Nekem az lenne a kérdésem, hogy én is csatlakozhatnék-e egy olyan klánhoz aki bennem fantáziát lát? A statom mostanában így néz ki. Sajnos nem nagy tier-ekben játszok..., de játszok.
Várom a véleményeket.
Last edit: 11 éve 2 hónapja by Szete58.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Gabengocia
Nekem az lenne a kérdésem, hogy én is csatlakozhatnék-e egy olyan klánhoz aki bennem fantáziát lát? A statom mostanában így néz ki. Sajnos nem nagy tier-ekben játszok..., de játszok.
Várom a véleményeket.
Fantáziát látok Benned, de p*csán rúgnának, ha felvennélek. Esetleg ha játékban megkeresel, be tudlak ajánlani 1-2 klánnál. Ha a tier8-at kihúzod, betöltöd a 18-at és a teamspeak használata is megoldható, szívesen látunk a klánban.
Ha gondolod, olvasd el a PACSI klán ismertetőjét, abban benne van a leglényegesebb tudnivaló. Ha tetszik, gyere fel TS-en a klanok.hu-ra a Pacsi Klán WOT szobában a Kantinba (nem kell jelszó). Ott mindig vannak, eligazítanak, megválaszolják a kérdéseidet és utána meglátod. Üdv: domeapoHU
Szia!
Szívesen csatlakoznék a klánhoz. Bent vagyok most a kantin chanelen.
Egy olyan klánt keresek, ahol nem baj ha kezdő vagy jól érezheti az ember magát. TeamSpeak van (csak mikrofon nincs ).Skype viszont van már telefonra, így a mikrofon nélküliség se akkora hátrány már szerintem. Nem tudom, van e ilyen klán, ahol kezdőkkel is foglalkoznak. (nem olyan hogy 2000 WN8, 2500 eff, 18+ életkor [ezzel sose értettem egyet, értelmes lehet az ember 12 évesen is. Ha meg azért, mert néha magánélete van, arról senki se tehet. ] stb. )
Na szóval visszakanyarodva a lényeghez, olyan klánt keresek, ahol ha nem jó az ember, segítik, hogy jobb legyen.
Ha nincs ilyen, szóljatok, előre köszönöm a válaszokat!
dani99211
Helló újra!
Annyit tennék hozzá ehhez amit kiírtam régebben, hogy sikerült meglepnem magam a születésnapomra 1 mikrofonnal. Úgy gondolom így már nagyobb választék közül választhatok klánügyileg.
Jó játékot!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kismutyur
Egy olyan klánt keresek, ahol nem baj ha kezdő vagy jól érezheti az ember magát. TeamSpeak van (csak mikrofon nincs ).Skype viszont van már telefonra, így a mikrofon nélküliség se akkora hátrány már szerintem. Nem tudom, van e ilyen klán, ahol kezdőkkel is foglalkoznak. (nem olyan hogy 2000 WN8, 2500 eff, 18+ életkor [ezzel sose értettem egyet, értelmes lehet az ember 12 évesen is. Ha meg azért, mert néha magánélete van, arról senki se tehet. ] stb. )
Na szóval visszakanyarodva a lényeghez, olyan klánt keresek, ahol ha nem jó az ember, segítik, hogy jobb legyen.
Ha nincs ilyen, szóljatok, előre köszönöm a válaszokat!
dani99211
Helló újra!
Annyit tennék hozzá ehhez amit kiírtam régebben, hogy sikerült meglepnem magam a születésnapomra 1 mikrofonnal. Úgy gondolom így már nagyobb választék közül választhatok klánügyileg.
Jó játékot!
Szia
Ha gondolod mi is szívesen látunk.
LESIPUSK4S commandanténkat keresd fel, én sajnos csak szerdán vagyok legközelebb online.
11 éve 2 hónapja - 11 éve 2 hónapja#55244Írta: ga5udeHUN
Megválaszolva: ga5udeHUN
Sziasztok!
Amennyiben valaki olyan klánt keres, ahol különösebb kötelezettség nincs, jelentkezzen. Mi nem görcsölünk rá, extrém szabályokra. TS nem kötelező, ha csak hobbiból játszol és csupán tartozni akarsz valahova jelentkezz. Nálunk a hangulat számít. Korban, tierben sincs kikötés, nem vesszük véresen komolyan. Ez egy játék néha Cw-n is részt veszünk, csak az íze kedvéért. A századok, csapat csaták, igazán jó hangulatban telnek néha egy kis ökörködéssel. Holnap elérhető vagyok, 8:30 tól- 14:30-ig. Aki csak kommentálni szeretné a játékhoz való hozzáállásunkat kérem ne írjon, mi is tiszteletbe tartjuk, ha valakinek ez életvitel szerű.
üdv.: ga5udeHUN
Szevasztok!
Klán keresek az alábbi tankokkal rendelkezem Jagdtiger 8.8,T32,Kv4,Caernarvon,Su152,Su100M1,Hellcat,Cromwell stb.
Általában az esti órákban szoktam játékban lenni kb 19-21.30-ig és hétvégén (családos ember vagyok).
Üdv.BazeeJoe_Hun
11 éve 2 hónapja - 11 éve 2 hónapja#55919Írta: ga5udeHUN
Megválaszolva: ga5udeHUN
Szia!
Küldtem meghívót, ha gondolod fogadd el, a meghívóba írtam egy pár sort rólunk. Mivel dolgozó, családos szülők vagyunk, leginkább mi is este játszunk.
üdv.: ga5udeHUN (Péter)
Last edit: 11 éve 2 hónapja by ga5udeHUN.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: BazeeJoe_Hun
Sziasztok
Egyedül már egy kicsit unalmasnak tetszik a játék,de csapatban nagyon szeretek lógni,klánt keresek.A statjaim meg a tankjaim nem valami nagyok:tigris,kv1-s,ELC AMX,T-34,Fcm36Pak40,de azért remélem,ez nem olyan nagy hátrány,de ha mégis,azért kösz.
Hello!
Kösz a meghívót de szakaszhoz csapathoz századhoz elengedhetetlen a Ts meg hát azért keres az ember klánt hogy tudjon csata közben valakivel kommunikálni és a fejlődésben is sokat segít.
Üdv.BazeeJoe_Hun
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: ga5udeHUN, Kismutyur
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...