Jelenleg 57 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 6 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 7 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 14 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 21 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 3 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja

Német harckocsik

10 éve 4 hónapja #120815 Írta: Grievous
Megválaszolva: Grievous

Kajzoo múltkor írta, hogy sidescrapelni jó vele. Igaza volt. Simán pattintom azóta vele a T34-et is. Ráadásul a tornya se kutya, azt se lövik be egykönnyen. Mondjuk én a 40 lövéseden nagyobbat mosolyogtam :lol: Tipikus panther. :sick:

De legalább van ammo! :D És nem jöttem ki mínuszba, mint a nagyágyúkkal rendelkező heavykkel néha magasabb tierben (110, E75, etc)

Nem is tudtam, hogy sidescrapre is alkalmas a papír tank :O Gondolom kb ilyen szögbe kell állni az ellen felé, ellennek meg nem túl magas penű ágyú kell (tiger2 lövést megnéztem volna, hogy pattan a jó kis penjével)

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 4 hónapja #121210 Írta: FrankeeHUN
Megválaszolva: FrankeeHUN
A Panther egy állat.300+ csatám van vele és pár wn8 híjján lila. Ha a többi tank szivat, ezzel megyek és a gond elszáll, a fun óriási :lol:
2. csíktrió is megvan rá, remélem lesz 3. is egyszer.

10 éve 4 hónapja #121445 Írta: 93DavidOFFF
Megválaszolva: 93DavidOFFF

sziasztok
még elég kezdő vagyok és azt szeretném kérdeni h vk 36.01H ra 7,5 vagy a 8,8 as löveget szereljem ?

Hali!

A 8.8-as tipikus közelharci ágyú. Pontatalanabb mint a Waffe (0.38-0.34), de nagyobbat sebez. Átütése elég rossz, tehát tudni kell a gyenge pontokat, és közel is kell szállítani a néphez. A Waffe ágyú pontos, jó átütéssel kis sebzéssel. Érdemes vele távolról osztani, közel is hatásos viszont nincs akkora elrettentő ereje mint a 8.8-nak. Én a 8.8-at használtam legtöbbet. Hátránya ha 8-ba dob nehéz vele hátulról támogatni a pontatlansága és az átütése (még APCR-vel is) miatt.
Amelyik a stílusod azzal használd! :)

10 éve 4 hónapja - 10 éve 4 hónapja #122274 Írta: MDavid1995
Megválaszolva: MDavid1995
Hello,

Azt szeretném kérdezni hogy az E-100-at érdemes megvenni? Mert ezen a héten már kitudom nyitni és megvan a pénz is csak nem vagyok túl magabiztos:) Tesztszerón már próbáltam ott bejött. Van valaki aki tudna pár szót írni róla?

10 éve 4 hónapja #122279 Írta: Arkhi
Megválaszolva: Arkhi
honlapon van egy elemzés a szekérről, olvasd át hátha ad némi tippet. De (magamból kiindulva) ha tetszett teszt szerón akkor miért is ne érné meg. Az biztos hogy amíg nincs meg az ágyú addig nem hozza azt az életérzést.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: MDavid1995

10 éve 4 hónapja #122281 Írta: MDavid1995

honlapon van egy elemzés a szekérről, olvasd át hátha ad némi tippet. De (magamból kiindulva) ha tetszett teszt szerón akkor miért is ne érné meg. Az biztos hogy amíg nincs meg az ágyú addig nem hozza azt az életérzést.

Észre se vettem ezt az elemzést Köszi szépen :)

10 éve 4 hónapja #122283 Írta: bulbasaur55
Megválaszolva: bulbasaur55

Hello,

Azt szeretném kérdezni hogy az E-110-at érdemes megvenni? Mert ezen a héten már kitudom nyitni és megvan a pénz is csak nem vagyok túl magabiztos:) Tesztszerón már próbáltam ott bejött. Van valaki aki tudna pár szót írni róla?

Hát e-100-am volt 110 az még nem :blink:

De röviden az E-100 nagy, lassú, papíron van páncélja amúgy nincs, mivel boldog boldogtalan goldal lövi. Mindig legyen veled valaki, egyedül megesznek hiába lősz nagyot, az mellé kapsz egy jó 16 seces töltés időt, ha mégis egyedül vagy igyekezz olyan helyekre menni ahol nem tudnak leforogni, ha egyszer bemegy melléd egy med vagy egy mozgékony heavy (FV) akkor már mehetsz is a garázsba. Az artyk egyenesen szerelmesek beléd ha nem téged céloznak akkor is téged találnak el. Az ágyú elég troll gyenge pontra célozva átüt mindent, de ezzel a célzás idővel és pontossággal oda kell figyelni rá. T10 Bc arty pl folyamatosan ette lánccal az ap lövedéket. Nekem csalódás volt az E-75 után valószínűleg a sok gold spam miatt amivel célba veszik. Ma már nincs is garázsban a legények meg visszaültek az e-75-be.

10 éve 4 hónapja #122288 Írta: MDavid1995

Hello,

Azt szeretném kérdezni hogy az E-110-at érdemes megvenni? Mert ezen a héten már kitudom nyitni és megvan a pénz is csak nem vagyok túl magabiztos:) Tesztszerón már próbáltam ott bejött. Van valaki aki tudna pár szót írni róla?

Hát e-100-am volt 110 az még nem :blink:

De röviden az E-100 nagy, lassú, papíron van páncélja amúgy nincs, mivel boldog boldogtalan goldal lövi. Mindig legyen veled valaki, egyedül megesznek hiába lősz nagyot, az mellé kapsz egy jó 16 seces töltés időt, ha mégis egyedül vagy igyekezz olyan helyekre menni ahol nem tudnak leforogni, ha egyszer bemegy melléd egy med vagy egy mozgékony heavy (FV) akkor már mehetsz is a garázsba. Az artyk egyenesen szerelmesek beléd ha nem téged céloznak akkor is téged találnak el. Az ágyú elég troll gyenge pontra célozva átüt mindent, de ezzel a célzás idővel és pontossággal oda kell figyelni rá. T10 Bc arty pl folyamatosan ette lánccal az ap lövedéket. Nekem csalódás volt az E-75 után valószínűleg a sok gold spam miatt amivel célba veszik. Ma már nincs is garázsban a legények meg visszaültek az e-75-be.

Köszi,
Hát igen a goldspammet tesztszeróról észrevettem :(

10 éve 4 hónapja #122290 Írta: gmaster0o0
Megválaszolva: gmaster0o0

Hello,

az nem e100 akart lenni?:D

van rola wotinfon elemzes. Amugy nem rossz szerintem. Kicsit cammogos, meg figyelni kell h. sose lassak a hasat.

10 éve 4 hónapja #122301 Írta: MDavid1995

Hello,

az nem e100 akart lenni?:D

van rola wotinfon elemzes. Amugy nem rossz szerintem. Kicsit cammogos, meg figyelni kell h. sose lassak a hasat.

De igen :) Nem tudom hogy lett 110 belőle :) Köszi egyébként.

10 éve 4 hónapja - 10 éve 4 hónapja #122331 Írta: Grievous
Megválaszolva: Grievous
Panther: 2. plecsni az ágyún: pipa :)
wotreplays.com/...513c5e

Németeknél így van tigrisen, porsche tigrisen, király tigrisen, ferdin és most ezen, sajna VK45A-n és a RHM-en még nincs jelzés, de remélhetőleg lassan lesz (csak elő kéne vennem őket)

10 éve 4 hónapja #122457 Írta: oregkoko
Megválaszolva: oregkoko

Hello,

Azt szeretném kérdezni hogy az E-100-at érdemes megvenni? Mert ezen a héten már kitudom nyitni és megvan a pénz is csak nem vagyok túl magabiztos:) Tesztszerón már próbáltam ott bejött. Van valaki aki tudna pár szót írni róla?

A 235 pen elég karcsú sokszor. Ha pattan, akkor szopó... Ebből kifolyólag gold igényes (oda-vissza B) ). Nekem nem jött be annyira, bár később lehet visszaveszem, de jelenleg az E 75 érkezett vissza és oda ültek vissza a fiúk. Nekem sokkal élvezetesebb vele a játék. Mielőtt eladtam csak szakaszban mentem vele nehéz tankokkal. Egyedül sokszor életképtelen. Arty már állítja rád a cerkáját, boldog-boldogtalan aranyat pumpál, mikor meglát. A HD modell nem tudom mennyiben másabb, mint az előző, de szerintem a skilligényesebb nehezek közé tartozik.

10 éve 4 hónapja - 10 éve 4 hónapja #122553 Írta: rosszpenz
Megválaszolva: rosszpenz
Nem olyan rossz az az E100. Egy dolgot hiányolok az E75-ről, az alvázforgási sebességét, az nagyon OP volt. Viszont az E100 tornya sokkal jobban használható, azt ha jól bedöntöd 90% pattanó, E75 tornyot nem lehet szögelni, ha a frontját átütik, akkor hiába forgatod, mert az oldala puha.

Alsó lemez puhább mint az E75-ön, de TX-ben igazából nem érezni combosnak az E75-ét sem.

Az E100 oldalán az üreges nagy segítség az E75 után.

Még azt mondanám, hogy el lehet olykor AP-val is boldogulni, csak eléggé előre kell gondolkodni. Egyszer egy mapon AP-t töltöttem az elején, mert med pozícióba mentem és azok ellen elég. Többedmagammal ugyan, de átrágtam magam egy 907-esen, két IS-3-on, egy Tortoise-on meg egy IS-4-en és a végén vettem észre 5k sebzéssel, hogy végig AP-n voltam. Egy pattant a Tortoise felépítményéről (de amúgy simán bevitte a géppuskanyílásnál), meg egy track volt az egyik IS-3-on, a többi mind bement, IS-4 alsó lemezbe meg a tornyán a kazánlemezen keresztül is közelről.
Nyilván nekem is a HEAT az elsődleges lőszertípus, de nem pazarolom ha nem kell.

Összességében valóban skilligényes tank de szerintem az egész német heavy vonal az.
Ha valaki nem egy belőhetetlen űbertankot vár az E100-ban, hanem egy jó taktikával jól használható behemótot, az nem fog benne csalódni. TX-ben a prémium lövedékek 90%-a HEAT, az ellen meg egy megfelelőképpen használt E100 elég jól védett.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: TAdo, MDavid1995

10 éve 4 hónapja #122562 Írta: oregkoko
Megválaszolva: oregkoko
Erre mondják, hogy nincs rossz tank, csak rossz vezető. Próbáltam megkeresni MDavid95 adatlapját, de ilyen néven nem találtam. Már csak azért is, mert ha jó játékos, akkor én mit jártatom a szám és igazából a magamfajtának lehet nem is kellene hozzászólni, mert lehet elriaszt egy olyasvalakit, akinek épp fekszik a jószág.
Lehet ezzel is úgy fogok járni, mint az E 75-el: 2 hét alatt már 4 ász, előtte meg beletoltam 4xy csatát "vakon" és semmi. Szóval a tapasztalat azt mutatja, hogy meg kell "érni" a járműre. Az E 75 alvázforgási sebessége valóban kivételes.

10 éve 4 hónapja #122589 Írta: MDavid1995

Erre mondják, hogy nincs rossz tank, csak rossz vezető. Próbáltam megkeresni MDavid95 adatlapját, de ilyen néven nem találtam. Már csak azért is, mert ha jó játékos, akkor én mit jártatom a szám és igazából a magamfajtának lehet nem is kellene hozzászólni, mert lehet elriaszt egy olyasvalakit, akinek épp fekszik a jószág.
Lehet ezzel is úgy fogok járni, mint az E 75-el: 2 hét alatt már 4 ász, előtte meg beletoltam 4xy csatát "vakon" és semmi. Szóval a tapasztalat azt mutatja, hogy meg kell "érni" a járműre. Az E 75 alvázforgási sebessége valóban kivételes.

Mert MDavid1995 a 19-et lehagytad :) Amúgy nem vagyok túl combos játékos 16k csata altt 930 wn8-at tudtam összekaparni bár legalább manapság a recentem eléri a zöldet :)
Igazából azért érdekel mert a Tiger I és II meg az E-75 is nagyon bejött E-75ön van vagy 2-3 ász ahogy Tiger I-en is Tiger II-őn nem bírok az első osztályon túllépni de hátha egyszer :)

Téma: OFF topik

• máté.tóth profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Az mm pedig érzésre jobb lett, leosztások...
    • Írta: máté.tóth
    • 1 órája 10 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 1 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 18 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.