Hát ööö.. hogy is mondjam? Mindegy. Szóval 3:52-nél hazai vonatkozású rész látható.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Thothem, ZsoltHun76, Galacsin, Rallyefan81, pap32, sziszifuszi, Sztyepan65, 19287d58816f35754c4393db64367f89, japán
8 éve 2 hónapja#245122Írta: 19287d58816f35754c4393db64367f89
Megválaszolva: 19287d58816f35754c4393db64367f89
Trianonban tárgyalnak az országok további sorsáról a világháború után. A tárgyalás közepén jelentkezik a magyar küldött, hogy szólni kíván.
- Én csak azt szeretném mondani, hogy mikor mi idejöttünk a Kárpát-medencébe, az éjszaka ellopták a románok a lovainkat.
A többiek nem igazán értik, kérdi az elnök, szeretné-e a magyar ha a hozzászólását jegyzőkönyvbe vennék-e.
- Á nem, nem kell. Csak úgy mondtam...
A tárgyalás folytatódik, megint szólni kíván a magyar:
- Én csak azt szeretném mondani, hogy mikor mi idejöttünk a Kárpát-medencébe, az éjszaka ellopták a románok a lovainkat.
Megint kérdik, jegyzőkönyvbe akarja-e vetetni? Mondja:
- Nem kell, csak úgy mondtam...
A tárgyalás folytatódik, a magyar megint szólásra kér engedélyt:
A román küldöttnek már vörös a feje! Üvöltve kifakad:
- De hiszen akkor mi még itt sem voltunk!
Mire a magyar:
- Na, ezt vegyék jegyzőkönyvbe...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Feri38_HUN, tiger, Camper03, PanzerGrey, Leopardusz, Sztyepan65
Rendőrségi rutinellenőrzés közben, a WOT-ban levő tankok kiegyensúlyozottságáért, illetve a kiegyensúlyozott MM működéséért felelős fejlesztő...
Mi a rossebb? Milyen kábszer okoz ilyet? Extasy? Speed? Metamfetamin? Vagy azoknak a kombója?
Rizspekt a zsaruknak, hogy az elején lekapcsolták és nem lett belőle tragédia.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."