A probléma csak ott van, hogy a magyart nem említette a felsorolásban...
Lehet, hogy többszörösen félreértem a dolgot, de így egy kicsit jobban belegondolva ezt nem is poénból írták a kérdezőnek? ERGO komolyan veendő az a válasz?
Bár nem...azért 2032-ig csak nem terveznek előre...
Plz ne, pap
Nigériai ág? Ne már
Meg albán és görög
Gyanús volt, mittomén'...angol fórumokat csak nagyon néhanapján nézegetek, szóval nem tudtam, hogy az itt belinkelt cucc egy amolyan hivatalos fórum, ahol WG-s népek válaszolgatnak, vagy csak egy "sima angl wotinfo"...
Lehet, furcsa, hogy pont replajt linkelek, de szerintem az artyk párzási tánca ide illik. Csak tessék a végére tekerni addig, amíg már csak 3-3 arty marad mindkét csapatnál.
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja#221100Írta: Angelus1991ster
Megválaszolva: Angelus1991ster
Közeleg a karácsony! Nem tudja mit vásároljon angyali csemetéjének?! Itt van a megoldás! Legújabb Barbi baba kisgyermekeknek és kamaszoknak egyaránt!
Ezt nem fogják az évek múltán kidobni!
Gyerkőcöknek ideális játékszer, kamaszoknak ideális a huncut szertartásokhoz, az idősebbeknek ideális hátvakaróó!
Hívja nyugodtan az 555-700-666 Baphomet telefonszámot! Rendelje meg még ma! Ha most kettőt rendel , ajándékba adunk egy Mr.Pickles nevű border colli kiskutyust. Az ár csak, most csak önnek 6.666 Ft.
Last edit: 8 éve 9 hónapja by Angelus1991ster.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Leslie2371, Rallyefan81, Ankhiszesz, Sztyepan65
Édes Istenem.... Megérett a világunk a pusztulásra...
Megkell mutatni a Barbie igazi arcát is Ez a fenti faszság, azért őszintébb cucc, mint a Barbi és Ken álompáros hazugság. Ami valljuk be kárt is okoz, példának okán a gyerekszépségversenyek stb. "kis tündibündi barbi hercegnőcskéket" akarnak fragni azokból a szerencsétlen kislányokból.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Leslie2371
Battlefield 2D style