... elképesztő, miket meg nem kérdeznek az emberek... de sírtam rajta a röhögéstől !!! nemkacsa.com/15...k-fel/
És B+ azok a válaszok...
(Bár egyik-másik láttán bennem egyből felmerül, hogy ezek direkt trollkodások (kenyér héja, lila tehén stb.)...ennyire gyökerek azért csak nem lehetnek.... )
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: sandorati, Sztyepan65
... elképesztő, miket meg nem kérdeznek az emberek... de sírtam rajta a röhögéstől !!! nemkacsa.com/15...k-fel/
És B+ azok a válaszok...
(Bár egyik-másik láttán bennem egyből felmerül, hogy ezek direkt trollkodások (kenyér héja, lila tehén stb.)...ennyire gyökerek azért csak nem lehetnek.... )
... nekem a "permetezős" válasz a király, bakker hangosan felröhögtem az irodában, a könnyem folyt... komolyan, ennyi degenerált nem létezhet, kizárt !!!
És B+ azok a válaszok...
... nekem a "permetezős" válasz a király, bakker hangosan felröhögtem az irodában, a könnyem folyt... komolyan, ennyi degenerált nem létezhet, kizárt !!!
Hidd el nekem, hülyék mindig is voltak és mindig is lesznek. Itt is ül egy és éppen kommentet ír, ott is ül egy ahol te és épp kommentet olvas.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tiger, Szete58, Kopasz0721, pap32, MegaJani, Sztyepan65
És B+ azok a válaszok...
Hidd el nekem, hülyék mindig is voltak és mindig is lesznek. Itt is ül egy és éppen kommentet ír, ott is ül egy ahol te és épp kommentet olvas.
S még azt mondják, hogy ne általánosítsunk...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sztyepan65
Az teherszállító repülőgép pilótája a leszállás után nagyot sóhajt, majd odaszól a másodpilótához:
Annyira gyűlölöm ezt a repülőteret, csak ötszáz méter hosszú a leszállópálya.
Erre a másodpilóta halálsápadtan csak annyit tudott kinyögni: Az igaz uram, de öt kilométer széles.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: sandorati, DarkRaven73, MegaJani
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."