vele. De mindig van egy újabb kedvenc. :) Most az a-44 van terítéken, még kb. 50k xp erejéig. :) Meg az arl, végre megvan rá a nagy ágyú 212 pennel t6 versenyben. :)

Szóval minden tank jó, legfeljebb nem a hagyomány 'medes' feladatokra. Inkább light-td kombó.

10 éve 5 hónapja #113430 Írta: Jackal_hun

Lehet, bennem van a hiba, de én minden tanknak úgy megyek neki, hogy szeretni fogom, és csak a végére szoktam megunni. Már kezdem a párduckát is unni, ha rászánnám az időt, 1-2 nap alatt végeznék vele. De mindig van egy újabb kedvenc. :) Most az a-44 van terítéken, még kb. 50k xp erejéig. :) Meg az arl, végre megvan rá a nagy ágyú 212 pennel t6 versenyben. :)

Szóval minden tank jó, legfeljebb nem a hagyomány 'medes' feladatokra. Inkább light-td kombó.

Az 44-et hogy utáltam baszki:D

Még a végén te leszel Odin a szar tankok védőszentje:D

Téma: OFF topik

• máté.tóth profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Az mm pedig érzésre jobb lett, leosztások...
    • Írta: máté.tóth
    • 4 órája 20 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 5 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 21 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.