Most olvastam egy jó kis fórum háborút,nekem nagyon tetszett.
"Első hozzászóló: No para!Nincs ezzel gond.Jobban vezet,mint sok nyugger beleértve a saját anyámat is..."
"Válasz1: Nem nyuggerezünk ! Illetlen..."
"Válasz2: DE IGEN! NYUGGEREZÜNK!
"A nyuggertömegek nem azonosak a hárommillió nyugdíjassal, a nyuggerek befolyása saját korosztályukban mégis óriási
Nyuggernek az elfajzott, agresszív, összeférhetetlen nyugdíjast nevezzük. Könnyű felismerni buszon, boltban vagy az orvosnál. Furakszik, lökdösődik, tolakszik, kötekszik, szitkozódik és soha nem retten vissza a konfliktustól.
A nyugger társadalmilag legveszedelmesebb fajtája a politizáló nyugger, aki döntő részben formálja az utcai politikát, csakúgy, mint a betelefonálós rádió- és tévéműsorokat. A politizáló nyuggert mindössze két tárgykör foglalkoztatja: a történelmi múltban rekedt sérelmi politika és a nyugdíjemelés. Bár a sérelmi politizálás kapcsán számos nyuggerfrakciót ismerünk (megkülönböztetünk a teljesség igénye nélkül holokausztsérült, trianonsérült, antikommunista, kádárista, szoci, gyurcsányista, orbánista vagy jobbikos nyuggert), a nyugdíj kérdésében vagy ha az ingyenes utazásról van szó, mégis egységfrontot alkotnak.Nekik minden jár, még akkor is, ha az unokáik adósságban fulladnak meg, még akkor is ha a halálba adóztatják az országot, még akkor is, ha London lesz a legnagyobb magyar város."
"Válasz3: Szerintem is. Ezért maradjunk a vén faszkalap kifejezésnél."
Ennyi
Battlefield 2D style