Teljes mértékben egyetértek Balista1 álláspontjával! Korábban is fontolgattam már a dolgot, most pedig meg is lépem és megkérem az illetékes(eke)t, hogy törölje/töröljék az én azonosítómat is!
Köszönöm az eddigi segítségeket! Mindenkinek további jó játékot kívánok!
Kedves adminok! Az elmúlt két évben sokminden megváltozott a fórumon. Nagy erőkkel üldöztrétek az eltérő véleményeket, a troll-nak kikáltott embereket. /Tény, voltak ilyenek./ Áldozatúl estek ennek olyan emblematikus fórumozók is mint Dodge.
Közben elkerülte a figyelmeteket, hogy a fórum stílusa elérte mélypontját. Lásd arty topcik. /Faterok, Ventik, hajósok külön világ./
Ma a minősítgetés, és trágárság jellemzi a hozzászólásokat. Arra a sajnálatos álláspontra kellett jussak, hogy ezzel nem tudok azonosulni. Hogy kísértése se legyen annak, hogy hozzászóljak bármihez is, kérlek benneteke, szíveskedjetek törölni a fórumozók listájáról. Egyúttal köszönöm mindazok segítségét, akik válaszoltak kérdéseimre és támogattak a játék rejtelmeinek teljesebb megismerésében.
Sajnálom, hogy így döntöttél. Ha ilyen érzésem van inkább pihentetem a játékot egy ideig.
Egyébként több tanknál is eltér a véleményem pár unicum megmondóemberétől, ettől függetlenül nem érzem magam üldözve.
Egy nagy igazség van amit HR training-en tanultam meg - "Érzésekkel nem lehet vitatkozni". A statisztikán, hatékonyságon lehet javítani és az ember a saját hozzáállását átformálhatja, de mások érzéseit nem kérdőjelezheti meg.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Staudegger_hun
Gyerekek, az öngyilkosság egy nagyon komoly figyelmeztetés, de sajnos néha sikerül is.
A valós életben, de itt is meg kell tanulnunk értelmesen, észérveket ütköztetve vitázni, semennyi vagy udvarias személyeskedéssel.
Kérem hogy mindenki picit szálljon magába és folytassuk ezen oldalt mindegyikünkért...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: MPeter71
Jacktor! Lenne egy érdekes kérdésem. Lehet, hogy badarságnak fogod tartani, és az adminok/moderátorok a túlvilágra kívánnak majd, de a minőséget nem lehetne úgy növelni, jobban fenntartani, hogy egy új regisztráló esetében a moderátor/admin csapat az első 100 hsz-ig megnézi a beírást, és csak utána jelenne meg? Azt gondolom ezzel a trollkodást is végleg ki lehetne irtani, és a kezdők hebehurgya hozzászólásait is lehetne kordában tartani. Nem cenzúzára gondolok, hanem moderálásra. Azaz ha nem ide való a hsz egy része, akkor sem jelenhet meg, kapna egy mailt a user, hogy pl. pirossal kiemelt rész miatt a hozzászólás nem jelenhet meg az oldalon. Ha valaki az első 100 hsz alatt eléri az 5 visszaküldést, akkor annyi. Ha nincs vele gond, akkor teljes jogú user lenne belőle.
Szerinted/szerintetek kivitelezhető?
ui. Mivel Rezsi nap volt a hétvégén, esetleg lehetne Rezsi az egyik ilyen moderátor?
LOL
Már csúnyán megbuktam mint moderátor!
És ez tényleg így van
Tekintettel arra,hogy sikerült megszabadulnom az accomtól kérem töröljenek ki innen is.MAjd pár év múlva visszanézek.További jó szenvedést kívánok mindenkinek és tömjétek a wargames zsebét!
Jackal_hun a mai nappal kérte az oldalról történő tiltását.
Jackal-nak oroszlánrésze volt az oldalra kikerülő minőségi esszék és tank elemzések elkészítésében, tudásanyaguk bővítésében:
Jackal-nak oroszlánrésze volt az oldalra kikerülő minőségi esszék és tank elemzések elkészítésében, tudásanyaguk bővítésében:
Kérésére cikkei kint maradjanak, hátha még pár embernek okulásul, segítségül szolgálhatnak.
Ezúton is megköszönöm eddigi munkáját!
Jackal hmmm megértem én még láttam az esti szópárbajt !! Azért sajnálom bár tudom mostanában már nem ez köti le a szabadidődet ! Köszi amit letettél az asztalra !!
Battlefield 2D style