Úh, nem irigyellek ha 1. ilyen hamar felkapod a vizet
2. ennyire nem érted az iróniát
1. Akkor fejtsd már ki, hogy a hozzászólásaid növelésén kívül mire volt jó a kommented.
2. Ha szerinted ezt hívják iróniának...
Most cserélték nekem is
Hagyom inkább
pl. a "!!!4!!négy!"-ből föl kellett volna tűnjön, de mondjuk ez kocka/infós poén, nem tudhatja mindenki.
u.i. : az egész sztorihoz annyit, hogy nem láttam az előtted lévő válaszokat, szóval nem tudtam hogy többfélét írnak, bár ez még mindig nem jelenti azt, hogy nem sablon (képzeljük el, hogy nem egyféle sablon létezik... hűűűha)
második u.i. : szerintem ennek a tanknak simán jól néz ki ez a festés, a Liberté pl. nem tetszik, de ez szerintem jó így ahogy van (igen, értem, ízlések és pofonok, csak meglepően sokan cseréltették le)
Hagyom inkább
pl. a "!!!4!!négy!"-ből föl kellett volna tűnjön, de mondjuk ez kocka/infós poén, nem tudhatja mindenki.
u.i. : az egész sztorihoz annyit, hogy nem láttam az előtted lévő válaszokat, szóval nem tudtam hogy többfélét írnak, bár ez még mindig nem jelenti azt, hogy nem sablon (képzeljük el, hogy nem egyféle sablon létezik... hűűűha)
második u.i. : szerintem ennek a tanknak simán jól néz ki ez a festés, a Liberté pl. nem tetszik, de ez szerintem jó így ahogy van (igen, értem, ízlések és pofonok, csak meglepően sokan cseréltették le)
Miskolci Egyetemen mérnökinfósként egyszer nem hallottam ezt a poént
Lehet, hogy több sablon van, de az már pozitív, hogy több választ kaptunk, vagyis ember válaszolhatott, és nem pedig az van, hogy először beszélgetsz egy robottal, majd utána talán egy emberhez továbbítanak.
Szerintem ocsmány a festés, mert jó lenne, ha a tank hátsó felén is lenne valami festés, vagy valami. Mert így jelenlegi formájában nagyon üres. Én
EZZEL
a skinnel használtam, sajnos eltűnt a kép, de egy rossz minőségűt találtam a neten.
Last edit: 8 éve 6 hónapja by csuzda.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Bence0721
Azt nem értem, miért nem lehet ezeknél a "gyárilag" festett tankoknál is külsőt választani, mint bármely más tank esetében? Akinek ez tetszik használja, akinek más, átfesti. Miért jó nekünk, neki a levelezgetés a supporttal?Egyenként bepötyögni a kéréseket. Egyszerűbb lenne a festés csere és az is könnyen intézhetné akinek nem olyan stabil a nyelvtudása.
Azt nem értem, miért nem lehet ezeknél a "gyárilag" festett tankoknál is külsőt választani, mint bármely más tank esetében? Akinek ez tetszik használja, akinek más, átfesti. Miért jó nekünk, neki a levelezgetés a supporttal?Egyenként bepötyögni a kéréseket. Egyszerűbb lenne a festés csere és az is könnyen intézhetné akinek nem olyan stabil a nyelvtudása.
Mert ezeknek a tankoknak más nevet is adtak. Patriot meg Liberte. Amit lehet festeni, az T26E5.
Kredit farmolás szempontjából nekem van egy kis fent tartásom a prém nehéz tankokkal szemben.
Nos tételezzük fel, hogy van egy prém. nehéz és egy prém közepes tank, és mindenki megy pályának megfelelően a maga helyére.
Nehéz tank találkozik nehéz tankokkal, akkor ott elég sok prém lőszer is elfogyhat, több lepattanó is előfordulhat, amik ugye mind csökkentik a nettó hasznot.
Ha közepes csatázik közepessel akkor többnyire 8as prém 9-10-es medeket is belövi, prémmel szinte biztos. Utána lehet aztán gyorsan szétkapnak, de pár találat azért könnyebben a zsákban van nem?
Remélem érthető volt a kérdés, és bocsi ha kicsit noob a hozzáállásom.
Szia! Azt kell hogy mondjam h az hogy menyi lepattanód van az játékos függő... nekem van 8as prémből heavy is, med is, meg FCM is (ami picit mind 2)....
Én 7db arany lőszert teszek minden 8as prém tankba (hogy honnan jött az a 7 ne kérdezd, de annyi) és ebből a 7ből még tier10-ben is átlagosan 4-5 megmarad.... Egyszerűen nem éri meg arany lőszerrel lőni (elvégre a pénz szerzés a cél)
De itt a kérdésedre a válasz: Én egyértelműen a heavy prém tankokat részesítem előnyben, mivel a nagyobb alfával több sebzés => több kredit jön (1400+ WN8)
UI.: egy mausnak vagy type 5 h-nak még akkor sem érdemes prémtankkal nekimenni ha golddal lősz.... az összes többi tankon meg van olyan gyengepont amit be tudsz ütni sima AP-val is
szerintetek mikor veszik ki ujra a panter/m10, 112 parost?
(bocsi telorol nyomom)
Csak most tettek vissza oket a tech tree-be. Raadasul azutan, hogy kijelentettek a limites premium tankokat szepen ki fogjak vezetni a megvasarolhato opciok kozul. Szoval nem valoszinu, hogy mostanaban kiveszik oket ujra, de a WG-nel mar sosem lehet tudni.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...