Jelenleg 381 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Waffenträger: Paradox - Lootboxok
50ládából 4 tank az eléggé rendben van. SFAC nekem ...
bobitusz 4 órával ezelőtt
Őszinte leszek, talàn soha ilyen jól nem nyitottam 2x25 ...
Kingofthenorth 4 órával ezelőtt
[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
10/8-9 esetben nincs olyan szituáció, a maradék 1-2 esetben ...
máté.tóth 9 órával ezelőtt
[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
Inkább az kéne nekik ami régen a light tankokkal ...
máté.tóth 9 órával ezelőtt
Gratula hozzá. Minden ingyen megszerezhető ládát kiszoktam venni az ...
bazsikatoma 1 napja
Nekem tetszik az ingyen ládából meglett az SFAC 105.
krazso 1 napja
Nem minden esetben. Nekem a kígyós eventnél 150 láda ...
Mikroby 1 napja
Neked köszönhetem, mivel magamtól elfelejtettem volna ránézni. Köszi!
Tas_Lee 1 napja
Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 2 napja
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 2 napja
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 2 napja
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 2 napja
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 2 napja
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 2 napja

Prémium harckocsik

9 éve 5 hónapja - 9 éve 5 hónapja #185432 Írta: Newton_emlekirata
Megválaszolva: Newton_emlekirata
Annyira nem olyan rossz a T34 (egyéni vélemény), bár igaz, klikkermágnes, sebessége annyira nem gáz, nekem a 34 km/h sebességet eléri és tartja. Töltésidő zavaró szokott néha lenni, és igen a toronynál a kupola és előtti része belőhető, de megoldható hogy ne tudják belőni. A sebzés az nagyon random, volt amikor egy csatában 350 körül volt minden találatom, következőben meg 3 lövés után már 1250 sebzés környékén jártam, mert mindegyik 400+ volt. Pénzt jól keresi, legénységhúzásra tökéletes, gyulladásról nem nagyon tudok mit mondani, nekem ritkán gyulladt. Nem tudom régen milyen volt, mert mikor elkezdtem játszani (4 éve, ebből kb. max 1.5-2 év volt aktív) én karácsonyi akcióban vettem pár hónapja, viszont nekem tetszik és szeretek vele játszani. Persze FCM vagy CDC jobban megéri, de ezekhez azért jóval több tudás kell.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 5 hónapja #185436 Írta: jamon_serrano
Megválaszolva: jamon_serrano

egyesek nagyon durván játszhatnak az új prém bulldoggal.
3500 spot,2500 sebzés 2. a csapatban = 2. osztály :)

Még mindig XP-től függ a Tank Ász.

nem is arra számitottam,de egy elsöt eltudtam volna képzelni mivel felderitésem is volt.
egyébként meg nagyon durva a tank.
gondolom majd nerfelve lesz,mert különben sokan megutálják azok közül ,akik más tankokkal tolják.
igazából sokat még nem játszottam vele,de az én esetemben a 9 meccs 80% winrate igencsak királyság :beer2:
ráadásul a napi wn8 értéket is felnyomja az egekbe.
gondolom majd a wn8 statban megint erös zuhanás lesz 1-2 hónap elteltével,amikor a helyére teszik.

Én még elég béna vagyok vele, meg a tank is az. Hiába, személyzet nélkül minden tank béna... Pedig jónak tűnik egyébként.

9 éve 5 hónapja #185441 Írta: Filler1
Megválaszolva: Filler1

Biztos,h nerfelni fogják.Legalábbis a credit hozamát.
Tudjuk,h mi történt szegény Löwével,T26,T34-el is.
Ezek olyan jó prém tankok voltak,hogy prém fiok nélkül is tudtál velük jól keresni.
Most már ott tartunk,hogy hiába van prém fiókod +prém tank,lófütyit sem kapsz értük.
Hogy miért bassza a csőrüket a farmolás is....

Sajnos ezek csak idei adatok (nettó bevétel):
SP:
Figyelem: Spoiler!

Vagy a játékosállomány egyre bénább, vagy itt-ott nyomják lefelé a credit szorzót...

Mellékletek:

9 éve 5 hónapja - 9 éve 5 hónapja #185445 Írta: Thothem
Megválaszolva: Thothem
Nekem is T34 van, tudom, hogy jól keres, csak a tendencia miatt raktam be a grafikonokat... :) Érdemes megnézni az összes prém jószágét, melyik hogy mozog. :)
Ime a díszes galleri: www.vbaddict.ne...erver=

Tanknév után felül a Credits-fül :)

9 éve 5 hónapja #185458 Írta: treffhetes10
Megválaszolva: treffhetes10

Sajnos ezek csak idei adatok (nettó bevétel):
Figyelem: Spoiler!

Vagy a játékosállomány egyre bénább, vagy itt-ott nyomják lefelé a credit szorzót...

Ez igazán akkor lenne beszédes, ha lenne mellette legalább sebzés és spot adat is.

9 éve 5 hónapja #185465 Írta: Hun_Mercenary
Megválaszolva: Hun_Mercenary

Nekem is megvan, de valahogy eljárt felette az idő, és azt is úgy, hogy igazán jó sosem volt. Egyszerűen vannak és voltak sokkal jobbak. Nem véletlen, hogy újra buff került szóba vele kapcsolatban.

A nyolcasok közül szerintem most a legjobb az M41 90, aztán a KR patton és a mutz.

Ezt te komolyan gondolod ? :trollol:

Az M41 egy scout, konstans 10-be megy 182 pennel. Most az rendben van, hogy a spotra kapsz kreditet, de javarészt free kill vagy. A Mutz egy CDC copy, mindenki átlövi frontból is már. A Patton Kr enyhén szólva tűrhető. Ezek egyike sem limites. A régiek a legjobbak még ma is.

A Type 59 meg az SP a legjobb farmtank most. A legjobban keresők a T 34, aminek a penje 10-esek közt is megállja a helyét, meg a JgT 8.8 amik nem annyira funfaktor, mint az első két csodamasina, de kreditmfarmban a legjobbak ma is,

A kredithozamról meg annyit, hogy a WG kijeletette, hogy nem nyúlt a keresethez. Az a grafikon nem éppen releváns, mert az adott játékosállomány függvényében méri, ami meg változik. Ha jó egy farmtank, annak híre megy és a gyengék is megveszik, akik evidens hogy nem keresnek körönként annyit és így lemegy a függvény átlagértéke is. Nekem pl még ma is ugyanolyan jól fizet a Type meg a T 34-es is ! :nono:

Type, meg SP mint legjobb farmtankok? Te jól vagy? :lol:
SP úgy értelmetlen a páncél nerf óta ahogy van, a type meg 6*10^23-on alkalommal lett már nerfelve.
Jelenleg ezek jó (talán még ebben a sorrendben is):
FCM, Mutz, Patton KR, Bulldog, CDC.
Kisebb tierekben berlini trió, type 64.

Az, hogy free kill a Bulldog, az nem a tank hibájából ered szerintem. A mutz-ot sem lövi be mindenki ha te nem akarod.

Régi prém tankok felett már nagyon régen eljárt az idő.

9 éve 5 hónapja #185466 Írta: stefanitsr
Megválaszolva: stefanitsr
Farmra is a legtutibb a bulldog szerintem, úgy keresek vele, hogy ihaj meg csuhaj (mivel spotra is csak úgy szarja a kreditet még lőnöm sem kell, hogy keressen !), míg egy csomó esetben az SP-vel goldot kell töltenem.

9 éve 5 hónapja - 9 éve 5 hónapja #185471 Írta: R3dd1ngt0n
Megválaszolva: R3dd1ngt0n
Örömködjünk :);) 80% legények... szakasztárs nem volt Lt14 t28htc küldi kipipálva....

csatlakozom azokhoz akik szerint megéri az árát!(jelzem eddig még nem nagyon pattantam sehonnan , akit sikerül becélozni és eltalálni azon átment a lövedék. legtöbbször..:)
Mellékletek:

9 éve 5 hónapja - 9 éve 5 hónapja #185472 Írta: fly
Megválaszolva: fly
Budapestuser:Most amik akciózva vannak és limitesek nagy része, ezek a jók : Type 59, T 34, JgT8, SP, IS 6, WZ111.

Ezek nagy resze sajnos nem tierlimites.(mellesleg a type 59 akcios???)
Az SP-t sajnos aktiv spotolasra hasznalom,mert igy jobban tudok keresni vele,mint a 170-es penjevel.
Es meg mindig jobb,mint a Lowe,ami csak vanszorog.Mellesleg egy no tierlimites tankal,mikor 10-ben jatszol,sokat nem tudsz keresni vele.
Kulonben mi a kulonbseg egy Mutz,M kr vagy egy fekete buldog kozott?(mind papir)
Talan annyi,h egy bulldogal tobb spotdmget kapsz,ami extra credit.
Akkor melyik eri meg?
Prem tankoknal is az a lenyeg,mind a rendes tankoknal.
Legyel mozgekony,normalis dpm,es jo latotavolsag-alca.

Meg alap fiokal 60 millat osszeszedni.........
Idomilliomos lehetsz,vagy pedig kotelbol vannak az idegeid. :-)
Ennek az osszegnek a kitermelese meg prem fiokal is napi 2orat jatszva atlagosan prem fiokal 2 honapig tartana.

9 éve 5 hónapja #185474 Írta: Medden_EU
Megválaszolva: Medden_EU

Kezd kísértetiesen hasonlítani a névnélküli játékos bizonyítása a SP, IS6,WZ111 csodálatos átütésű tankjainak a mennyekbe emelésére, hogy márpedig ezek mennyire jók is valójában. Csak a profi (én csak egy átlagos felhasználó vagyok!) játékosok szerint használhatatlanok ezek a tankok. Akik tudnak játszani a jó tankokkal azok mind az új közepes vonalat viszik, és az FCM-et a tier limit miatt.
Esetleg a játékbeli felhasználóneved megtudhatjuk? Csak kíváncsiságból.

Pont erre gondoltam, Biztos, hogy troll. Március 30. regelt, azóta telespammelte hülyeségekkel a fórumot. Ez pont azzal az idővel esik egybe, amikor az IS6 istenítő troll eltűnt.

Csak azt remélem valaki nem pont emiatt vesz egy gyenge tankot. Milyen élete lehet?
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Morphelo, MPeter71, Haromszog

9 éve 5 hónapja #185476 Írta: Haromszog
Megválaszolva: Haromszog

Kezd kísértetiesen hasonlítani a névnélküli játékos bizonyítása a SP, IS6,WZ111 csodálatos átütésű tankjainak a mennyekbe emelésére, hogy márpedig ezek mennyire jók is valójában. Csak a profi (én csak egy átlagos felhasználó vagyok!) játékosok szerint használhatatlanok ezek a tankok. Akik tudnak játszani a jó tankokkal azok mind az új közepes vonalat viszik, és az FCM-et a tier limit miatt.

Pont erre gondoltam, Biztos, hogy troll. Március 30. regelt, azóta telespammelte hülyeségekkel a fórumot. Ez pont azzal az idővel esik egybe, amikor az IS6 istenítő troll eltűnt.

Csak azt remélem valaki nem pont emiatt vesz egy gyenge tankot. Milyen élete lehet?

Kövezzetek meg, de én sokkal jobban szeretem az IS-6-ot, mint az IS-3-mat. :D
Nem rossz az a tank, igaz vannak korlátai, de összeségében a játékélménye mellé még keresni is lehet vele szépen.
Nem mellesleg, én fontosnak tartom, hogy olyan tankba tudjon átülni a legénység, amim van és szintén szeretek.
A legnagyobb problémám, ami miatt nem veszem meg az új bulldogot az pont ez... Nem megy bele semilyen 10-esbe a legénység, ez nálam fekete pont.

Kicsit off téma, de szerintem jó lenne az oldalra egy prém tank összehasonlítós rész. Akár szavazós megoldásban, adatokkal, kicsit tankelemzésesen, de inkább a versenytársakkal összehasonlításban.
Olyanoktól lenne a legjobb az ilyen infó akik tényleg jó játékosok és rendelkeznek is a tankokkal.
Azt nem érzem releváns információnak, ha olyan játékos nyilatkozik egy összehasonlításban, aki nem ismeri mind két oldalt megfelelően.

Ha nem is ilyen kivitelezésben, de szerintem lehetne beszélni a témáról. A fórum témával az a baj, hogy túl sok időt vesz már igénybe kiolvasni a szükséges infókat és nagyon sok a tények nélküli érvelés.

9 éve 5 hónapja #185477 Írta: PanzerGunter
Megválaszolva: PanzerGunter

Kövezzetek meg, de én sokkal jobban szeretem az IS-6-ot, mint az IS-3-mat. :D
Nem rossz az a tank, igaz vannak korlátai, de összeségében a játékélménye mellé még keresni is lehet vele szépen.
Nem mellesleg, én fontosnak tartom, hogy olyan tankba tudjon átülni a legénység, amim van és szintén szeretek.
A legnagyobb problémám, ami miatt nem veszem meg az új bulldogot az pont ez... Nem megy bele semilyen 10-esbe a legénység, ez nálam fekete pont.

Kicsit off téma, de szerintem jó lenne az oldalra egy prém tank összehasonlítós rész. Akár szavazós megoldásban, adatokkal, kicsit tankelemzésesen, de inkább a versenytársakkal összehasonlításban.
Olyanoktól lenne a legjobb az ilyen infó akik tényleg jó játékosok és rendelkeznek is a tankokkal.
Azt nem érzem releváns információnak, ha olyan játékos nyilatkozik egy összehasonlításban, aki nem ismeri mind két oldalt megfelelően.

Ha nem is ilyen kivitelezésben, de szerintem lehetne beszélni a témáról. A fórum témával az a baj, hogy túl sok időt vesz már igénybe kiolvasni a szükséges infókat és nagyon sok a tények nélküli érvelés.

Én meg a Löwe-t szeretem és torony magasan szarok rá ki mit mond. Oszt ennyi a sztori. ;)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrossMetal1, Haromszog

9 éve 5 hónapja #185478 Írta: Tomat
Megválaszolva: Tomat
Van szerencsém egy FV4202(P)-vel garázdálkodni, és nagyon jól keres az is. Nem tierlimites, de nem teljesen lehetetlen vele ténykedni nagyobbak között sem. Megbízható ágyúja van, és nagyon érdekes a páncélzata, meglepőeket lehet vele pattintani. Ja, és remek a csőlehajlása, tökéletes hulldown gép :).

Szerintem az a legfontosabb, hogy ha valaki már ennyi valós pénzt áldoz egy tankra, akkor olyat vegyen, amivel fog szeretni játszani, ami passzol a stílusához. Hiába mondja nekem valaki, hogy az IS-6 a világ legjobb tankja és annyit lehet vele keresni, mint 8 másikkal, ha nem fekszik nekem a nehéz tankozás műfaja. Kispista lehet, hogy átlag 70 ezer nettót termel vele, én meg 30-at fogok, mert nem szeretem, nem fekszik a gép. Majd jövök vissza ekézni Kispistát, hogy miért mondott hülyeséget, hát nem is keres annyit.
Szóval: mindenki azt vegye meg, ami az adatok alapján, illetve bemutató videók alapján olyan jellegű tank, amit szeret. Akkor szépen fog vele keresni, és élvezni is fogja vele a játékot.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrossMetal1, Haromszog

9 éve 5 hónapja #185479 Írta: Tsisdu
Megválaszolva: Tsisdu

Amellett, hogy az idezettek tobbe-kevesbe igazak, nem szabad elfelejteni, hogy a jo jatekosok maskepp latjak a jatekot, mint a kozepes vagy kezdo jatekosok.
Ugyanis itt a forumon es az elemzesekben ropkodnek az olyan megjegyzesek, hogy +2, de neha +1 tierben arannyal kell loni, es az mindent visz, meg ilyen legenyseg, olyan skillekkel es amolyan felszerelesekkel kell. Csakhogy sokan napokig gyujtogetnek, hogy megvehessek a kovetkezo tankjukat, es ha sikerul, aztan meg az azonnal felteheto fejlesztesekre kell az ezust, es a felszerelesek csak soka jonnek. Az elemzesek is csak a top felszereltseget emlitik sok jarmu eseten, mikozben nehanyon a grind majdnem tobb xp, mint a kovetkezo szint, free xp meg vagy van, vagy nincs.
Tehat: Nem art neha az egyszeru jatekosok velemenyet is latni egy-egy kezdok szamara is hozzaferheto premium jarmurol, mert konnyen koppanas lehet a vege, meg akkor is, ha a itt a grind nem jatszik. Meg akkor is, ha sokan igy is megemlitik egy-egy jobb tanknal, hogy jo, de nem kezdonek valo (pl.: 50t)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Haromszog, Tekagi

9 éve 5 hónapja #185484 Írta: Tomat
Megválaszolva: Tomat

Amellett, hogy az idezettek tobbe-kevesbe igazak, nem szabad elfelejteni, hogy a jo jatekosok maskepp latjak a jatekot, mint a kozepes vagy kezdo jatekosok.
Ugyanis itt a forumon es az elemzesekben ropkodnek az olyan megjegyzesek, hogy +2, de neha +1 tierben arannyal kell loni, es az mindent visz, meg ilyen legenyseg, olyan skillekkel es amolyan felszerelesekkel kell. Csakhogy sokan napokig gyujtogetnek, hogy megvehessek a kovetkezo tankjukat, es ha sikerul, aztan meg az azonnal felteheto fejlesztesekre kell az ezust, es a felszerelesek csak soka jonnek. Az elemzesek is csak a top felszereltseget emlitik sok jarmu eseten, mikozben nehanyon a grind majdnem tobb xp, mint a kovetkezo szint, free xp meg vagy van, vagy nincs.
Tehat: Nem art neha az egyszeru jatekosok velemenyet is latni egy-egy kezdok szamara is hozzaferheto premium jarmurol, mert konnyen koppanas lehet a vege, meg akkor is, ha a itt a grind nem jatszik. Meg akkor is, ha sokan igy is megemlitik egy-egy jobb tanknal, hogy jo, de nem kezdonek valo (pl.: 50t)

Kezdő játékos ne vegyen 8-as prémium tankot. Tényleg ne! Vegyen egy 4-est vagy egy 5-öst a kezdeti farmoláshoz, de magasabb tierben akkor még nem kell próbálkozni.
Mellesleg meg úgy is lehet játszani, hogy akkor veszed meg a következő tankot, hogy ha felszerelésekre már megvan a kredited. Nem fog ártani még 1-200 játék az előző tankban, addig is fejlődsz.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Haromszog, Sics

Téma: OFF topik

• bobitusz profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Nem is dühöngőbe való igazán csak...
    • Írta: bobitusz
    • 4 órája 45 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 3 napja 9 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 6 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 2 hónapja 9 órája ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.