Akkor, menjünk sorban:
Rylian:
Alissa is jó, tudom, hogy Angela választotta maga helyett, de nem tudja hozni azt élőben, amit stúdióban igen. Angela ebben sokkal jobb volt.
Rallyefan:
Nem tudom mennyire nyúltak bele a hangsávba, kétszer meghallgattam, nagy mahert nem vettem észre benne:
Leopardusz & Rallyfan:
Az, hogy ezeknek a leányoknak/asszonyoknak ilyen hangjuk van, az az Ő tehetségük. Valószínűleg megdolgoztak érte. Ahogy megdolgozott érte Kovács Kati, Ákos, Horváth Károly alias Charlie, Bochkor Bíborka valamint Presszer Pici bácsi is. Mindegyikük azt a stílust választotta, amihez a hangja passzolt. Esetleg olyan zenét csinált, ami a hangjához passzol.
Az, hogy ezek közül, mi jön be, meg mi nem, az már rajtunk múlik. Én meghallgatom -
egyszer - azokat az énekeseket is, akik kombinált, meg harapófogó segítségével kituszkolják magukból a magasabbnál magasabb nyávogást is, mert a zsűri azt mondta, hogy ez a fejhang ("üveghang", f_szomtudja milyen hang, valamiért az rémlik, hogy ilyen hangja volt a 601s-nek, kb 110 körül...) az, ami mutatja, mekkora egy énekes vagy. Meghallgatom, mert kíváncsi vagyok rá. Meghallgatom Shnur barátunk (Leningrad) rekedtes-reszelős orosz hangját is. Ezt mondjuk még kedvelem is. Gyakorlatilag meghallgatok mindent. Aztán ami jó, azt megjegyzem, és hangulat függően előjönnek, amikor szükségem van rájuk.
Annó - akit érdekel mikor volt, tekerjen vissza kb. 100-120 oldalt itt - pitzen linkelt ide Coronita, meg Hammond seteket. Utóbbi Barbara Dennerlein (Hammond orgonista) egyik száma alapján jött elő... Azokat is meghallgattam, sőt, kb egy hónapja beraktam háttér düdörgésnek. Meg innét szedtem össze sok olyan számot/előadót, amik azóta is terítéken vannak. Stílus nem nagyon számít, hangulat kell hozzá.
Rylian & Rallyefan:
Jinjer @ Rockmaraton Fesztivál in Dunaujvaros, Hungary
2017. július 12., szerda 16:00
Ha valaki véletlen arra, jár ossza meg tapasztalatait velünk.
sziszadog:
"Vááár ránk a síííkság,
Végtelen mezőkön széééél jár..."
Szerk.:
Arkona szólt kommentírás közben, ennek a hétvégén komolyabban utána kell hallgatnom.
Most viszont:
Filmzene innét:
Бумер
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...