"Note: This vehicle will be on the NA Premium shop for 1 April."
Ha csak nem április 1-i ugratás.
Eddig sajnos úgy néz ki, hogy az amcsik élvezhetik elsőnek, az EU-n még várni kell.
Nem értem a WG-t, egy Német felségjelzésű, Magyar tankot, az amerikaiaknak tesznek 1.-nek elérhetővé.... Biztos jobban várják, mint mi, és rögtön rohannak majd a shopba megvenni....
"Note: This vehicle will be on the NA Premium shop for 1 April."
Ha csak nem április 1-i ugratás.
Eddig sajnos úgy néz ki, hogy az amcsik élvezhetik elsőnek, az EU-n még várni kell.
Nem értem a WG-t, egy Német felségjelzésű, Magyar tankot, az amerikaiaknak tesznek 1.-nek elérhetővé.... Biztos jobban várják, mint mi, és rögtön rohannak majd a shopba megvenni....
Nem ertem a wgt miért nem csinál egy nemzetet a magyaroknak amikor a cseheknek kevesebb tankjuk volt.. A magyarokhoz képest nem a németekhez kene rakni prem tanknak..
Ráadásul a butított prototípus 80mm -es végső páncélzat helyett csak 50mm frontpáncéllal érkezik. Kár érte. Előbbivel remek prém lehetett volna, ez így meg kicsit toldi utánérzés lesz.
A chi-nu kai jobb
Ráadásul a butított prototípus 80mm -es végső páncélzat helyett csak 50mm frontpáncéllal érkezik. Kár érte. Előbbivel remek prém lehetett volna, ez így meg kicsit toldi utánérzés lesz.
A chi-nu kai jobb
43M Turán III-ra gondolsz?
80 mm-s front és köténylemezek vennének jócskán a mobilitásból.
Inkább a 43M Turán III egy lehetséges magyar minor ág tankja legyen.
43M 75 mm-es magyar ágyú első megjelenése van most. Ez az ágyú a Zrínyi-re ( I és II egybe van), 43M Turán III-ra, Tas Prototípusra (t6) és 44M Tas-ra (t7) is rámegy.
Segítsetek. Prémium harckocsi kellene, de nem tudom milyet vegyek. Nem is szoktam tankkal menni. Nekem az önjáró lövegek fekszenek, de már elég nehéz fenntartani az orosz 10-est mégha egy csomó ammorackot meg sebzést is lövök össze vele. Nagyon nem konyítok a tankokhoz, dehát nincs prém spg sajna, így tankot kell venem. Mi lenne jó a stílusomhoz?
A páncélozott erős tankokat szeretem, de olyan nincs ezért is keztem az ütegeket fejleszteni. Néztem a statomat, de 600vn8-nál alig több. Mi jöhet szóba nekem?
Ne szenvedj tankkal, ha nem akarsz! Van más lehetőség is.
Italeri Ferdinand
-hoz jár egy francia op szörnyeteg, a
105 leFH18B2
Kösz a legjobb tippet ! Úgy volt meg is vesszük, de fater azt mondta, amikor megmutattam neki az artyt, hogy túl pici. Ezért ő nem ad ki 12 ezrest, ráadásul ez 5-ös kategória és az így sokkal kisebb, mint egy 8-as és így meg főleg nem ad ki ennyit, meg kevesebbet is keres állítólag. Most megpróbálom valamelyik tankkal is játszó, wotbuzi haveromnak lepasszolni 8-ért azt amakettet, hogy 4-ért hozzájussak a csak az kódhoz. Nekünk fater szerint nem kell még egy lom a lakásban, szóval felejtős lenne egy a cucc
Méretben, tonnában is kisebb a 8-as prémnél meg kategória számában is kisebb. Ezért olcsónak kéne lennie. Ezért ennyi pénzt nem ad ki az ember mondta az ősöm
Segítsetek. Prémium harckocsi kellene, de nem tudom milyet vegyek. Nem is szoktam tankkal menni. Nekem az önjáró lövegek fekszenek, de már elég nehéz fenntartani az orosz 10-est mégha egy csomó ammorackot meg sebzést is lövök össze vele. Nagyon nem konyítok a tankokhoz, dehát nincs prém spg sajna, így tankot kell venem. Mi lenne jó a stílusomhoz?
A páncélozott erős tankokat szeretem, de olyan nincs ezért is keztem az ütegeket fejleszteni. Néztem a statomat, de 600vn8-nál alig több. Mi jöhet szóba nekem?
Egy uninstall még segíthet
Tessék mondani miért kell uninstallálni, ha élvezem a játékot ?