Jelenleg

32
látogatónk van

2017. szeptember 16. 07:36

0.9.20.1 - Személyes küldetések átdolgozása

(34 szavazat)
90 hozzászólás

A személyes küldetések rendszere át lesz dolgozva a 0.9.20.1-es verzióban. A változtatás nem merül ki a feltételek vagy azok a nehézségi szintjének módosításában: a Wargming készített egy tök új, kényelmesebb felületet és átdolgozta a küldetések teljesítésének mechanizmusát is.

Új felület

A Személyes küldetések belépési pontja megváltozik és egy új menüpont jelenik majd meg a menüben a Küldetések és a Szolgálati feljegyzés között.

A Személyes küldetések főmenüje ugyancsak át lesz dolgozva. Egyértelműbbé és sokkal kényelmesebbé teszik a navigációt, így mindenki egyből láthatja majd a küldetések teljesítési sorrendjét.

A küldetések kezelése egy taktikai térképhez hasonló felület kap és élénkebben, színesebben jeleníti majd meg a teljesítések állapotát.

A küldetések teljesítésének új mechanizmusa

A Elismeréseket eltávolítják, amit két új elem vált majd fel: a Jármű komponensek (Vehicle components) és az Érdemrendek (Order). Ezeket kapjuk majd egy adott végső küldetés teljesítéséért. A komponenseket az elsődleges küldetések, míg az érdemrendeket a 15. küldetés kitüntetéssel történő teljesítésével szerezhetjük majd meg.

A komponensek a jutalom jármű megszerzéséhez szükségesek, azaz mind az öt osztály küldetéseinek teljesítésével juthatunk majd a hozzá a jutalom tankhoz. Az érdemrend már egy egészen más tészta, mivel az lehetővé teszi bármely küldetés átugrását. Igen, ha elakadtál egy küldetéssel, akkor átugorhatod majd azt, ha korábban már kitüntetéssel teljesítettél egy utolsó küldetést. A záró küldetések is kihagyhatóak lesznek, de összesen 4 érdemrendre lesz majd szükség. Ez a módszer egy kicsit bonyolultabb talán, de simán megéri majd. Ezenfelül utólag is teljesíthető lesz egy már átugrott küldetés és ilyenkor a "lefoglalt" érdemrendet is visszakapjuk majd, mivel ezek akár többször is újra felhasználhatóak. Az érdemrendek tárolhatóak és akár át is vetőek majd a következő hadműveletre (a következő tank küldetéseihez).

A személyes küldetések teljesítésének előrehaladta tisztán és világosan nyomon lesz majd követhető a frissítés megérkezte után.

A kihagyott végső küldetések elsődleges feltételeinek teljesítéséért ugyancsak jutalom jár majd. Például ha az SPG küldetések átugrásával teljesítettük a Stug IV és T28 HTC hadműveleteket, akkor megkapjuk a jutalmakat az elsődleges küldetések teljesítéséért is, ami újabb két női legénységi tagot fog majd jelenteni.


Forrás

Utoljára frissítve: 2017. szeptember 16. 10:12

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    CSKA
    • Tankos
    · 6 éve
    Skacok, annyi felesleges informácószegény hozzászólás van, hogy szó szerint már fárasztó csak végigolvasni is.
    Pedig tényleg jó lenne tudni, mi lesz azzal, mint pl. én is, akinek már megvan egy csomó küldije, sokból csak az utsó hiányzik. Mivel újabban automatikusan visszalép korábbi nem kitüntetésesekhez, a már meglévők 90+ százaléka is kitüntetéses.
    A patch UTÁN alig lesz olyan küldim, amit még megcsinálhatok kitüntetéssel.

    Szóval akkor kiosztják a korábbiak alapján ezeket a plecsnyiket, vagy ez is olyan, mint amikor a boltban megyitnak egy új pénztárt, és aki éppen arra kószál, hamarabb fizethet mint te, aki már 10 perce sorakozol???

    Amúgy ne tagadjuk már a szerencsefaktort, meg hogy a szerver igenis ellene dolgozik a küldiknek. Spotoltam 6k felett négyes tankkal, de amikor xk spot a feladat, folyamatosan toptier vagyok lighttal. Jó meccseket lehet menni, de a spotolásnak semmi értelme, mert a -2 tieresek nem lőnek annyit, hiába kapnak spotot. Vagy itt a már korábban említett lőjj ki 3 akármit, de csak max kettő van belőlük 50 csatán keresztül. Ahogy átkapcsolsz másik küldire, rögtön jönnek 4-esével minden csatában. Azért ez nem random, meg nem konteo, hanem tény.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    treffhetes10
    • Tankos
    · 6 éve
    Na, most erre, hogy mondjam, hogy ne jöjjön az új verzió. :-*

    [img]http://www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2017/09/21/385shot_001.jpg[/img]
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    · 6 éve
    Örljetek neki, hogy most épp egy kis könnyítés következik a küldetésekben! Ha nem örültök, akkor is ez lesz, akkor inkább örüljetek. :troll2:
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Varacskos
    • Tankos
    · 6 éve
    [quote name="grisa74"]Kedves Grip!

    Nekem az böki csak a csőrömet ezzel az átdolgozással, hogy ez az egyéni küldetések elindulása után majd három évvel jött. Sokan-sokat szívtak azárt, mert számos MM és Rng függő küldetés volt ami nem csak rajtuk múlik. Ez már az elején is látszott (hogy lőj 4000-et td-be ha csatáid jelentős részében td sincs stb.). Ha ezt az első év végén lépik meg akkor talán nem ilyen fájdalmas azoknak akik előrébb járnak, de így... A befektetett időt sajnálom én is nem azt, hogy túl sok embernek lesz meg az obj 260 (köztük nekem is)[/quote]

    Már bocs de ennyi erővel sokkal inkább hisztizhetnének a VK 7201 K tulajok a PZK VIII miatt, ami tényleg mindenkinek kifejleszthető , mégsem teszik(csak most ne az a duma legyen, hogy ők lilák és tele vannak ilyen vasakkal azért nem érdekli őket) holott ahoz tényleges teljesítmény kellett folyamatosan(nem volt elég 40 csatánként villantani egyet), nem lehetett kiseggelni úgy, hogy na jó ha nem jön össze 10 csatából majd összejön 100 vagy 1000 csata alatt, vak tyúk is talál szemet alapon, valamiért megint csak a "vérpistikék" hisztiznek, mint mindig. Miattuk lett már rommá butítva minden ebben a szerencsétlen játékba, mert vagy vastag volt az ellenfél páncélja vagy az ő drága kicsi tankjának volt gyenge az átütése meg amúgy is mi az hogy nem szórhatja az "aranylószart" mindenre, meg amúgy is mi az hogy egy td- nek van álcaértéke, stb-stb. Mindezek kellettek , ezek nem baj hogy meg lettek változtatva. Holott a hisztizők vérpityuk 99% -a már akkor sem tudná megcsinálni a küldik nagy részét ha mondjuk csak annyi kikötés lenne hogy nem használhat aranylőszert,mert fingja nincs hol vannak egy tank gyenge pontjai, minek is lenne hiszen megoldja a 2-es gomb.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Grip
    • Tankos
    · 6 éve
    [quote name="phurges00"]Akinek hamarabb megvolt nem szerencsesebb volt , hanem több energiat fektetett be. Több időt. Jobban játszott. Celtudatosabb volt... aligha nevezném ezt szerencsés véletlennek...[/quote]

    Ebbe ne menjünk bele, hogy ki mennyi időt fektet valamibe, mert felesleges. Van akinek a 260 volt fontos, van akinek más. Én az utóbbiba tartozom, mégis karnyújtásnyira vagyok a 260-tól. Azért mert valaki 5000 csatát ment egy küldetés miatt, az nem azt jelenti, hogy ő bármivel is jogosabb tulajdonosa lenne a tanknak, mint egy olyan aki csak mondjuk 1000-ret. Dicséretes a kitartása, de mindketten csak arra az egy szerencsés meccsre vártak a csatáik alatt, ahol minden az ő kezükre játszott. Nagyon sarkítva, de ez körülbelül olyan, mintha egy 10-es tankot X kihúzná Tier 1-től, Y pedig kioldaná szabad XP-ből. Az eredmény ugyanaz, az egyikük mégis több időt és energiát fektetett bele.

    [quote name="phurges00"]Nem az zavar hogy meglesz másnak hanem az hogy neki kevesebb energiával...[/quote]

    Értem is a problémádat, meg nem is. Értem, hogy sok időt öltél bele, és nem tetszik, hogy lesznek akik ingyen megkapják, de ez van. Hiába kattogsz ezen. Engem például egyáltalán nem tud zavarni az, hogy azokat a tantárgyakat amikért vért izzadtam egyetemen, most könnyítik az alsóbb évfolyamosoknak. Miért? Mert nekem is megvan és innentől kezdve miért is érdekelne.

    [quote name="phurges00"]A befektetett energia az amit a másiktól irigyel az ember... hogy neki kevesebbért is meglesz... ha nem tudsz evvel azonosulni akkor gyak. értelmet veszitette a jatekban a reward tank... a versenyek díjai... stb[/quote]

    Nem giveaway, mégegyszer mondom. Még így is kevés embernek lesz meg, mert aki nem tudja kihúzni a T-55-öt, az se orderrel se nélküle nem tudja kihúzni a 260-ast sem. Szerintem a T-55-ből lesz sokkal több, mert ott jönnek be az első igazán izzasztó küldetések.

    [quote name="grisa74"]A befektetett időt sajnálom én is nem azt, hogy túl sok embernek lesz meg az obj 260 (köztük nekem is)[/quote]

    Hát ez van sajnos. Én speciel pontosan ezért nem foglalkoztam a küldetésekkel sokáig. Egyszerűen arra várni sok-sok csatán át, hogy egyszer tökéletes legyen minden, nekem nem érte meg. Inkább húztam a tankjaimat, és időről-időre meglettek a küldetések szép lassan.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Sztyepadzso
    • Tankos
    · 6 éve
    [quote name="Theo"][quote name="phurges00"]Akinek hamarabb megvolt nem szerencsesebb volt , hanem több energiat fektetett be. Több időt. Jobban játszott. Celtudatosabb volt... aligha nevezném ezt szerencsés véletlennek...[/quote]
    Pont a te általad linkelt játékos az élő példa arra, hogy van aki ki tudta húzni skillből, (mondjuk Te és a csóka aki 50B-vel kilötte csak DMG-el a HT 15-öt stb), és van aki elég sokszor kattintott a csata gombra és az RNG beadta neki. (uramatyám 92K csata...).[/quote]
    Szerintem ennek a játékosnak köze sincs a skillhez, ne haragudj. Nézd meg a csataszámokat tierenként, gyakorlatilag az premium tankainak az átváltott XPből van neki tier10-es garmadája(látszikis, gyakorlatilag nem sebzi meg a saját HP-ját) Az ebbe a profilba befektetett pénzzel oldotta meg az objektet is, ebben biztos vagyok(vannak akik kihúzták neked jó pénzért, csakúgy, mint a wn8-at.)
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    grisa74
    • Tankos
    · 6 éve
    Kedves Grip!

    Nekem az böki csak a csőrömet ezzel az átdolgozással, hogy ez az egyéni küldetések elindulása után majd három évvel jött. Sokan-sokat szívtak azárt, mert számos MM és Rng függő küldetés volt ami nem csak rajtuk múlik. Ez már az elején is látszott (hogy lőj 4000-et td-be ha csatáid jelentős részében td sincs stb.). Ha ezt az első év végén lépik meg akkor talán nem ilyen fájdalmas azoknak akik előrébb járnak, de így... A befektetett időt sajnálom én is nem azt, hogy túl sok embernek lesz meg az obj 260 (köztük nekem is)
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Theo
    • Tankos
    · 6 éve
    [quote name="phurges00"]Akinek hamarabb megvolt nem szerencsesebb volt , hanem több energiat fektetett be. Több időt. Jobban játszott. Celtudatosabb volt... aligha nevezném ezt szerencsés véletlennek...[/quote]
    Pont a te általad linkelt játékos az élő példa arra, hogy van aki ki tudta húzni skillből, (mondjuk Te és a csóka aki 50B-vel kilötte csak DMG-el a HT 15-öt stb), és van aki elég sokszor kattintott a csata gombra és az RNG beadta neki. (uramatyám 92K csata...).
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    phurges00
    • Tankos
    · 6 éve
    Grip

    [img]http://kephost.com/images/2017/09/19/shot_098masolata.jpg[/img]

    http://wotinfo.net/en/efficiency?server=EU&playername=m035

    Szerintem azért ezen érdemes elgondolkodnod újra...

    Akinek hamarabb megvolt nem szerencsesebb volt , hanem több energiat fektetett be. Több időt. Jobban játszott. Celtudatosabb volt... aligha nevezném ezt szerencsés véletlennek...

    Evvel a mostanival sem lesz konnyebb a dolog. Csak amire én mondjuk 2 honapot vártam hogy a lehetoseg meglegyen és ki is tudtam használni, az másnak most az ölébe hullik vagy ki is hagyhatja ...

    Nem az zavar hogy meglesz másnak hanem az hogy neki kevesebb energiával... tetszik érteni? Éppen ezért nem fog egy idő után érni a dolog semmit.

    Hacsak nem azálltal hogy bedobnak ujabb 4 tankot ami megszerezhető es ismet evekig csak az elvezheti aki annyira penge hogy a legnehezebb feladatok ellenere is megszerzi őket.

    Irhatnek peldakat a dolgok ertekerol... mondjuk gyűjtőkről akik mennyi időt pénzt beleölnek egy egy dolog megszerzesebe, majd később elertektelenedik mert az adott dologbol mondjuk érménél ujat adnak ki es barki szerzhet belőle...

    A befektetett energia az amit a másiktól irigyel az ember... hogy neki kevesebbért is meglesz... ha nem tudsz evvel azonosulni akkor gyak. értelmet veszitette a jatekban a reward tank... a versenyek díjai... stb
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    dyson74
    • Tankos
    · 6 éve
    [quote name="bittus"][quote name="dyson74"]

    Lacinak adtam egy plusz a hozzászólásához. Nem azért mert egyet értettem vele,(igazából azt se tudom, mit írt.) Mert teljesen odavoltam, hogy el tudom olvasni! Szerintem ha ennyit fejlődött a helyesírásod, már megérte Wotozni. Csak igy tovább!!![/quote]


    Lacika222 és Laciqwer1 nem két különböző személy, akikből utóbbinak vannak gondjai a magyar nyelvvel? [/quote]

    ÖÖÖ... Lehet, hogy igazad van ... :beer2:
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.