Nem váltok már szervert, a mostani tökéletes, csak be kell lőnünk hogy meddig fejlesszük a vasat (a dedikált szerver pedig túl drága). Most jónak tűnik, de az igazi terhelést majd verzióváltásnál kapja meg, akkor meglátjuk elég lesz-e ami most van: 4 mag, 2 GHz, 1 GB RAM.
Hogy a támogatásra (donate) is reagáljak: a Google AdSense szabályzata tilt minden egyéb forrású reklámot/promót/stb. az oldalon, szóval ezzel kell beérnetek... de ebből tudom fedezni majd a havidíjat szóval nyugalom
11 éve 11 hónapja - 11 éve 11 hónapja#18318Írta: Lurenkill
Megválaszolva: Lurenkill
Szia/sziasztok!
Kedves admin(/-ok).Kiváló az oldal tartalma és az elérhetőség is megoldódni látszik. Köszönet ezért nektek! Egy dolgot hiányolok,hogy a saját vagy ami még fontosabb lenne annak a jó pár komoly skillel bíró embernek(még ha néha SerB-et megszégyenítő stílusban trollkodnak is ) a hozzászólásait nem tudom nyomon követni akire kíváncsi is lennék.Nem sok fórumot használok de mindenhol elérhető ez az opció.Eléggé random fórumozó vagyok főleg inkább olvasok mint hozzászólok,hívjunk csak a "néma tömegnek" de a fő csapásirányom a wot-ban való fejlődés amit nagyban segítene ez a lehetőség.
Üdvözlettel:Luren
u.i.:Persze lehet hogy csak én bénázok,nézétek ezt el nekem,a kor miatt lehet. "Dig that groove baby"húú de rég hallgattam.Köszi azt is.
Köszi a gyors(másnapos) választ.
A követésre gondolsz? A fórum modulban beállíthatom ezt az opciót, mert emlékeim szerint van ilyen, de várnod kell ezzel hétfőig mert most olyan másnapos vagyok hogy olvasni is alig bírok, nemhogy klikkelgetni
Írj légyszi egy emailt erről, mert el fogom felejteni... köszi!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Lurenkill
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...