Ha már Star Wars! Nemrég kaptam ezt a kislányomtól, mert hát ugye a fun-ság
Gondoltam már kibontom és befalom mielőtt megromlik a csoki. Ez egy kicsit később fog megromlani, mert szappan volt benne Az addig rendben van, hogy rajongás, de ki az aki fürdés közben R2-D2-val dörzsölgeti magát? Még ha Leia lenne vagy Chewbacca
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, tiger, Rallyefan81, Leopardusz, gwr, Sics, MegaJani, Sztyepan65, 19287d58816f35754c4393db64367f89
Nem vagyok egy nagy "autó-bolond", de csak nekem tűnik úgy, hogy pár képen direkt a robbanás kiváltása volt a cél (pl. eleve az egyik csávó kezében ott volt az oltó)? Ha igen, akkor annak mégis mi értelme van? Képesek egy ilyen tunning-verdát tönkrevágni, csak azért, mert "LOL" ?
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: MegaJani
Nem vagyok egy nagy "autó-bolond", de csak nekem tűnik úgy, hogy pár képen direkt a robbanás kiváltása volt a cél (pl. eleve az egyik csávó kezében ott volt az oltó)? Ha igen, akkor annak mégis mi értelme van? Képesek egy ilyen tunning-verdát tönkrevágni, csak azért, mert "LOL" ?
Oltó=nitro. Nem minden motor bírja. A dízeles szétesések inkább túlpörgetés, mert a regulátor nem működik, vagy nincs.
De a robbanó-motor volt a lényeg...
Last edit: 8 éve 3 hete by Filler1.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, MegaJani
A videón teljesítménymérés, (Egyhelyben állnak látszólag, de egy görgőn forog a kerék és ki vannak kötve) gyorsulásiverseny és traktorhúzás (igen , ez a neve.... egy súlyt kell húzniuk, ami úgytudom ráadásul csúszik előre) látható. A poroltós , mint Filler írta valóban nitró lehet. Egyedül itt van szándékosság. De az nem tuningautó "Csak" egy Subaru Legacy. Colin "McCrash" McRae fiatal korában látványosan rakta őket tetőre.
Szerk.:
Filler, ha dízel felkapja a motorolajat, ott már semmilyen szabályzás nincs... Tapasztalat... Ha érdekel (valakit) leírom.
Last edit: 8 éve 3 hete by Rallyefan81.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, MegaJani
A videón teljesítménymérés, (Egyhelyben állnak látszólag, de egy görgőn forog a kerék és ki vannak kötve) gyorsulásiverseny és traktorhúzás (igen , ez a neve.... egy súlyt kell húzniuk, ami úgytudom ráadásul csúszik előre) látható. A poroltós , mint Filler írta valóban nitró lehet. Egyedül itt van szándékosság. De az nem tuningautó "Csak" egy Subaru Legacy. Colin "McCrash" McRae fiatal korában látványosan rakta őket tetőre.
Szerk.:
Filler, ha dízel felkapja a motorolajat, ott már semmilyen szabályzás nincs... Tapasztalat... Ha érdekel (valakit) leírom.
Szerk.:
Bijon-bijon. Turbó nagynyomású olajozás átszakad a szívóoldalba. És amíg van olaj, van "üzemanyag" is. És annyi.
A traktorvontatásnál egy tolólapot eresztenek lefele, bele a talajba. + a vontatmány súlya.
Agliusul Full-pull. Azt a állatot aki ezt kitalálta.
3 sugárhajtóműves traktor.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Rallyefan81, MegaJani
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."