Jelenleg 649 vendég és 3 tag online

2017. szeptember 16., szombat 07:36

0.9.20.1 - Személyes küldetések átdolgozása

Írta:
Értékelés:
(34 szavazat)

A személyes küldetések rendszere át lesz dolgozva a 0.9.20.1-es verzióban. A változtatás nem merül ki a feltételek vagy azok a nehézségi szintjének módosításában: a Wargming készített egy tök új, kényelmesebb felületet és átdolgozta a küldetések teljesítésének mechanizmusát is.

Új felület

A Személyes küldetések belépési pontja megváltozik és egy új menüpont jelenik majd meg a menüben a Küldetések és a Szolgálati feljegyzés között.

A Személyes küldetések főmenüje ugyancsak át lesz dolgozva. Egyértelműbbé és sokkal kényelmesebbé teszik a navigációt, így mindenki egyből láthatja majd a küldetések teljesítési sorrendjét.

A küldetések kezelése egy taktikai térképhez hasonló felület kap és élénkebben, színesebben jeleníti majd meg a teljesítések állapotát.

A küldetések teljesítésének új mechanizmusa

A Elismeréseket eltávolítják, amit két új elem vált majd fel: a Jármű komponensek (Vehicle components) és az Érdemrendek (Order). Ezeket kapjuk majd egy adott végső küldetés teljesítéséért. A komponenseket az elsődleges küldetések, míg az érdemrendeket a 15. küldetés kitüntetéssel történő teljesítésével szerezhetjük majd meg.

A komponensek a jutalom jármű megszerzéséhez szükségesek, azaz mind az öt osztály küldetéseinek teljesítésével juthatunk majd a hozzá a jutalom tankhoz. Az érdemrend már egy egészen más tészta, mivel az lehetővé teszi bármely küldetés átugrását. Igen, ha elakadtál egy küldetéssel, akkor átugorhatod majd azt, ha korábban már kitüntetéssel teljesítettél egy utolsó küldetést. A záró küldetések is kihagyhatóak lesznek, de összesen 4 érdemrendre lesz majd szükség. Ez a módszer egy kicsit bonyolultabb talán, de simán megéri majd. Ezenfelül utólag is teljesíthető lesz egy már átugrott küldetés és ilyenkor a "lefoglalt" érdemrendet is visszakapjuk majd, mivel ezek akár többször is újra felhasználhatóak. Az érdemrendek tárolhatóak és akár át is vetőek majd a következő hadműveletre (a következő tank küldetéseihez).

A személyes küldetések teljesítésének előrehaladta tisztán és világosan nyomon lesz majd követhető a frissítés megérkezte után.

A kihagyott végső küldetések elsődleges feltételeinek teljesítéséért ugyancsak jutalom jár majd. Például ha az SPG küldetések átugrásával teljesítettük a Stug IV és T28 HTC hadműveleteket, akkor megkapjuk a jutalmakat az elsődleges küldetések teljesítéséért is, ami újabb két női legénységi tagot fog majd jelenteni.


Forrás

Utoljára frissítve: 2017. szeptember 16., szombat 10:12

Nincs jogod kommentelni.

Hozzászólások   

#90 CSKA 2017-09-22 07:27
Skacok, annyi felesleges informácószegény hozzászólás van, hogy szó szerint már fárasztó csak végigolvasni is.
Pedig tényleg jó lenne tudni, mi lesz azzal, mint pl. én is, akinek már megvan egy csomó küldije, sokból csak az utsó hiányzik. Mivel újabban automatikusan visszalép korábbi nem kitüntetésesekhez, a már meglévők 90+ százaléka is kitüntetéses.
A patch UTÁN alig lesz olyan küldim, amit még megcsinálhatok kitüntetéssel.

Szóval akkor kiosztják a korábbiak alapján ezeket a plecsnyiket, vagy ez is olyan, mint amikor a boltban megyitnak egy új pénztárt, és aki éppen arra kószál, hamarabb fizethet mint te, aki már 10 perce sorakozol???

Amúgy ne tagadjuk már a szerencsefaktort, meg hogy a szerver igenis ellene dolgozik a küldiknek. Spotoltam 6k felett négyes tankkal, de amikor xk spot a feladat, folyamatosan toptier vagyok lighttal. Jó meccseket lehet menni, de a spotolásnak semmi értelme, mert a -2 tieresek nem lőnek annyit, hiába kapnak spotot. Vagy itt a már korábban említett lőjj ki 3 akármit, de csak max kettő van belőlük 50 csatán keresztül. Ahogy átkapcsolsz másik küldire, rögtön jönnek 4-esével minden csatában. Azért ez nem random, meg nem konteo, hanem tény.
#89 treffhetes10 2017-09-21 21:21
Na, most erre, hogy mondjam, hogy ne jöjjön az új verzió. :-*

#88 Snoke 2017-09-19 14:30
Örljetek neki, hogy most épp egy kis könnyítés következik a küldetésekben! Ha nem örültök, akkor is ez lesz, akkor inkább örüljetek. :troll2:
#87 Varacskos 2017-09-19 14:03
Idézet - grisa74:
Kedves Grip!

Nekem az böki csak a csőrömet ezzel az átdolgozással, hogy ez az egyéni küldetések elindulása után majd három évvel jött. Sokan-sokat szívtak azárt, mert számos MM és Rng függő küldetés volt ami nem csak rajtuk múlik. Ez már az elején is látszott (hogy lőj 4000-et td-be ha csatáid jelentős részében td sincs stb.). Ha ezt az első év végén lépik meg akkor talán nem ilyen fájdalmas azoknak akik előrébb járnak, de így... A befektetett időt sajnálom én is nem azt, hogy túl sok embernek lesz meg az obj 260 (köztük nekem is)


Már bocs de ennyi erővel sokkal inkább hisztizhetnének a VK 7201 K tulajok a PZK VIII miatt, ami tényleg mindenkinek kifejleszthető , mégsem teszik(csak most ne az a duma legyen, hogy ők lilák és tele vannak ilyen vasakkal azért nem érdekli őket) holott ahoz tényleges teljesítmény kellett folyamatosan(nem volt elég 40 csatánként villantani egyet), nem lehetett kiseggelni úgy, hogy na jó ha nem jön össze 10 csatából majd összejön 100 vagy 1000 csata alatt, vak tyúk is talál szemet alapon, valamiért megint csak a "vérpistikék" hisztiznek, mint mindig. Miattuk lett már rommá butítva minden ebben a szerencsétlen játékba, mert vagy vastag volt az ellenfél páncélja vagy az ő drága kicsi tankjának volt gyenge az átütése meg amúgy is mi az hogy nem szórhatja az "aranylószart" mindenre, meg amúgy is mi az hogy egy td- nek van álcaértéke, stb-stb. Mindezek kellettek , ezek nem baj hogy meg lettek változtatva. Holott a hisztizők vérpityuk 99% -a már akkor sem tudná megcsinálni a küldik nagy részét ha mondjuk csak annyi kikötés lenne hogy nem használhat aranylőszert,mert fingja nincs hol vannak egy tank gyenge pontjai, minek is lenne hiszen megoldja a 2-es gomb.
#86 Grip 2017-09-19 13:57
Idézet - phurges00:
Akinek hamarabb megvolt nem szerencsesebb volt , hanem több energiat fektetett be. Több időt. Jobban játszott. Celtudatosabb volt... aligha nevezném ezt szerencsés véletlennek...


Ebbe ne menjünk bele, hogy ki mennyi időt fektet valamibe, mert felesleges. Van akinek a 260 volt fontos, van akinek más. Én az utóbbiba tartozom, mégis karnyújtásnyira vagyok a 260-tól. Azért mert valaki 5000 csatát ment egy küldetés miatt, az nem azt jelenti, hogy ő bármivel is jogosabb tulajdonosa lenne a tanknak, mint egy olyan aki csak mondjuk 1000-ret. Dicséretes a kitartása, de mindketten csak arra az egy szerencsés meccsre vártak a csatáik alatt, ahol minden az ő kezükre játszott. Nagyon sarkítva, de ez körülbelül olyan, mintha egy 10-es tankot X kihúzná Tier 1-től, Y pedig kioldaná szabad XP-ből. Az eredmény ugyanaz, az egyikük mégis több időt és energiát fektetett bele.

Idézet - phurges00:
Nem az zavar hogy meglesz másnak hanem az hogy neki kevesebb energiával...


Értem is a problémádat, meg nem is. Értem, hogy sok időt öltél bele, és nem tetszik, hogy lesznek akik ingyen megkapják, de ez van. Hiába kattogsz ezen. Engem például egyáltalán nem tud zavarni az, hogy azokat a tantárgyakat amikért vért izzadtam egyetemen, most könnyítik az alsóbb évfolyamosoknak. Miért? Mert nekem is megvan és innentől kezdve miért is érdekelne.

Idézet - phurges00:
A befektetett energia az amit a másiktól irigyel az ember... hogy neki kevesebbért is meglesz... ha nem tudsz evvel azonosulni akkor gyak. értelmet veszitette a jatekban a reward tank... a versenyek díjai... stb


Nem giveaway, mégegyszer mondom. Még így is kevés embernek lesz meg, mert aki nem tudja kihúzni a T-55-öt, az se orderrel se nélküle nem tudja kihúzni a 260-ast sem. Szerintem a T-55-ből lesz sokkal több, mert ott jönnek be az első igazán izzasztó küldetések.

Idézet - grisa74:
A befektetett időt sajnálom én is nem azt, hogy túl sok embernek lesz meg az obj 260 (köztük nekem is)


Hát ez van sajnos. Én speciel pontosan ezért nem foglalkoztam a küldetésekkel sokáig. Egyszerűen arra várni sok-sok csatán át, hogy egyszer tökéletes legyen minden, nekem nem érte meg. Inkább húztam a tankjaimat, és időről-időre meglettek a küldetések szép lassan.
#85 Sztyepadzso 2017-09-19 12:22
Idézet - Theo:
Idézet - phurges00:
Akinek hamarabb megvolt nem szerencsesebb volt , hanem több energiat fektetett be. Több időt. Jobban játszott. Celtudatosabb volt... aligha nevezném ezt szerencsés véletlennek...

Pont a te általad linkelt játékos az élő példa arra, hogy van aki ki tudta húzni skillből, (mondjuk Te és a csóka aki 50B-vel kilötte csak DMG-el a HT 15-öt stb), és van aki elég sokszor kattintott a csata gombra és az RNG beadta neki. (uramatyám 92K csata...).

Szerintem ennek a játékosnak köze sincs a skillhez, ne haragudj. Nézd meg a csataszámokat tierenként, gyakorlatilag az premium tankainak az átváltott XPből van neki tier10-es garmadája(látszikis, gyakorlatilag nem sebzi meg a saját HP-ját) Az ebbe a profilba befektetett pénzzel oldotta meg az objektet is, ebben biztos vagyok(vannak akik kihúzták neked jó pénzért, csakúgy, mint a wn8-at.)
#84 grisa74 2017-09-19 11:43
Kedves Grip!

Nekem az böki csak a csőrömet ezzel az átdolgozással, hogy ez az egyéni küldetések elindulása után majd három évvel jött. Sokan-sokat szívtak azárt, mert számos MM és Rng függő küldetés volt ami nem csak rajtuk múlik. Ez már az elején is látszott (hogy lőj 4000-et td-be ha csatáid jelentős részében td sincs stb.). Ha ezt az első év végén lépik meg akkor talán nem ilyen fájdalmas azoknak akik előrébb járnak, de így... A befektetett időt sajnálom én is nem azt, hogy túl sok embernek lesz meg az obj 260 (köztük nekem is)
#83 Theo 2017-09-19 10:58
Idézet - phurges00:
Akinek hamarabb megvolt nem szerencsesebb volt , hanem több energiat fektetett be. Több időt. Jobban játszott. Celtudatosabb volt... aligha nevezném ezt szerencsés véletlennek...

Pont a te általad linkelt játékos az élő példa arra, hogy van aki ki tudta húzni skillből, (mondjuk Te és a csóka aki 50B-vel kilötte csak DMG-el a HT 15-öt stb), és van aki elég sokszor kattintott a csata gombra és az RNG beadta neki. (uramatyám 92K csata...).
#82 phurges00 2017-09-19 06:30
Griphttp://wotinfo.net/en/efficiency?server=EU&playername=m035

Szerintem azért ezen érdemes elgondolkodnod újra...

Akinek hamarabb megvolt nem szerencsesebb volt , hanem több energiat fektetett be. Több időt. Jobban játszott. Celtudatosabb volt... aligha nevezném ezt szerencsés véletlennek...

Evvel a mostanival sem lesz konnyebb a dolog. Csak amire én mondjuk 2 honapot vártam hogy a lehetoseg meglegyen és ki is tudtam használni, az másnak most az ölébe hullik vagy ki is hagyhatja ...

Nem az zavar hogy meglesz másnak hanem az hogy neki kevesebb energiával... tetszik érteni? Éppen ezért nem fog egy idő után érni a dolog semmit.

Hacsak nem azálltal hogy bedobnak ujabb 4 tankot ami megszerezhető es ismet evekig csak az elvezheti aki annyira penge hogy a legnehezebb feladatok ellenere is megszerzi őket.

Irhatnek peldakat a dolgok ertekerol... mondjuk gyűjtőkről akik mennyi időt pénzt beleölnek egy egy dolog megszerzesebe, majd később elertektelenedik mert az adott dologbol mondjuk érménél ujat adnak ki es barki szerzhet belőle...

A befektetett energia az amit a másiktól irigyel az ember... hogy neki kevesebbért is meglesz... ha nem tudsz evvel azonosulni akkor gyak. értelmet veszitette a jatekban a reward tank... a versenyek díjai... stb
#81 dyson74 2017-09-18 20:48
Idézet - bittus:
Idézet - dyson74:


Lacinak adtam egy plusz a hozzászólásához. Nem azért mert egyet értettem vele,(igazából azt se tudom, mit írt.) Mert teljesen odavoltam, hogy el tudom olvasni! Szerintem ha ennyit fejlődött a helyesírásod, már megérte Wotozni. Csak igy tovább!!!Lacika222 és Laciqwer1 nem két különböző személy, akikből utóbbinak vannak gondjai a magyar nyelvvel? :confused:


ÖÖÖ... Lehet, hogy igazad van ... :beer2:
#80 Lacika222 2017-09-18 15:19
#79 Grip: Irigység, a legaljasabb irigység. Mit vársz? A játék is full tele van a mindenféle emberrel, nem írok jelzőt, mindenki tudja, hogy mire gondolok. Egy fórum mitől lenne más? Egyébként úgysem fogja megérteni senki, amit írtál, csak azon fognak továbbra is pörögni, hogy ők megdogoztak a tankért, oszta f.szt a g.ci WG meg pár kattintással odaadja másoknak, ez tűrhetetlen. Amikor olvastam először a hozzászólásokat komolyan azt hittem, hogy a WG elveszi tőlük a tankot és újra meg kell szerezniük, azért hőbörögnek és elolvastam újra a hírt, de ilyenről nincs benne szó.
#79 Grip 2017-09-18 15:09
Hihetetlen ami itt megy egyébként. Akkora szakadék van az itteni 260 tulajok és a realitás között, hogy az valami elképesztő. Teljesen úgy kezelik ezt a dolgot, mintha egy 260 giveaway lenne, és boldog boldogtalan megkapná a komplett semmire a tankot.

Nyilvánvalóan segítség, amit a WG most bevezet, de ha egy picit is belegondolunk, akkor minden egyes átugrott utolsó küldetés mögött 4 másik utolsó másodlagos teljesítése van. Stug és T28 parancsai könnyen megszerezhetőek, de ezek összesen is csak maximum 2 utolsó küldetés átugrására elegendőek és akkor még a T-55 pláne 260 sehol. Teljesen egyetértek azzal aki azt mondta, hogy aki a T-55-öt ki tudta húzni, annak a 260 is meglenne idővel.

Saját példám is ugyanez. T-55 megvan, 260-al meg nem foglalkoztam, nem is követtem a küldetéseket, mígnem azon kaptam magam, hogy 1 küldetésre vagyok tőle (19/20 cetli). Próbálkoztam, de az RNG,MM nem adta be, de sokszor közel voltam hozzá. Csak idő kérdése és a jelenlegi rendszerben is tutira meglett volna, főleg hogy a hiányzó elsődlegese már sikerült korábban.

Rajtam segít ez a patch, mert én így tényleg megkapom a 260-ast amint kijön a patch, de ettől nem volt tőlem semmivel se különb akinek már megvan, maximum szerencsésebb volt, ennyi. Aki 260-ast parancsokkal tud kihúzni, az is ugyanúgy letett azért elég sok másodlagos utolsó küldetést az asztalra.

Mindemellett, érdemes megemlíteni továbbá azt is, hogy maga a WG találta úgy, hogy túl nehezek a küldetések és ez a rendszer. Egy Q&A-ben is azt mondták, hogy sok embernek megvan a Stug és T28, de a T-55 és 260-asok száma nagyon elenyésző, ezért ezen változtatni akarnak.

Ezek után abszolút nem értem ezt a hisztis hőbörgést. A WG előre megmondta, hogy könnyíteni fognak valamelyest a küldetéseken, szóval teljesen felesleges itt verni az asztalt vagy valakit lenézni, amiatt, hogy neki így lesz meg. Őszintén mondom nem egózásból, de jópár nemzetközi klán után, ez még mindig elborzaszt, hogy sok magyar máig ezen a színvonalon van, hogy az izgatja, hogy a másiknak mije van. Sehol nem tapasztaltam ilyet, csakis magyar közösségekben... Abba pedig már nem is szeretnék belemenni, hogy milyen aljas személyeskedés megy itt a komment szekcióban.
#78 Katsura_Taro 2017-09-18 11:07
Mi végre ez az egész, Hölgyeim és Uraim? Akinek van, annak van, megérdemelte. Akinek nincs, annak nincs, megdolgozik érte, aztán lesz. Miért vezet ez az egész ahhoz, hogy ki mit érdemel meg, meg kinek milyen lehetőség jár? Nekem nincs 260, nem is lesz szerintem, de nem zavar egyáltalán. Főleg nem akadok ki, hogy másnak meg van. CW jutalom tankom se lesz sose, ha ilyenkor tudok játszani, ez sem zavar. Nem értem ezt az egészet...
#77 bodzy 2017-09-18 11:00
Amúgy a mostani patchben csak én nem találom a 4 tankold küldetést vagy más sem találja?
#76 bittus 2017-09-18 10:33
Idézet - dyson74:


Lacinak adtam egy plusz a hozzászólásához. Nem azért mert egyet értettem vele,(igazából azt se tudom, mit írt.) Mert teljesen odavoltam, hogy el tudom olvasni! Szerintem ha ennyit fejlődött a helyesírásod, már megérte Wotozni. Csak igy tovább!!!Lacika222 és Laciqwer1 nem két különböző személy, akikből utóbbinak vannak gondjai a magyar nyelvvel? :confused:

Wotinfo Collection a Media Markt-ban

Fórum hozzászólások (WoT)

Hasznos oldalak

WOTINFO CHAT/VOICE CSATORNA

TRICKY THREE VERSENY

Cikk hozzászólások