Jelenleg 211 vendég és nincs tag online

9 hozzászólás

És érkezik vele az új tartalék lánc mechanika is (videó a hajtás után). Induló paraméterek:

15 hozzászólás

  VIII ⋅ Bat.-Châtillon Bourrasque ⋅ Kis csomag ára: 8.900 Ft ⋅ A tank adatlapja ⋅ LINK

140 hozzászólás

Üdv. Mostantól minden konteó, azaz összeesküvés jellegű komment törölve lesz az oldalon (ezeket jelezhetitek az Adminok figyelmébe topikban is). Hogy az adott komment szerzőjével mi történik (ban/warn), az ott helyben, abban a szent pillanatban dől majd el, nyilván bizonyos mérlegelési szempontok figyelembevételével. Hogy mi is számít konteónak?

Minden olyan a játékmechanikával kapcsolatos állítás, melyre valójában semmilyen bizonyíték nem létezik, kizárólag a személyes sértettség áll mögötte, de flém generálására és a hangulat gerjesztésére kiválóan alkalmas. Például:

  • a prém fiókosok előnyben vannak (pay2win), tükörpáncél és hasonló marhaságok, de nem akarok ötleteket adni...

Sose feledjétek VanDaal márványtáblára kívánkozó örökbecsűjét:

WoT szopóág: Megnyilvánulásai a szemből felgyújtás és a noob csapat, ahogy a minimum sebzések, a lepattanók, a 0-s critek és a zsinórban a lista aljára kerülések is, melyek következtében úgy fel tud menni az emberben a pumpa, hogy az irracionális önpusztítás útjára lép és a nap hátralévő részében már önerőből is rosszul játszik, további 'random' rásegítés nélkül is.

2021. október 21. 10:51

Prémium ajánlat: FV201 (A45)

2 hozzászólás

  VII ⋅ FV201 (A45) ⋅ Csomag ára: 5.500 Ft ⋅ A tank adatlapja

21 hozzászólás

Tegnap elindult a 30v30-as Frontline 3. szakasza, ami egészen október 25. (jövő hétfő) hajnal 3-ig tart. Ehhez kapcsolódóan egy kvízzel is készült számunkra a WG, melyben mindössze három, a játékstílusunkkal kapcsolatos kérdésre kell válaszolnunk, melyek alapján azután kapunk egy kódot, amivel a válaszaink alapján számunkra legideálisabb tankot bérelhetjük majd ki (a hajtás után az összes kódot megtaláljátok, de csak 1 aktiválható!). KVÍZ

16 hozzászólás

  VIII ⋅ SU-130PM ⋅ Kis csomag ára: 11.200 Ft ⋅ A tank adatlapja
  VIII ⋅ Object 274a ⋅ Kis csomag ára: 10.000 Ft ⋅ A tank adatlapja
  VIII ⋅ GSOR 1008 ⋅ Kis csomag ára: 10.400 Ft ⋅ A tank adatlapja

Ajánlatok megtekintése

3 hozzászólás

Mostantól 59 teljesítményt szerezhetünk meg a WOT steames verziójához. Ne legyünk gonoszak, valakinek ez is fontos. A teljesítmények listáját itt találjátok.

13 hozzászólás

  VIII ⋅ Object 703 Version II ⋅ Kis csomag ára: 11.700 Ft ⋅ A tank adatlapja

2021. október 15. 05:32

WOT vs Windows 11 információk

10 hozzászólás

A Windows 11 operációs rendszer megjelenésének előkészítése során a WG fejlesztői elvégezték az első kompatibilitási teszteket, amelyek nem mutattak végül komoly problémákat a WOT futása során. Ettől függetlenül természetesen folytatják a tesztelést és ha technikai problémát észlelünk Win 11 rendszer alatt, arra kérnek bennünket, hogy vegyük fel a kapcsolatot a hivatalos Supporttal.

© 2021 WOTINFO. Minden jog fenntartva.