Ma mentem egy kört Tigris Péterrel. Sajnos indulás után 20 másodperccel elszólított a munka. Így véletlenül sikerült megtudnom, hogyan lehet gyorsan, könnyen kiválóság jelet szerezni. Már előre dörzsölöm a kezem a 2. és a 3. jelre számítva, bár azt nem tudom, ahhoz vajon mennyit kell nemlőni?
Ma mentem egy kört Tigris Péterrel. Sajnos indulás után 20 másodperccel elszólított a munka. Így véletlenül sikerült megtudnom, hogyan lehet gyorsan, könnyen kiválóság jelet szerezni. Már előre dörzsölöm a kezem a 2. és a 3. jelre számítva, bár azt nem tudom, ahhoz vajon mennyit kell nemlőni?
Figyelem: Spoiler!
Elindítod a csatát elmész vásárolni és mire hazaérsz meglesz ott a második gunmark is.A harmadikhoz minimum egy egész éjszakás sörözés fog kelleni a haverokkal,de az is lehet,hogy azért már a családot kell elvinned nyaralni csak előtte ne felejtsd el elindítani a csatát.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Rallyefan81, Leopardusz, MegaJani, Sztyepan65, 19287d58816f35754c4393db64367f89
... ez olyan, mintha google fordítóval, külföldről küldte volna valaki...
Elég hablaty szöveg, tele hibával, szerintem nem is igazi felszólítás.
Beszélj az ügyfél-szolgálattal, mielőtt kifizetnéd
Aztaqrva...manapság már ott tartunk, hogy TELEKOM-ok nevében küldenek fake számlákat???!!! Besz@rás ez az ország... :angry:
Inkább ez ostoba üzenet, mint egy házaló ügynök. Azok ACN meg hasonló más mlm direkt marketing szarságggal akarják lehúzni az embereket.
Gondoloma link kattintása után két verzió lehetséges.
1. Kapok valami vírust, szokás szerint a legrohadtabbikat a mostanában elterjedt ransomszkripteset. Amiért a vírus megíróját megverném.
2. Bankkártya adatokat igényelő lehúzás jön.
Nekem Tudjukki jutott eszembe... (A Wotinfo berkein belül élő Tudjukki)
Nebáncsdmászegényt!
Mindenhova kell egy aktuális udvari bolond, nem?
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."