Jelenleg

28
látogatónk van

2021. december 14. 07:03

12.14. Adventi ajánlat: Centurion Mk. 5/1 RAAC + napi küldetés

(9 szavazat)
13 hozzászólás

  VIII ⋅ Centurion Mk. 5/1 ⋅ In-game ár: 6.800  ⋅ Shop ár: 7.800 Ft ⋅ Videó a tankról

Utoljára frissítve: 2021. december 15. 06:53

NE KONTEÓZZ, NE SÍRJ! Mielőtt kommentelsz, ezt feltétlen olvasd el!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.
karakter van hátra.
Hozzászólások betöltése... A hozzászólás frissítve lett 00:00.
  • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
    Vintagemike
    • Tankos
    · 2 éve
    Érdemes? Valaki vélemény?
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      FleiszG
      • Tankos
      · 2 éve
      Szia!
      Érdemes?
      - Kell prémium tank? Brit? Legénységképzőnek?
      - Ha nem akkor felesleges.
      - Ha igen, de nem akarsz pénzt / aranyat költeni, akkor csinálj kis accot és kiveheted az FV4202.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        Nortonor
        • Kiképző
        • Tank elemző
        · 2 éve
        Egyetértek FleiszG hozzászólásával az utolsó pontot kivéve. Olcsó húsnak híg a leve tartja a mondás, az FV-t messziről kerüld, még egy Cromwell B-vel vagy Firefly VC-vel is jobban jársz ha nem akarsz ennyit költeni, de az FV totál felejtős.

        Visszatérve az 5/1-re, egyébiránt klasszik hulldown med, a tornya kemény, saját tierben gyakorlatilag átlőhetetlen, a kupolát rejteni javallott, max gundepet kikényszerítve érdemes használni, így magasabb tierben is eredményes tud lenni. Ennek a teste is keményebb mint a Centi 1 és Primo/Strv80-é. A felső-lemez kisebb tier tankok illetve lightok ellen működhet, az alsót rejteni kell, brit tankról van szó, szemből jobb oldalt a felső és alsó lemez mögött ammorack lakik és szeret sárgulni illetve pukkanni. Teir 8-ban jobb legénységképzőt a brit med ág mellé nem találsz. Ha "overall" értékeljük a 8-as medek mezőnyében akkor legnagyobb hátrányként az alacsony alfát rónám fel neki. Nincs kiemelkedő dpm-e, ugye 230-at lő, tizedre megegyező töltésidővel a T-44-100 meg 250-et. Az egy dolog, hogy így vele szemben, vagy egy 240 alfás STA-1-el szemben így dpm hátrányba kerül, nem ez a bosszantó, hanem az hogy a modulroncsolási esély is kisebb, tehát mondjuk egy rád rontó tankot kb csak második lövésre fogsz tudni trackelni, mert először csak sárgára lövi a láncot. Úgy egyébként az ágyú megbízható, az alapátütés jó, az APCR gyors és adja a szükséges pluszt magasabb tierben, a probléma ennél a tanknál tényleg egyedül az alacsony alfa, aminek visszatartó ereje sincs. A mobilitás is teljesen rendben van, időben odaér a kulcspozíciókba, ez szükséges is, hiszen törekedni kell a hulldown harcmodorra, abban szinte verhetetlen.

        Szvsz a legjobb hulldown med tier8-ban, én pl frontline-ra is szeretem hordani, sok a neki kedvező pozíció és a jó AP átütés és lőszersebesség is sokat segít, bőven nyereséges tud lenni. Randomban én annyit nem használom.

        Ha "csakúgy" medet akarsz és megvan már a Progetto, Bourrasque, T-44-100 akkor én tudom ajánlani, ha még nincs meg ez a hármas akkor inkább közülük valamelyiket.
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
          FleiszG
          • Tankos
          · 2 éve
          Nem is mondtam hogy jó meg, de ha valaki csinál kis acc-t akkor jó pár régi tank közül választhat.Mindegyik "free"-be lehet kivenni +1500 kötvény. Max beolvasztja.
          Személy szerint már nem vennék prémium tankot legénységképzés céljából.Csak kredit szerzésre, aztán legénységi könyvek.
          Fontos hogy nagy alap pen legyen, és ne legyen túl monoton vele a játék.
          Brit FV Cent5/1 kicsi alfa mellé drága lőszer.
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
          BukfencTomi
          • Tankos
          · 2 éve
          az 5/1-hez hozzátenném, hogy nagyon lassú ami nagy minusz. viszont, nem hasonlítható össze a pregetto, burrasque-val mert azok tárasak, fürgék de papírok míg ez hozzájuk képest elég kemény és ha úgy kapsz el vele egy progettót, hogy az éppen ellőtte a 3. lövedékét, akkor azt sim án megeszi 1v1-ben. a T-44-100 nincs meg arról nem tudok mint mondani.ennyit bisztos, hogy megér ez a tank, ha csak simán gyüjtő vagy mint én akkor is.
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        ragnar018
        • Tankos
        · 2 éve
        Ég és föld az FV meg a Centi.. Egyáltalán nem éri meg az FV-t kivenni, főleg nem ha hulldown 8-as medet akar az ember, mert minden belövi a tornyát + sokkal rosszabb a dpm-je,mint a centinek..

        De a statisztikám a 2 tankkal is nagyon jól visszaadja,hogy mennyivel jobb a centi, mint az fv:
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
          AMD5
          • Tankos
          · 2 éve
          Pont nem látok szignifikáns különbséget. Egy lövéssel több a centi azt kész.
          • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
            ragnar018
            • Tankos
            · 2 éve
            Az a több,mint 500 wn8 különbség, az nem csak 1 lövés (eleve 269 a különbség a 2 átlag dmg között, ami 2 lövés, nem pedig 1)

            Másrészt pedig,ha szerinted nálam ennyire látványos a 2 tank közötti különbség, akkor 1 gyengébb játékosnál mennyire fog látszódni?

            De egyébként nem is kell a wn8-at se nézni, elég a 2 átlag xp-t, egyik se prémiummal van felhúzva, mert csak akkor van prémiumom, ha a wg ad ingyen, az meg nem olyan gyakori és akkor se ezzel a 2 tankkal játszok
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      bencenmet · 2 éve
      Nekem megvan. Vannak korlátai azért, de ha tudod használni az egész jól működő toronypáncélt, ágyúsüllyedésével akár a frontpáncélt is, magas alapátütését, nehéz tankokat is fel tud tartani szűkebb helyeken, amíg tárasok le nem rohannak. Messzebbről is működik. Élvezhető összességében, de metának azért nem nevezném.
    • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
      Jacktor
      • Admin
      · 2 éve
      Videót megnézted?
      • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
        Vintagemike
        • Tankos
        · 2 éve
        Igen, de mondjuk noobként nem tankelit boldogulására lennék kíváncsi, hanem, hogy átlag játékosok számára milyen. Értem, hogy szerinte érdemes, meg jó stb (bár olyan nagy köröket ő sem ment vele), de ő egy nagyon jó, tapasztalt játékos.
        • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
          róbert.sárközi
          • Tankos
          · 2 éve
          Pont hogy a jó játékosokat kell nézni hogy ne bot legyél! Tornyos tank tudni kell hejezkedni vele a mapon nem kezdő barát tank!! Tanulj meg inkább azokkal játszani amik vannak!
          • Ez a hozzáadás vissza van vonva.
            Vintagemike
            • Tankos
            · 2 éve
            köszi, de ezt majd én eldöntöm, mivel szeretnék játszani, nem kioktatásra van szükségem, hanem véleményre. Ha nem tudsz hozzátenni semmit, akkor inkább ne szólj hozzá, köszi.
© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.