Jelenleg

25
látogatónk van

17 hozzászólás

2024. február 22. és 2024. február 26. között megépítheted az Object 452K-t, egy vadonatúj, X-es szintű szovjet nehéz harckocsit. Összesen csupán 80.000 példányt lehet majd összeszerelni ezekből az exkluzív járművekből, és ebből az első 40.000 darab Designer 3D-stílussal érkezik, egyedi stílusszámmal. Készülj fel egy olyan kísérleti nehéz harckocsi összeszerelésére, amelynek nemcsak hogy tekintélyt parancsoló a megjelenése, de elképesztően izgalmas játékmenettel is kecsegtet.

5 hozzászólás

Az esemény bejelentése ezen a héten, azaz februárban várható, a vele érkező tank pedig nem más, mint a 60TP és az Object 780 szerelemgyereke, a X-es Object 452K lesz.

8 hozzászólás

Visszatér a csak klánoknak szóló Manőverek esemény, méghozzá fejlesztésekkel! 2024. március 11. és 2024. március 24. között harcolj 7v7 csataütközetekben bármelyik X-es szintű járművel! Gyűjts mind klánhírnév-, mind személyeshírnév-pontokat a klántársaiddal együtt győzelmekkel és az esemény szakaszaiban való előrehaladással! Szerezz aranyat, kötvényeket és lehetőséget a ritka X-es szintű jutalomjárművek megszerzésére!

16 hozzászólás

2024 ugyan már tart egy ideje, de a túlnyomó része még előttünk áll! Itt az idő, hogy vessünk egy újabb pillantást a közelgő, izgalmas eseményekre, funkciókra, frissítésekre és fejlesztésekre, amelyeken programozóink éjt nappallá téve dolgoznak.

6 hozzászólás

  VIII ⋅ ISU-152K ⋅ Kis csomag ára: 12.200 Ft ⋅ Bolt
  VIII ⋅ IS-3A ⋅ Kis csomag ára: 15.000 Ft ⋅ Bolt
  VIII ⋅  Lorraine 40 t ⋅ Kis csomag ára: 15.500 Ft ⋅ Bolt
  VIII ⋅  LT-432 ⋅ Kis csomag ára: 8.500 Ft ⋅ Bolt

2024. február 16. 06:50

[1.24] Nyílt teszt szerver #2

Írj egy hozzászólást

Az 1.24-as frissítés második nyílt tesztje már elérhető. Ez a teszt technikai célokat szolgál, és semmilyen új tartalom nem érkezik vele. Azonban ez egy tökéletes alkalom arra, hogy kipróbáld az összes olyan járművet, amellyel még nem rendelkezel a fiókodon, és kísérletezz a különböző felszerelésekkel.

20 hozzászólás

A Frontvonal a 4. epizóddal tér vissza a játékba, és február 19. és február 26. között érhető el. Ezúttal a dinamikus csatahelyzetek rendszerével vetheted bele magad az intenzív és rendkívül taktikus 30v30 ütközetekbe: a csata kezdete előtt három közül véletlenszerűen kiválasztott helyzet szabályai szerint folyik majd a harc.

2024. február 15. 06:53

[1.23.1] Micro patch (2024.02.15.)

2 hozzászólás

Ma hajnalban egy kisebb frissítés érkezett, mellyel a ma induló Battle Pass különkiadás fájljai kerültek be a kliensbe.

8 hozzászólás

Merülj el a romantikus hangulatban a neked és a harctéri kedvesednek szóló kihívásokkal, a finom Twitch-dropokkal, a különleges Valentin-küldetésekkel, valamint a készpénzért és aranyért megvásárolható elragadó ajánlatokkal.

7 hozzászólás

A Dűne-sorozat a Dűne: Második résszel tér vissza a filmvászonra március 1-jén, és a World of Tanksben is folytatódik. Hősei és gazfickói – Lady Jessica, Gurney Halleck és Rabban – most már harckocsizóként is bevethetők. A Dűne: Második rész – Eljön a végzet Battle Pass-különkiadás előrehaladási jutalmai egy sor olyan Dűne témájú tárgyat kínálnak, amelyek éppoly értékesek, mint a fűszer maga. Ráadásul az esemény során megvásárolhatsz egy VIII-as szintű prémium harckocsit is a távoli jövőből.

76 hozzászólás

A WotExpress információi szerint a jövő hét végén egy újabb különleges esemény kezdődik majd, egy tank nélküli Battle Pass fejezet, azonban a korábban beígért együttműködés folytatódni fog.

Emellett, ha a sárkányos ládák eladása továbbra sem hozza az elvárt számokat, akkor a Frontvonal 4. epizódjának kezdetekor (február 19.) legalább két imba tank is bekerül majd a boltba, melyek közül az egyiket már tavaly óta epekedve várja mindenki.

© 2024 WOTINFO. Minden jog fenntartva.