Type 64.
Dicker Maxról mik a vélemények? Azt a javaslatot kaptam, hogy az Obj 260-hoz érdemes beszerezni.
Volt Dicker MAxom, szerintem szar, már nincs meg. Mondom ezt úgy, hogy volt mellette Nashornom és PZ SFl. V-öm is (leánykori néven, most Szent Emil:D):
- rohadt lassú, lassan megy előre, hátra és szarul fordul, 272 HorsPower, ami papíron 40-el repíti a tankot, de sosem fogod elérni, kivéve ha Cliffen leugrassz a vízbe
- az ágyú nem rossz, de nem is olyan jó, 0,36 pontosság, ez igazából nem túl sok egy TD-től, az átütés so-so 167, szerintem ez kevés, főleg úgy hogy itt nem mindegy bemegy-e vagy sem, mert kb 8-9 mp mire újratölt (venti ugye nincs mert open top), T7-ben már nyomhatod is a double two-t, hogy átüssön
- kedvenced, az artynak is a kedvence, oneshot az esetek 90%-ában
- brutális gundep, 15 fok, neki a legmagasabb a játékban (egyik streamben azzal poénkodtak, hogy mentek vele egy sivatagos pályán, közben bekapcsoltak a háttérben egy porszívót:D)
- nagyon messzire lát, szóval azt lehet(ett) vele csinálni, amit minden TD-vel kéne: 500 méterről lődözni más spotját, de ehhez meg nem elég a pontosság
- traverse speed 26 fok ezt asszem nem kell részletezni
- az oldalra kitéríthetőségre nem emlékszem, asszem nem volt olyan jó, szóval mocorognom kellett
Én még akkor nyomtam vele, mikor lehetett TD-zni, szóval szerintem sejted mire számíthatsz most, természetesen mindenki HE-vel fogja lőni, szóval a HP-trade kb. esélytelen.
3200 aranyat biztosan nem ér, 1600-ért elgondolkodnék rajta. Közepes tank, nem túl jó, de nem is nagyon szar.
Két dolog jutott eszembe vele:
- A HP 5X besebzésére biztosan jó lesz
- Ha nem akarod megvenni a WT-AUF-ot (mint ahogy pl. én) de kijátszottad magad a Wt auf Pz IV. -en, akkor átdobod a legénységet és megvárod, míg kijön a WT auf utódja (idén karácsony környéke), addig meg lesz egy jó legénységed bele és termelheted vele a pénzt
5 mókus van benne, ebben a leosztásban:
1. Commander
2. Gunner
3. Driver
4. Radio Operator
5. Loader
https://tanks.gg/tank/chi-se