Szeptemberre nem hivatalosan minden kedden lesz valami meglepetés, legalábbis az amcsi szervereken. Eddig volt itt is kettő (Scorpion, KaJaPa), a jövő két keddben pedig reméljétek, hogy az jön, és persze addig számolgassátok az ötezreseket. Majd jól összerakják 6000 arannyal meg egy év prémiummal 50k-ért.
Szeptemberre nem hivatalosan minden kedden lesz valami meglepetés, legalábbis az amcsi szervereken. Eddig volt itt is kettő (Scorpion, KaJaPa), a jövő két keddben pedig reméljétek, hogy az jön, és persze addig számolgassátok az ötezreseket. Majd jól összerakják 6000 arannyal meg egy év prémiummal 50k-ért.
Az 50 db automata tűzoltó vagy 1 millió kredit kimaradt :/
Szerintem sem vészes a löwe.Stabilan hozza nekem az 1500-2000 közötti sebzést.Az ágyú bőven kárpótol a többi rossz tulajdonságáért.
Azért azt ne feledjük, hogy ez a Löwe csupán árnyéka önmagának! Kétszer is rohadt nagy nerfet kapott a WG-től! Álom volt vele játszani anno, aztán egy rakás kaki lett belőle. A sebessége kb a fele, mint régen 8.x-es patchekben többször is megpiszkálták szegényt. Sokaknak már régebbről megvolt - nekem is - és állíthatom, hogy felét sem éri, régi önmagának...
Szerintem sem vészes a löwe.Stabilan hozza nekem az 1500-2000 közötti sebzést.Az ágyú bőven kárpótol a többi rossz tulajdonságáért.
Azért azt ne feledjük, hogy ez a Löwe csupán árnyéka önmagának! Kétszer is rohadt nagy nerfet kapott a WG-től! Álom volt vele játszani anno, aztán egy rakás kaki lett belőle. A sebessége kb a fele, mint régen 8.x-es patchekben többször is megpiszkálták szegényt. Sokaknak már régebbről megvolt - nekem is - és állíthatom, hogy felét sem éri, régi önmagának...
mondj egyet ami még kapható,és nem nerfelték agyon,példa T34,Löwe,Jg8.8,ezek mind ütős gépek voltak....sajnos csak voltak
mondj egyet ami még kapható,és nem nerfelték agyon,példa T34,Löwe,Jg8.8,ezek mind ütős gépek voltak....sajnos csak voltak
Gondolom a prém tankok nerfelésével próbálnak ösztönözni arra, hogy folyamatosan vedd az ujjonan érkező prém tankokat
Az E-25 is kapott már ninja nerfet. Eleinte úgy pörgött-forgott mint a bádog lavór a betonon, aztán egyszer csak sokkal lomhább lett. Közben meg megy a folyamatos porhintés, hogy prém tankokon max. javítanak!
Nézegetem már egy ideje az FCM-50t-t, de nem merem megvenni, mert ahogy hallom, néha így is franciásán pontos, aztán majd ha kikerül a shopból tuti nyakon vágják ezt is!
A KanoneJp nem meglepetés. Az egy bevezetés alatt álló tank, ami november elejétől (0.9.11-től??) kerül be az in-game shop-ba. A Scorpion, meg ezen a héten a két TII-es tank, na azok a meglepetés tankok, vagy hivatalos nevükön a gyűjtői kollekció. A Scorpion-ért simán lemondtam volna egy rekesz sörről, ha nem ebben nagyszerű árukapcsolásos formában adják. A LightVIC-T1E6 párost meg hiába adták csak egy három napos prémmel társítva, az meg kell a ráknak.
Az amerikaiak már így is kaptak egy Type59Pattont nem is értem mi kell még nekik...(mármint a prém shopba)
az a tank nem sok lószart ér, főleg hogy nem tier limites annak ellenére hogy szarabb mint a Type 59.....
akkora lób***ó kupolája van hogy egy KV-2 sérült ágyúval és lövésszel eltalálja egy totál másik pálya leghátsó részéből....
ja igen, és 173 átütés, sok sikert az amcsiknak vele
https://tanks.gg/tank/chi-se