Már át is küldtem a párom telefonjára a receptet. Ilyet kértem a hétvégére. Samy, ha te csinálod ezeket a hamikat jelentkezned kellene egy a tv-be futó séf bigyóra. Én szavaznék rád.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tiger, Sztyepan65, 19287d58816f35754c4393db64367f89
Én a marhahúsra a múltkor nyerget raktam, de semmit nem ért, tehát csak monda, hogy alatta megpuhul, viszont, ha az edénybe, legyen az pörkűtt, vagy leves, egy parafadugót teszünk, akkor hamarabb puhára fő a hús. Hogy miért, gőzöm nincs, illetve talán a gőzlekötő képessége miatt, de mindegy, beválik.
Egyértelműen rosszul csinálod. A nyerget még a élve kell rátenni és mikor már marhapuha, akkor kell főzni.
A parafadugót is sejtem. Nem egy teli borosüvegből származik? Amiből hogy, hogy nem elpárolgott a főzés ideje alatt a borocska? Mert úgy illan el ilyenkor az idő is.
Last edit: 7 éve 11 hónapja by treffhetes10.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Potrien, DarkRaven73, Katjaton, Sztyepan65, 19287d58816f35754c4393db64367f89
Már át is küldtem a párom telefonjára a receptet. Ilyet kértem a hétvégére. Samy, ha te csinálod ezeket a hamikat jelentkezned kellene egy a tv-be futó séf bigyóra. Én szavaznék rád.
Múltkor hallgattam a rádióban egy Michelin-csillagos étterem séfjével egy interjút.Kérdezte tőle a riporter,milyen tojás rántottát szokott a családjának otthon készíteni mi a tökéletes tojás rántotta receptje.Elkezdi mondani,hogy ugye felveri a tojást és mivel ízesíti,aztán folytatta azzal,hogy amit talál a hűtőbe beletolja és mindig más lesz,úgyhogy olyan nincs,hogy tökéletes T.R.recept,mindenki úgy csinálja,ahogy szereti.Úgyhogy Samy indulhat és a Wotinfo közössége pedig szavaz.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Samy70, gwr, 19287d58816f35754c4393db64367f89
Indítani kéne egy főzős topicot. Kérem a recepteket, feltétel, hogy az étel HT kipufogócsövön(dobon) készüljön.
Szerintem azon simán lehetne pirítós kenyeret csinálni fokhagymával,mi legalábbis a katonaságnál a kályha könyök csövén pirítottuk a kenyeret,úgyhogy egy HT kipufogó dobon akár sorozatgyártásba is mehetne.
Ui.:És ha valaki kérdezné,miért nem a kályha fölött pirítottuk,hát azért mert azon a lavórba melegedett addig a fürdővizünk.
Last edit: 7 éve 11 hónapja by tiger.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Samy70, gwr, Sztyepan65, 19287d58816f35754c4393db64367f89
Nem ez?Mert ezt én sem tenném bele semmilyen emberi ételbe.
Figyelem: Spoiler!
A tiéd mosott murok, ez mosatlan
Amugy ha felétek a murkot répának nevezik, akkor hogy hivják a répát?
Muroknak.
Csak mi errefelé kicsit megpotyoljuk,hogy szálára hulljon,úgy ehetőbb.
Esetleg megdolgozzuk egy kicsit laska sirittővel,mert úgy még főzés előtt puhább lesz és nem csak a desznyók ehetik,hanem az ember állatok es.
Last edit: 7 éve 11 hónapja by tiger.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Samy70, Leopardusz, MegaJani
Nem ez?Mert ezt én sem tenném bele semmilyen emberi ételbe.
Figyelem: Spoiler!
A tiéd mosott murok, ez mosatlan
Amugy ha felétek a murkot répának nevezik, akkor hogy hivják a répát?
"A murok (Daucus) a zellerfélék (Apiaceae) családjának egyik nemzetsége. Világszerte mintegy 60, Európában tíz faja ismert. Ezenkívül a nemzetség egyetlen Magyarországon előforduló fajára, a vadmurokra, illetve néhol – például Erdélyben – a sárgarépára is használják ezt az elnevezést."
Mellékletek:
Last edit: 7 éve 11 hónapja by Rallyefan81.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tiger, Leopardusz, Sztyepan65
Battlefield 2D style