Jelenleg 126 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Waffenträger: Paradox - Lootboxok
50ládából 4 tank az eléggé rendben van. SFAC nekem ...
bobitusz 2 órával ezelőtt
Őszinte leszek, talàn soha ilyen jól nem nyitottam 2x25 ...
Kingofthenorth 3 órával ezelőtt
[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
10/8-9 esetben nincs olyan szituáció, a maradék 1-2 esetben ...
máté.tóth 8 órával ezelőtt
[Szuperteszt] Saryuda - Az első japán IX-es prémium/jutalom tank
Inkább az kéne nekik ami régen a light tankokkal ...
máté.tóth 8 órával ezelőtt
Gratula hozzá. Minden ingyen megszerezhető ládát kiszoktam venni az ...
bazsikatoma 22 órával ezelőtt
Nekem tetszik az ingyen ládából meglett az SFAC 105.
krazso 1 napja
Nem minden esetben. Nekem a kígyós eventnél 150 láda ...
Mikroby 1 napja
Neked köszönhetem, mivel magamtól elfelejtettem volna ránézni. Köszi!
Tas_Lee 1 napja
Akkor adja be ha nem vásárolsz eventen ládát. Én ...
máté.tóth 1 napja
Már rég befejeztem ezt a Waffenträger. Ez is olyan ...
Shunz 2 napja
Áááá, nem adja a harmincat.
Sixtyfeetofbridge 2 napja
A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 2 napja
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 2 napja
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 2 napja

Prémium harckocsik

9 éve 5 hónapja #185794 Írta: tibi144
Megválaszolva: tibi144

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

9 éve 5 hónapja #185796 Írta: singes
Megválaszolva: singes

Figyelem: Spoiler!

Azért írtuk ide, mert ez a prémium harckocsik topicja és most ez a kedvezmény. Akkor a német bulldogról miért nem a német tankoknál írsz? :P
Ez az arti barátocskám, minimum ezerszer jobb az FV-nél ! Gyorsannak lő, szűkűl és sokkal ponotsabb annál. A látótávja majdnem 2x akkora, ezért nem kell szaladgálnia a préda után. Te nem artitol, akkor minek szólsz bele ha nem értesz ehhez? Neked a medezés topicban van a nagyon jó kis helyed

1. Nem vagyok a barátocskád, soha nem is voltam, soha nem is leszek.

2. Ne törődj vele, de az fv jobb. Szemellenzőt kéretik levenni.
tanks.gg/wot/co...fh18b2
A lef gyorsabban tölt, de kisebb az alfája és az átütése. És ami a lényeg: nem képes mozogni. Ha egyik oldal elesik, vége. Fv pedig simán elmegy máshova. Fv gyorsabban szűkül és pontosabb. És ha lomha artyval akarsz spotolni, akkor komoly gondok vannak nálad. (látótáv 310-390, szóval nem a duplája, de sebaj, nehéz dolog a matek)

3. Ha értenél a számokhoz, látnád, hogy heavyvel többet megyek, mint meddel. És kérlek, az én adataim nyilvánosak, nézd már meg, hogy az fv-vel milyen statom van. Noha a többi tankhoz képest nem jó, de az átlaghoz képest nem rossz (2k wn8). És elemezgesd a sajátoddal, amit titkolsz.

Tudod, a messziről jött névtelen ember azt állít, amit akar. De én számokkal bizonyítom, hogy igazam van, te meg csak a szádat járatod. Like a troll.

9 éve 5 hónapja #185797 Írta: treffhetes10
Megválaszolva: treffhetes10

5750 arannyal és 30 nap prémmel az igencsak jó ajánlat..

Ünnepeljünk meg a hétvégét egy kis artyzással. :trollol:

Neked ünnepszámba megy a buzulás? :P

Nos, van akinél az mindennapos. :P

9 éve 5 hónapja #185799 Írta: singes

5750 arannyal és 30 nap prémmel az igencsak jó ajánlat..

Ünnepeljünk meg a hétvégét egy kis artyzással. :trollol:

Neked ünnepszámba megy a buzulás? :P

Nos, van akinél az mindennapos. :P

Igen, tudom, sok artystát ismerek. :trollol:

9 éve 5 hónapja #185800 Írta: treffhetes10
Megválaszolva: treffhetes10
Szép és jó dolog ez a leFH, meg is van vagy másfél éve. 60 csatát mentem vele.
Tudom, nem a wn8 farmoláshoz kell, de artyval elért eredményeimnél 16. helyen áll csak:
www.vbaddict.ne...erver=

Nagyon kicsi az átütés, sok a két számjegyű sebzés. Láncolni persze jól lehet vele.
Pár replayt azért nézzetek meg, mielőtt megveszitek!

9 éve 5 hónapja #185802 Írta: Newton_emlekirata
Megválaszolva: Newton_emlekirata
Nem rossz arty, de ennyi pénzért biztos nem venném meg. Mikor láttam hogy bent van megörültem, de az ára utána rögtön mondtam hogy felejtős, ennyiért sosem :D Hátha lesz bent jobb(?) vagy más így évforduló miatt, ha meg nem akkor tovább gondolkodok a német Bulldogon.

9 éve 5 hónapja #185804 Írta: Tettigonia
Megválaszolva: Tettigonia

Nem rossz arty, de ennyi pénzért biztos nem venném meg. Mikor láttam hogy bent van megörültem, de az ára utána rögtön mondtam hogy felejtős, ennyiért sosem :D Hátha lesz bent jobb(?) vagy más így évforduló miatt, ha meg nem akkor tovább gondolkodok a német Bulldogon.

Ha magát az artyt nézed, akkor 1250 arany, ami durván számolva kb. 1500 forint. Szerintem egy tier 5-ös prém tankért nem sok. A gond ott van, ha nem akar az ember 5750 aranyat és 30 nap prém fiókot venni.
Szerintem nem lehúzós ajánlat, de megértem, hogy nem mindenki fogja megvenni.

9 éve 5 hónapja - 9 éve 5 hónapja #185805 Írta: Newton_emlekirata

Ha magát az artyt nézed, akkor 1250 arany, ami durván számolva kb. 1500 forint. Szerintem egy tier 5-ös prém tankért nem sok. A gond ott van, ha nem akar az ember 5750 aranyat és 30 nap prém fiókot venni.
Szerintem nem lehúzós ajánlat, de megértem, hogy nem mindenki fogja megvenni.

Értem én, a goldot és a prémium fiókot veszed 100k pénzért, a tank csak ajándék mellé. De nekem speciel arra a gold mennyiségre sajna nincs ígényem, max a prémium fiókra. Kár hogy itt nem oldották meg úgy mint az amcsiknál hogy külön meglehetett venni simán a tankot 2-3k közötti pénzért (nem tudom már mennyi volt, a másik ajánlat egy tipikus fully loaded volt 6-7k pénzért). Viszont ha a Type 64 akciós lenne vagy egy Rudy bekerülne a shopba... :whistle:

UI: Amúgy ha jól tudom ha a GF-re elmentél volna megnézni akkor neten vehettél jegyet a döntőre, aminél volt olyan opció hogy ingyenes jegyért cserébe megnézheted a helyszínen és kapsz ajándékba egy Excelsiort (ezt ingyen, a jegyet 0 pénzért árulták, hivatalos oldalán a wotnak megtekinthető) ha pedig fizettél a jegyért és Premium Ticketet vettél akkor IS-3A (+ a német Bulldog na meg az excelsior) és egyéb finomságok jártak ajándékba.

9 éve 5 hónapja #185806 Írta: singes
De alapból nem értem.

Miért vesz az ember prémtankot?

1. Legénység húzása. Ebben max. arty legénységet húzhatsz, ami amúgy is felesleges. És ugye nem valószínű, hogy végig tudnak menni uyganazok az emberek, artykban van a legtöbb változás legénységet tekintva.

2. Kreditfarmolás. Teir 5-ben annyit nem lehet farmolni. Én pl. egy jobb meccsen t6-os meddel többet keresek, mint egy t5-ös prémtank normáls meccsen.

3. Fun-jelleg. Ez teljesen szubjektív. De én nem élvezném, hogy csak ülök, klikkelgetek, majd közel ér az nmy, akkor lóf@szt nem tudok csinálni, mert nem mozog a jármű. Egyszerűen - ahogy a többi inmobilis arty - alkalmatlan a játékra.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tekagi

9 éve 5 hónapja #185808 Írta: Medden_EU
Megválaszolva: Medden_EU

Valójában ez olcsó. 5450 + 30 nap prém kb 8500 Ft (a garázshelyet nem számítom) szóval az arti 800 Ft. Persze, ha amúgy nem vennél prémiumot, meg goldot, akkor drága.

9 éve 5 hónapja #185810 Írta: Hun_Mercenary
Megválaszolva: Hun_Mercenary
Singes, hagyd rá. Van akinek erre van igénye ;)
Nem mondom, hogy nem jó cucc, de az, hogy a 6-os FV-nél s jobb, azért elég merész kijelentés.
Maga a csomag csak annak éri meg, aki épp most akar ennyi goldot, és 1 hónap prémet. Csak a juden miatt nem olyan jó vétel szerintem.

9 éve 5 hónapja - 9 éve 5 hónapja #185812 Írta: Newton_emlekirata

Valójában ez olcsó. 5450 + 30 nap prém kb 8500 Ft (a garázshelyet nem számítom) szóval az arti 800 Ft. Persze, ha amúgy nem vennél prémiumot, meg goldot, akkor drága.

Lehet hogy olcsóbb, de azért azt is figyelembe veszem jelenleg és látom be hogy az artyval mennék max 100 csatát, míg a német Bulldog (talán) egy SH-CW-re (hamarosan meg lesz a szint :D ) jó lesz, ami nem egy hátrány és több csatát eredményez, ha meg nem is lesz az, akkor a RU crew húzására jó lesz, ami jó pár csata.

9 éve 5 hónapja #185814 Írta: Medden_EU
Megválaszolva: Medden_EU

Lehet hogy olcsóbb, de azért azt is figyelembe veszem jelenleg és látom be hogy az artyval mennék max 100 csatát, míg a német Bulldog (talán) egy SH-CW-re (hamarosan meg lesz a szint :D ) jó lesz, ami nem egy hátrány és több csatát eredményez, ha meg nem is lesz az, akkor a RU crew húzására jó lesz, ami jó pár csata.

Nem kérdés! Pláne nekem, akinek a lightok a kedvenceim. A LepKz már megvan, ez pedig nem lesz meg :)

9 éve 5 hónapja - 9 éve 5 hónapja #185816 Írta: Newton_emlekirata

Nem kérdés! Pláne nekem, akinek a lightok a kedvenceim. A LepKz már megvan, ez pedig nem lesz meg :)

Szerencsére még sokáig kapható, megvárom míg barátom megveszi (elvileg meg fogja/akarja) és kipróbálom nála. :)

Ha esetleg Rudy bekerülne, legénységhúzásra alkalmas? Mert orosz medhez nem lenne rossz, ha pedig bekerülne a Rudy akkor inkább azt vinném mint a protot. :)

9 éve 5 hónapja #185840 Írta: tankossanyi
Megválaszolva: tankossanyi

Azért írtuk ide, mert ez a prémium harckocsik topicja és most ez a kedvezmény. Akkor a német bulldogról miért nem a német tankoknál írsz? :P
Ez az arti barátocskám, minimum ezerszer jobb az FV-nél ! Gyorsannak lő, szűkűl és sokkal ponotsabb annál. A látótávja majdnem 2x akkora, ezért nem kell szaladgálnia a préda után. Te nem artitol, akkor minek szólsz bele ha nem értesz ehhez? Neked a medezés topicban van a nagyon jó kis helyed

1. Nem vagyok a barátocskád, soha nem is voltam, soha nem is leszek.

2. Ne törődj vele, de az fv jobb. Szemellenzőt kéretik levenni.
tanks.gg/wot/co...fh18b2
A lef gyorsabban tölt, de kisebb az alfája és az átütése. És ami a lényeg: nem képes mozogni. Ha egyik oldal elesik, vége. Fv pedig simán elmegy máshova. Fv gyorsabban szűkül és pontosabb. És ha lomha artyval akarsz spotolni, akkor komoly gondok vannak nálad. (látótáv 310-390, szóval nem a duplája, de sebaj, nehéz dolog a matek)

3. Ha értenél a számokhoz, látnád, hogy heavyvel többet megyek, mint meddel. És kérlek, az én adataim nyilvánosak, nézd már meg, hogy az fv-vel milyen statom van. Noha a többi tankhoz képest nem jó, de az átlaghoz képest nem rossz (2k wn8). És elemezgesd a sajátoddal, amit titkolsz.

Tudod, a messziről jött névtelen ember azt állít, amit akar. De én számokkal bizonyítom, hogy igazam van, te meg csak a szádat járatod. Like a troll.

Téma: OFF topik

• bobitusz profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Nem is dühöngőbe való igazán csak...
    • Írta: bobitusz
    • 3 órája 9 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 3 napja 7 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 6 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 2 hónapja 8 órája ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.