Azért írtuk ide, mert ez a prémium harckocsik topicja és most ez a kedvezmény. Akkor a német bulldogról miért nem a német tankoknál írsz? 
Ez az arti barátocskám, minimum ezerszer jobb az FV-nél ! Gyorsannak lő, szűkűl és sokkal ponotsabb annál. A látótávja majdnem 2x akkora, ezért nem kell szaladgálnia a préda után. Te nem artitol, akkor minek szólsz bele ha nem értesz ehhez? Neked a medezés topicban van a nagyon jó kis helyed
1. Nem vagyok a barátocskád, soha nem is voltam, soha nem is leszek.
2. Ne törődj vele, de az fv jobb. Szemellenzőt kéretik levenni.
tanks.gg/wot/co...fh18b2
A lef gyorsabban tölt, de kisebb az alfája és az átütése. És ami a lényeg: nem képes mozogni. Ha egyik oldal elesik, vége. Fv pedig simán elmegy máshova. Fv gyorsabban szűkül és pontosabb. És ha lomha artyval akarsz spotolni, akkor komoly gondok vannak nálad. (látótáv 310-390, szóval nem a duplája, de sebaj, nehéz dolog a matek)
3. Ha értenél a számokhoz, látnád, hogy heavyvel többet megyek, mint meddel. És kérlek, az én adataim nyilvánosak, nézd már meg, hogy az fv-vel milyen statom van. Noha a többi tankhoz képest nem jó, de az átlaghoz képest nem rossz (2k wn8). És elemezgesd a sajátoddal, amit titkolsz.
Tudod, a messziről jött névtelen ember azt állít, amit akar. De én számokkal bizonyítom, hogy igazam van, te meg csak a szádat járatod. Like a troll.